Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 106 sonuç

Konu: Altınordu Süper ligde 3. Sezon(0 Yabancı 0 Sıkıntı)

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by ataJan View Post
    Maç sonu fotoğraflarından sonra maç hakkında yorumda bulunmalısınız bence. Başarılar.
    Peki Hocam Bu sezon öyle yapacağım teşekkür ederim öneri için =)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlle satın alacaksın diye bir şart yok. Kirala gitsin. Hatta kira sürelerini uzun tutmaya bak.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Kerem Bulut ve Orhan Gülle boştalarsa derhal almalısınız. Süper Ligde dahi iş görüyorlar. Kerem Bulut yer yer iyi oynuyor, Orhan Gülle ilk 11 oyuncusu olabilir.
    Eren Tozlu ilk sezon sonunda genelde serbest kalıyor. Forvet için ideal olabilir. Kaleci olarayanılmıyorsam Sinan Bolat da boşa çıkıyordu ilk sezon sonunda. Kovalamak lazım Sinan bu ligde banko 11 oynayacak kaleci. Yine Ertuğrul Taşkıran da serbest kalıyordu diye hatırlıyorum. Hatta önceki oynayışımda boşta kalmıştı ama beni değil Kayseri'yi tercih etmişti. Başka 2 kaleci daha var önerebileceğim ama isimleri aklıma gelmiyor. Birisi Antalyaspor'da birisi Kayserispor'daydı.
    Eskişehirspor'da Kayacan Erdoğan ya da Sinan Ören'den birisini alabilirsiniz, yedek kaleci olacak şekilde.
    Eskişehirspor'da yine Onur Bayramoğlu alınabilir ortasahada oynar. Berkay Dabanlı ya da Birol Parlak da yine stoperde oynatılabilecek isimler.

Not: Oyunda Atletic Bilbao'yu aldığımız zaman yabancı oyuncu transfer edebiliyor muyuz?
    orhan kerem hepsi sezon başı anlaşmıştı kulüplerle bidaha bakıcam hocam kaleci arıyordum zaten maşallah hepsini yazmısın saolasın akşam bakıcam hepsine Atletic oyuna yansımamış diye duydum heralde

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hala Crewe de ise Callum Sanders var forvet olarak çok işini görecektir. Kaleci olarak Sivastan Korcan çelikkaya var. Kayseriden Alper Uludağ-Standart tan Anıl Koç- Atila Turan( Takımı aklıma gelmedi)- Tuğrul Erat ( Takımı aklıma gelmedi)- Başakşehirden Cenk Şahin-Alabilirsen Akhisardan Uğur Demirok-Murat Akça- Mersinden Efe Halil Özarslan-Adanadan Fatih Şen- Muslu Nalbantoğlu

Şimdilik aklıma gelenler bunlar dostum.
    callum türkmü hocam şimdi bakamıyorum akşam girecemde oyuna diğer öneriler içinde çok teşekkür ederim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transfer için yunus malli ve tolgay arslan boşta kalabiliyor bak bu oyunculara
    hocam altınorduya gelmez onlar gelsede paramız yetmez

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İlle satın alacaksın diye bir şart yok. Kirala gitsin. Hatta kira sürelerini uzun tutmaya bak.
    aynen hocamda maddiyat gerçekten çok kötü oyuncunun maaşının belli kısmını ödememiz istenirse alamıyoruz iki tane kiraladım dün ryan innis di heralde türk stoper birde ibrahim yılmaz santrafor Kiralık Satılık bakacaz artık saolasın

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    callum türkmü hocam şimdi bakamıyorum akşam girecemde oyuna diğer öneriler içinde çok teşekkür ederim
    Evet türk profilini aşağıya koyuyorum. Ama 2017 yılındaki profili bu.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Evet türk profilini aşağıya koyuyorum. Ama 2017 yılındaki profili bu.
    [IMG][/IMG]
    tamamdır hocam akşam bakıcam çok yardımcı oldun saolasın

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    orhan kerem hepsi sezon başı anlaşmıştı kulüplerle bidaha bakıcam hocam kaleci arıyordum zaten maşallah hepsini yazmısın saolasın akşam bakıcam hepsine Atletic oyuna yansımamış diye duydum heralde
    Antalyaspor'da Evrim Özenç, gelecek vaat ediyor ama ucuza vermeyeceklerdir.

