1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Altınordu Süper ligde 3. Sezon(0 Yabancı 0 Sıkıntı)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Kerem Bulut ve Orhan Gülle boştalarsa derhal almalısınız. Süper Ligde dahi iş görüyorlar. Kerem Bulut yer yer iyi oynuyor, Orhan Gülle ilk 11 oyuncusu olabilir.
    Eren Tozlu ilk sezon sonunda genelde serbest kalıyor. Forvet için ideal olabilir. Kaleci olarayanılmıyorsam Sinan Bolat da boşa çıkıyordu ilk sezon sonunda. Kovalamak lazım Sinan bu ligde banko 11 oynayacak kaleci. Yine Ertuğrul Taşkıran da serbest kalıyordu diye hatırlıyorum. Hatta önceki oynayışımda boşta kalmıştı ama beni değil Kayseri'yi tercih etmişti. Başka 2 kaleci daha var önerebileceğim ama isimleri aklıma gelmiyor. Birisi Antalyaspor'da birisi Kayserispor'daydı.
    Eskişehirspor'da Kayacan Erdoğan ya da Sinan Ören'den birisini alabilirsiniz, yedek kaleci olacak şekilde.
    Eskişehirspor'da yine Onur Bayramoğlu alınabilir ortasahada oynar. Berkay Dabanlı ya da Birol Parlak da yine stoperde oynatılabilecek isimler.

Not: Oyunda Atletic Bilbao'yu aldığımız zaman yabancı oyuncu transfer edebiliyor muyuz?
    orhan kerem hepsi sezon başı anlaşmıştı kulüplerle bidaha bakıcam hocam kaleci arıyordum zaten maşallah hepsini yazmısın saolasın akşam bakıcam hepsine Atletic oyuna yansımamış diye duydum heralde

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    orhan kerem hepsi sezon başı anlaşmıştı kulüplerle bidaha bakıcam hocam kaleci arıyordum zaten maşallah hepsini yazmısın saolasın akşam bakıcam hepsine Atletic oyuna yansımamış diye duydum heralde
    Antalyaspor'da Evrim Özenç, gelecek vaat ediyor ama ucuza vermeyeceklerdir.

Kayserispor'dan Deniz Mehmet boşa çıktı bende. 22 yaşında.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Antalyaspor'da Evrim Özenç, gelecek vaat ediyor ama ucuza vermeyeceklerdir.

Kayserispor'dan Deniz Mehmet boşa çıktı bende. 22 yaşında.
    hocam şimdi başlıyorum oynamaya bakıcam tek tek transferleri 30 dkya paylaşırım (yapabilirsek )

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri