Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
Alabilirseniz Diego Angelo olabilir. Ya da "Benzer Oyuncular bul" diyebilirsiniz Diego'nun profilindeyken. Kerem Bulut bende çok iyi oynuyor. Teknik özellikleri berbat olsa da yıllık 24 bin Euro paraya iyi bir yedek olur diye aldım, adam as forvetim oldu.

Geçtiğimiz haftalardaki istatistiği; üzerine koyarak devam ediyor bende.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122439
Göz atmak isterseniz benim kariyerim. Hem oyuncu tavsiyesi açısından, hangi oyuncunun nasıl oynadığını görürüz hem de denk takım çalıştırıyoruz sonuçta.
Öneri için teşekkürler , şuan benim kariyerimde Diego Angelo'nun kulüple arası pek iyi degil gibi.Performansıda Ertugrul Saglam'ın gitmesinden sonra düşmüş.Devre arası bi ketenpereye getirip alabilirim gibi duruyor.Bu arada kariyerini takip etmeye başladım , dedigin gibi denk takımlar çalıştırdıgımızdan senden ögrenebilecegim şeyler olabilir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam çok sert oynuyorsun herhalde aman dikkat sonu kötü olabilir. Duran toplardan çok gol yemene neden olabilir
Kerem'i ilk sezon aldım ara ara iyi performans gösterdi ama geçen sezon memnun olmayınca sözleşme yenilemedim.
Defans olara jesus vallejo ya bir bak istersen. Benim ilk sezonda juve 2,5 m TL ye almış şimdi ben bossmanla akacam ondan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tam üstüne bastın hocam bende ondan söz edicektim.Gerek kornel olsun gerek frikik'den fazla gol yiyoruz.Stoperler adam tutamıyor gibi bunun için bir çözümünüz varmı acaba ? Bu arada sert oynadıgım konusunda haklısınız agresif oyuncular takımda bir hayli fazla tutamıyorlar kendilerini Devre arası yollayacagız gibi duruyor onları.Bu arada Jesus Vallejo'yu takibe aldım , devre arası kiralamayı deneyecegim.