Kayserispor'dan Deniz Mehmet boşa çıktı bende. 22 yaşında.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Antalyaspor'da Evrim Özenç, gelecek vaat ediyor ama ucuza vermeyeceklerdir.

Kayserispor'dan Deniz Mehmet boşa çıktı bende. 22 yaşında.
    hocam şimdi başlıyorum oynamaya bakıcam tek tek transferleri 30 dkya paylaşırım (yapabilirsek )

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

GÜNCELLEME

TRANSFERLER

çok hareketli bir transfer dönemi diyemeyiz aldığımız bazı kiralık oyuncuları sakatlıklarından dolayı geri göndermek zorunda kaldık ama yinede oturaklı bir kadro kurmaya çalıştık topa hakim ve pas yapmayı seven bir takım olmalıyız.

KADRO NUMARALARI

TAKTİKLER

Evimizde 4+4+2 = 4+2+4 Sistemi ile hücum futbolu oynayacağız büyük kulüpler hariç

Deplasmanda 4+5+1 = 4+3+3 Sistemi ile kontra atak futbolu oynayacağız

1.HAFTA

Bursaspor 7 - 1 Altınordu

İlk 15 dakikada 2 penaltı daha sonra bir kırmızı kart ile istediğimiz oyunu sergileyemedik malesef

2.HAFTA
    Altınordu 1 - 0 Çaykur Rizespor

Maç başa baş mücadele ile geçti rizespor oyun hakmiyetini elinde bulundurdu atak oynadı ve bir penaltı kazandı ama gole çeviremedi son dakikalarda gelen golle gülen taraf biz olduk ve ilk 33 puanımızı almış olduk.

3.HAFTA

Balıkesirspor 1 - 1 Altınordu

Maç hep ortada geçti ilk golü biz bulduk ama skoru koruyamadık ve bir puana razı olduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gene ilk yılına göre iyi başlamışsın. Tuğrulu almışsın iyi etmişsin. En kısa zamanda tapusunuda al. Ben bedelsiz alıp 1,5 sezon sonra 11,750 M TL ye Galatasaraya yolladım.
    Callumu almışsın ama gerimi yolladın. Eğer öyle yaptıysan 8-9 ay lık sakatlığı yoksa boşuna gönderdin. Şu anda bende hemen hemen her maç golü var.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Gene ilk yılına göre iyi başlamışsın. Tuğrulu almışsın iyi etmişsin. En kısa zamanda tapusunuda al. Ben bedelsiz alıp 1,5 sezon sonra 11,750 M TL ye Galatasaraya yolladım.
    Callumu almışsın ama gerimi yolladın. Eğer öyle yaptıysan 8-9 ay lık sakatlığı yoksa boşuna gönderdin. Şu anda bende hemen hemen her maç golü var.
    tek forvete dönünce 4 5 ay sakalık oldu gönderdim kadro kalabalık biraz husursuzluk çıkmasın diye gitti biraz kurban gibi oldu ama bakıcaz artık diğer sezonlara

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferlerin guzel taktıgın iyi ilk sezon için normal sonuçlar almanya belçika danimarka isveçi acarsan daha cok turk regen cıkar ve o ulkelerin seviyesinden yusek palı turk çıkma olasılığı artar

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

transferlerin guzel taktıgın iyi ilk sezon için normal sonuçlar almanya belçika danimarka isveçi acarsan daha cok turk regen cıkar ve o ulkelerin seviyesinden yusek palı turk çıkma olasılığı artar
    anladım hocam devre arası açarım saolasın

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

GÜNCELLEME

Ziraat Türkiye Kupası

Altınordu 1 - 4 Bayrampaşa (yardımcı)

Süper Lig 4.HAFTA

Altınordu 3 - 0 Başakşehir

Maça dengeli başladık golu bulduktan sonra kontra atak oynadık ve bir gol daha bulduk ve sonra rahatça sonuca ulaştık.

