Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 253 sonuç

Konu: RUBRO! NEGROS! LEALDADE! | Başarıya Açılan Yelkenler

Porto modeli demiştim hatırlarsanız. Yönetimde bir pilot kulüp istedim bunun için ve bana seçim hakkı tanıdılar. 2. ligden yüksek profilli bir takım budum sonra 4 tane potansiyeli 20li yaşlarda arkadaşa sırf bu modeli uygulamak için imza attırdım. O pilot kulübe gönderip parlatacaktım. Sonra bildirim geldi. Seçtiğim kulüp ile anlaşılamamış ve iş yatmış. Buraya kadar tamam ama sonrasında yeni pilot kulüp seçmeye çalıştım fakat acı gerçekler karşılaştım. Seçilecek bi yer yoktu. Tekrar pilot kulüp isteği yapayım dedim onu da yönetim kapatmıştı. Çünkü görev tamamlandı görünüyordu. E madem anlaşılamadı mantıken başka kulüp seçmem gerekli değil mi madem bunun iznini vermiş baştan bana yönetim. Ama gel gör ki seçilemiyor. Herhalde bundan daha saçma ve düşüncesiz bir iş daha görülmez bu oyunda. Hiç mi düşünmezsiniz böyle şeyleri. Roberto İnsigne denen veledin bana kök söktürüp 100.000 farkla serie b kulübüne imza atmasına değinmiyorum bile. Evet durduk yere başımıza çıkan sorunlar bunlar malesef. Çözmeye uğraşıcam.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Oyuncuların sözleşme statüleri yedek ve altı ise başka takımlara kiraya yollayabilirsin en azından.Transferde ise İnsigne olmazsa başkası olur yapacak bişey yok transferde aksilik sıkça başıma gelen bir olay

büyümenin sancıları bunlar hocam. kulüp kabuk çatlatıyor. yönetim de kafa olarak büyüyecek zamanla

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Oyuncuların sözleşme statüleri yedek ve altı ise başka takımlara kiraya yollayabilirsin en azından.Transferde ise İnsigne olmazsa başkası olur yapacak bişey yok transferde aksilik sıkça başıma gelen bir olay
    Rotasyon olarak almıştım hepsini. O açıdan biraz rahatladım. İyi ki rotasyon yapmışım hepsini.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    büyümenin sancıları bunlar hocam. kulüp kabuk çatlatıyor. yönetim de kafa olarak büyüyecek zamanla
    Şunu öğrenmiş olduk ki pilot kulübü halletmeden oyuncu almamak lazım. Yoksa böyle saçma sorunlar çıkabiliyo. Şimdi maaşlarının tamamını kendimiz karşılamaya razı olup kiralamaya çalışcaz bu 4 genci.

2017 - 2018 Sezonu:

Hazırlık Maçları Sonuçları:

Transferler:
    Bu yaz kabus gibi bir transfer dönemi yaşadık. Porto modeli şu an için yalan oldu. Sarı çerçeveli kümedeki topçular porto modelini uygulamak için aldığım genç ve yetenekli topçulardı. Kiralık talebi de olmayınca mecbur takımda kaldılar. Junior Tallo santrafor mevkisine güzel transfer oldu. Prince'e zaten imza attırmıştık. Ortasahaya transfer yapamadık malesef. Tam fiyasko. Orta sahada Semih Özen oynayacak.Kulübun şu anki itibarı bize kademe yükseltecek topçulara cazip gelmiyor malesef bu sorun teşkil etti.

Kulüp ve Beklentiler:

Bu sezon takımdan beklentilerim uefa avrupa ligine katılım hakkı. Fakat camia hemen gaza gelmesin diye yönetimle konuşmamda beklentilerinin ortasıralar olması gerektiğini söyledim. Bu konularda herşey yolunda. Rahatız.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transfer dönemi pek iç açıcı geçmemiş anladığım kadarı ile.Brezilya ve Afrika'ya yönelseydin keşke

Transfer dönemi pek iç açıcı geçmemiş anladığım kadarı ile.Brezilya ve Afrika'ya yönelseydin keşke
    hocam gözlemciliğimiz biraz kısıtlı yine de saatlerce araştırdım ama boş transfer de yapmak istemedim. istediklerim de kulübü reddetti. kiralık bile olmadı. netice de kadromuz yine de iyi önümüze bakacağız. geçen sezondan farkı şu sadece: mastour'un yerine semih özen oynayacak.

Durum Güncellemesi:

Ligdeki ilk 3 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık.

Maestro | Jacopo Petriccione

Semih Özen fena oynuyor yanlız. Bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim.

haftanın ilk 11inde defansımız komple.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Lige iyi giriş yapmışız genç eleman da biraz daha çalışması lazım
    malatyAdana!

takımın popülaritesini yükseltmek zaman alacak o yüzden adam gönderme sıkıntısı olabilir bu süreçte. avrupaya bi kapak attın mı tanınırlık rahatlatacaktır seni.

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Lige iyi giriş yapmışız genç eleman da biraz daha çalışması lazım
    Petriccione'yi kastettin sanırım. dediğin gibi profil olarak eksikleri var hala. yaşını gözönünde bulundurursak çok daha iyi olacaktır.

takımın popülaritesini yükseltmek zaman alacak o yüzden adam gönderme sıkıntısı olabilir bu süreçte. avrupaya bi kapak attın mı tanınırlık rahatlatacaktır seni.
    ben de öyle düşünüyorum hocam.

Transfer:

Bu arkadaşı bir menejer önerdi bana. Genç ve ortasaha olduğu için bir kumar oynadım. geçmişinde oynadığı kulüplere de güvenerekten imza attırdım. yetenek ve potansiyeli epey iyi çıktı. güzel hamle oldu en azından ortasahada alternatif olur çünkü alternatifsizdik ve birkaç maçta sıkıntı da yaşadık.

gelen oyuncu ofansif ortasahada daha verimli olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Lige iyi giriş yapmışsın.Bu sezon ligi bir yerde bitirip popülarite kazanmamız gerekiyor artık

gelen oyuncu ofansif ortasahada daha verimli olur diye düşünüyorum.
    evet petriccione'nin yedeği olur. grilo da assana'nın yedeği.

Lige iyi giriş yapmışsın.Bu sezon ligi bir yerde bitirip popülarite kazanmamız gerekiyor artık
    aynen öyle.

Yönetimden yeni sözleşme görüşme isteği geldi. Tabi fırsattan istifade pilot kulüp işini de araya sıkıştırdım. Kabul etti yönetim. hiç değilse 6 aylık dönemi kurtarmış olalım gençleri pilot kulübe yollayıp.

---

Yeni sözleşmemi imzaladım. Kulübüme bağlılığım aşikâr zaten. Daha yolumuz çook uzun.

penafiel'ın yönetimi bizimkilere örnek olsun istikrar istikrar ...

penafiel'ın yönetimi bizimkilere örnek olsun istikrar istikrar ...
    Başkanımız harika bir insan

Durum Güncellemesi:

Takım olarak çok iyi oynuyoruz. Oturdu artık düzenimiz. Junior Tallo forvete nokta transfer olmuş. Fiziğini çok iyi kullanıyor kanatlara fırsatlar yaratıyor son vuruşları harika. Göğsüyle top indiriyor adam Ligde de üst sıralarda yer amaya devam ediyoruz. Bu istikrarı bozmassak sezon sonu uefaya katılmak sürpriz olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar iyi gidiyor,4.olabiliriz bu sezon

Yükseliş devri başlıyor,başarılar .

Maçlar iyi gidiyor,4.olabiliriz bu sezon
    İnşallah hocam

Quote Originally Posted by Viola26 View Post
    Yükseliş devri başlıyor,başarılar .
    Sağolasın hocam.

---

Pilot kulüp işi halloldu. Hollanda 2. liginden volendam oldu pilot kulüp.
    15.2 güncellemesi bize pek yaramadı gibi. Bu güncellemedeki ik maçımızda berabere kaldık ama kötü futbol oynadık.

porto benfica lizbon maçları ligdeki kaderimizi belirleyecek, ilk 3te olacağımızı düşünüyorum

bu sene rahat geçecek. tebrik ediyorum güzel ritm tuttu takım.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

İlk 4'te oluruz bu sezon, ha gayret hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Başarılar dilerim kardeşim, dikkatimi çektiği kadarıyla Porto modeli uygulamak istiyorsun ve genç oyuncular transfer ediyorsun ama kulüp felsefelerine bunu eklememişsin. Örneğin as takıma genç oyuncular transfer eder ve altyapıdan oyuncu çıkarır felsefelerini eklemen yönetimle olan isteklerine daha olumlu yaklaşmalarını ve felsefeye uyduğun için de sana olan güvenlerinin yüksek olmasını sağlar. As takıma genç oyuncu transfer eder felsefesinde illa oyuncuyu as takıma transfer etmene gerek yok ki sende bolca genç alıyorsun. İşine yarayacaktır.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    porto benfica lizbon maçları ligdeki kaderimizi belirleyecek, ilk 3te olacağımızı düşünüyorum
    Bu en iyi senaryo

bu sene rahat geçecek. tebrik ediyorum güzel ritm tuttu takım.
    Aynen öyle hocam.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    İlk 4'te oluruz bu sezon, ha gayret hocam
    Eyvallah hocam.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Başarılar dilerim kardeşim, dikkatimi çektiği kadarıyla Porto modeli uygulamak istiyorsun ve genç oyuncular transfer ediyorsun ama kulüp felsefelerine bunu eklememişsin. Örneğin as takıma genç oyuncular transfer eder ve altyapıdan oyuncu çıkarır felsefelerini eklemen yönetimle olan isteklerine daha olumlu yaklaşmalarını ve felsefeye uyduğun için de sana olan güvenlerinin yüksek olmasını sağlar. As takıma genç oyuncu transfer eder felsefesinde illa oyuncuyu as takıma transfer etmene gerek yok ki sende bolca genç alıyorsun. İşine yarayacaktır.
    Kulüp felsefelerine dediklerini çoktan ekletmiştim zaten. orda sıkıntı yok. sıkıntı pilot kulüp olayında çıktı. şimdi pilot kulübü hallettik bu sefer de göndermek istediğim oyuncular pilot kulübe gitmeyi reddediyo. yani nerden tutarsan tut elinde kalıyo bu porto modeli. mecburen oyuncu toplamak yerine tek önemi kendi altyapımıza verip as kadromuza da nokta transferlere devam etmemiz lazım.

bu barçanın altyapısı bir acaip ya. aldığın her adam bi şekilde faydalı oluyo. yeteneksiz bile olsa profilden kurtarıyolar. pası 10'dan aşağıda olan bir tane topçu yok altyapılarında

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri