Hocam Kerem'e şans vermen iyi olmuş daha verimli oynuyor gibi
Hocam Kerem'e şans vermen iyi olmuş daha verimli oynuyor gibi
Aynen hocam çok güzel oynuyor. Aldığı paraya, kulübe maliyetine göre çok çok iyi.
Y. AKSARAYSPOR 1 - 4 ESKİŞEHİRSPOR
Yine rotasyona gittiğimiz bir maçtı. Yine ve yine isabetli şut sayısı oldukça düşüktü. Daha doğrusu direkleri dövdük sürekli. Yine de 4-1 kazanıp yolumuza devam ettik.
ESKİŞEHİRSPOR 0 - 0 ÇAYKUR RİZESPOR
Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz sonucu kendi sahamızda tökezledik. Hakem her ne kadar iyi bir yönetim sergilemese de kazanabileceğimiz bir maçtı. Hakemin arkasına sığınmayacağım, biz çok gereksiz şut çekiyoruz. Bunu azaltmamız lazım. Yani 20 şut çekip 4 isabet sağlamaktansa, 10 şut çekelim, 5 isabet olsun bizim için daha faydalıdır.
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş 1 - 5 ESKİŞEHİRSPOR
Bu maçta ligin dibindeki rakibimiz karşısında istediğimiz oyunu oynadık. İsabetli şutlarımız daha fazlaydı ve bununla beraber isabetli şutlarımız da golü düşünen şutlardı. 5-0'ı yakaladıktan sonra rehavet sonucu oyundan düştük ve bir gol yedik. Açıkçası bu gol canımı sıksa da bunu oyunculara yansıtmadım. 5 gollü galibiyetin tadını çıkarıyoruz. Kerem Bulut yine günündeydi. 2 Gol ve 1 Asist ile oynadı.
ESKİŞEHİRSPOR 1 - 1 GAZİANTEPSPOR
Kendi sahamızda yine kazanmayı umduğum bir maçtı ancak maçın hemen başında kornerden golü yiyince moralimiz bozuldu. Ayrıca gereksiz şut atmayalım derken, bir sürü gereksiz hazırlık pası yaptık. Ayırca bizim çok pas yapmamız, çok top kaptırmamıza ve rakibin de aynı şekilde güzel pas yapabilmesine sebep oldu. Penaltıdan golü bulup beraberliği kurtardık. Kerem Bulut istekliydi, çabaladı, uğraştı ancak iyi paslar alıp golle burun buruna getiremedik.
10. haftada 5 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 19 puan topladık. Ligin genel durumuna bakınca gayet iyi gidiyoruz. Bu sezon Avrupa mümkün ama bana sorarsanız ben istemiyorum. En azından önümüzdeki sezonun sonuna, yeni stadımıza geçene kadar hem mali durumumuzu düzeltmemiz hem de kadromuzun biraz daha iyileşmesi lazım.