1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Rengimiz YEŞİL kan KIRMIZI, Adımız KARŞIYAKALI.[Sezon 1]

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Başarılar dilerim hocam.

Quote Originally Posted by iam1superman View Post
    Bir Karşıyakalı olarak kariyerin takipçisi olacağım. Başarılar hocam.

KAFSİNKAF!
    Eyvallah dostum!

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. İlk sezondan süper liğe çıkma potansiyelin var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Umarım bakalım dediğin gibi olur. Mali açıdan kulübü düzeltmenin tek yolu bu gibi gözüküyor.

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Ben Karşıyaka ile baya aşmıştım kendi oyunumda duygulandım şimdi böyle bir kariyer görünce. Başarılar... Gerçek olsa bu rüya !
    O geceyi bu sene yaşarız umarım!

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Başarılar dilerim hocam.
    Eyvallah!

Arkadaşlar konunun ilk postunu attıktan sonra işlerden dolayı bir türlü oyunu açma fırsatım olmadı kusura bakmayın. Bu akşamdan itibaren başlıyorum sezona. Akşam ki güncellemede takımımızın şu anki gelen durumu ve yaz dönemi ele alınacak.

Başkanımız bu seneyi orta sıralarda bitirmemiz gerektiğini söyledi ve bunun bize ayırdığı bütçe yukarıda gördüğünüz gibi. Bizden önce takımı çalıştıran Yusuf Şimşek hocamıza da teşekkürlerimi iletiyorum, çünkü hiç de fena olmayan bir kadro bıraktı bize.

Takımımızın şu anda görünen en iyi oyuncusu 31 yaşındaki Azeri futbolcu Mahir Şükürov.

Takımımızın en önemli genç yetenklerinden 23 yaşındaki Erdi Kasapoğlu, 9 senedir içinde bulunduğu kulüpte bu sene gerçek çıkışını yapmak istiyor. İmza attıktan sonra takımla yaptığım toplanntıda, bana bu sene gerçekten nasıl bir futbolcu olabileceğini göstereceğini söyledi. Ona inancım tam, sonuçta semtimizin çocuğu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri