1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Gençlerbirligi S.K - Adım adım Avrupa Yolcugulu ! - MCK-

Hybrid View

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Orhan Gülle önceki kariyerimde (Şu an hikayesini sunduğum değil) bende de Şanlıurfa ile anlaşmıştı. Ancak yeni kariyerimde kaptırmadım onu. Kerem Bulut'u da öneririm bu arada. Forvette iyi işler çıkartıyor bende. Gel gelelim çok sarı kart görüyorsunuz bence bunu azaltmak lazım. Doğa Kaya gibi bir oyuncu varken zor gerçi ama.

Fran Merida pişman etmeyecek
    Hem kötü değil dediğiniz oyuncunun:
    İlk kontrol 15, dribling 14, vizyon 15, pas 15, orta yapma 14, teknik 16, özel yetenek 15.
    Bonservisi elinde olan bir oyuncu için gayet güzel değerler Süper Lig'de.
    Kerem Bulut'a baktım teknik özellikleri berbat olsada fiziksel özellikleriyle kazanıyor , bu arada haklısınız çok sarı kart görüyor takım devre arası bakıcam çagresine.Bu arada devre arası alabilecegim bir 'Pas Dagıtan Stoper' öneriniz varmı ?

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by AngelDiMaria View Post

Kerem Bulut'a baktım teknik özellikleri berbat olsada fiziksel özellikleriyle kazanıyor , bu arada haklısınız çok sarı kart görüyor takım devre arası bakıcam çagresine.Bu arada devre arası alabilecegim bir 'Pas Dagıtan Stoper' öneriniz varmı ?
    Alabilirseniz Diego Angelo olabilir. Ya da "Benzer Oyuncular bul" diyebilirsiniz Diego'nun profilindeyken. Kerem Bulut bende çok iyi oynuyor. Teknik özellikleri berbat olsa da yıllık 24 bin Euro paraya iyi bir yedek olur diye aldım, adam as forvetim oldu.

Geçtiğimiz haftalardaki istatistiği; üzerine koyarak devam ediyor bende.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122439
    Göz atmak isterseniz benim kariyerim. Hem oyuncu tavsiyesi açısından, hangi oyuncunun nasıl oynadığını görürüz hem de denk takım çalıştırıyoruz sonuçta.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri