1 ile 30 arası toplam 2579 sonuç

Konu: Carregado Şampiyonlar Ligi gruplarında! (15. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hocam bir kere o taktiğin orjini sana ait lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hocam bir kere o taktiğin orjini sana ait lütfen

zaten kariyeri yayına açtık ve şifreler çözüldü. Gördüğünüz gbi ben maç içinde çok hamle yapıyorum. o yüzden tek taktikle başlasak da sonuçlar sadece o taktiğin başarısı ya da başarısızlığı olmuyor benim oyunlarda. ama eğer istersen kalan maçlarda hamle yapmadan 90 dk aynı taktikte sadece oyuncu değiştiririz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by nannar View Post
    zaten kariyeri yayına açtık ve şifreler çözüldü. Gördüğünüz gbi ben maç içinde çok hamle yapıyorum. o yüzden tek taktikle başlasak da sonuçlar sadece o taktiğin başarısı ya da başarısızlığı olmuyor benim oyunlarda. ama eğer istersen kalan maçlarda hamle yapmadan 90 dk aynı taktikte sadece oyuncu değiştiririz...
    Hocam zaten şu oyunu tek taktikle müdahalesiz oynamak mantıksız. Oyuna sürekli müdahalede bulunmak gerekli tabiki. Benim aslında istediğim atakların gelişimini aynen fm 13 te o zamanki gibi nasıl yapabiliriz idi . Sanırım bu maç motoru o zamanki atak varyasyonlarına izin vermiyor. Sonuçta her seferinde birşeyler değişiyor oyunda

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hocam zaten şu oyunu tek taktikle müdahalesiz oynamak mantıksız. Oyuna sürekli müdahalede bulunmak gerekli tabiki. Benim aslında istediğim atakların gelişimini aynen fm 13 te o zamanki gibi nasıl yapabiliriz idi . Sanırım bu maç motoru o zamanki atak varyasyonlarına izin vermiyor. Sonuçta her seferinde birşeyler değişiyor oyunda
    her seriin kendine özel durumları var maç motorundaç bu seride kenar komutları ve takım talimatları çok önem kazanmış mesela. yanlış diziliş ya da sistemle çıkarsan en dandik takımlar bile seni madara edebiliyor ben o senekine benzer birşey deneyeyim bu hafta

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by nannar View Post
    her seriin kendine özel durumları var maç motorundaç bu seride kenar komutları ve takım talimatları çok önem kazanmış mesela. yanlış diziliş ya da sistemle çıkarsan en dandik takımlar bile seni madara edebiliyor ben o senekine benzer birşey deneyeyim bu hafta
    Hadi inşallah bekliyorum hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

500 pas yapmışız gerçi...fena rakam değil

Mesaj Yetkileri