5.HAFTA

Kayseri Erciyes 3 - 0 Altınordu

sakatlıklar yüzünden istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.İlk golden sonra ikinci yarıda yüklen komutuyla arkada boşluklar verdik ve üst üste 2 gol yiyip puansız ayrıldık kayseriden.

6.HAFTA

Altınordu 2 - 4 Konyaspor

Ciprian Marica diyor ve susuyorum.

7.HAFTA

Giresunspor 2 - 3 Altınordu

Maça hızlı başladık diyebiliriz ilk yarı 2 farklı üstünlük kurduk ikinci yarı skor 3 - 2 olunca biraz korktuk ama skoru koruyarak 3 puanı 3 golle almış olduk.

8.HAFTA

Altınordu 3 - 4 Akhisar Belediye

Akhisar oyunun kontrolünü hep elinde tutan taraftı 3 kere öne geçti 3 kere yakaladık ama galibiyet golllerine engel olamadık.

9.HAFTA

Altınordu 3 - 0 Gaziantep

Eren tozlunun 3 gol attığı karşılaşmayı çok rahat kazandık.

Bu sonuçların ardından takımımızla yeni sözleşme imzaladık.

PUAN DURUMU

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu sezonu ortalara yakın bitirmeye bak.
    Birde özellikle sen mutlaka ZTK ya önem ver. Yardımcına bırakma derim. Çünkü sırf yerlilerle oynuyacağın için bir süre Avrupaya gidemezsin. Bu yüzden ZTK hem para kazandırır hemde Avrupaya kısa yoldan bilet verir.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Başarılar hocam. Türkiye'nin Porto'su, Atletico'su olacaktır Altınordu..

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

sıralaman fena değil daha da yukarda bitirirsin ligi

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bu sezonu ortalara yakın bitirmeye bak.
    Birde özellikle sen mutlaka ZTK ya önem ver. Yardımcına bırakma derim. Çünkü sırf yerlilerle oynuyacağın için bir süre Avrupaya gidemezsin. Bu yüzden ZTK hem para kazandırır hemde Avrupaya kısa yoldan bilet verir.
    Hocam çok doğru söylüyorsun böyle düşünmemiştim hiç saolasın

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Başarılar hocam. Türkiye'nin Porto'su, Atletico'su olacaktır Altınordu..
    İnş hocam hedefimiz bu yolda çalışmak

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

sıralaman fena değil daha da yukarda bitirirsin ligi
    Devre arası transferlerine bağlı hocam takım içi huzursuzluk var gidrmeye çalışıcaz inş orta sıralarda bitirebiliriz bu sene

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Huzursuzluk çıkaranları affetme biletini kesmeni öneririm yoksa bu senin sonun olur. Özellikle çıban başını yolla

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Huzursuzluk çıkaranları affetme biletini kesmeni öneririm yoksa bu senin sonun olur. Özellikle çıban başını yolla

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Göderdim hocam adam kiralık gelmiş laga luga yapıyordu (yiğit gökoğlan )

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

10.HAFTA

Sivasspor 2 - 4 Altınordu

Maça hızlı başladık knattaki adamlarımızın hızlı oyunu sayesinde erken gol bulabiliyoruz oyunu kontrol edip baskı kurunca galibiyet geldi.

11.HAFTA

Altınordu 5 - 2 Fenerbahçe

İlk golü frikikten yedik.Ama maçı bırakmadık asıldık sonuna kadar ve maçı çevirdik.çok iyi oynadık ve ligde kötü giden fenere bir tekmede biz attık .

12.HAFTA

Eskişehir 4 - 1 Altınordu

Hiç iyi oynayamadık zaten istatistikler ortada kondisyon sorunumuz var maçın son dakikalarında hep gol yiyoruz bunun üstesinden gelmemiz lazım.

13.HAFTA

Altınordu 0 - 3 Kayserispor

Evimizde çok kötü oynadık baskı kuramadık oyun hakimiyeti kayserinin elindeydi ve farklı yenildik bir kaleci ve forvet almamız lazım devre arasında.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kaleci olarak Korcan Çelikay var kaleci olarak yada Bekir Sevgi ikiside seni idare edeceklerdir.
    Stoperlerini standart stoper Kesici yapmayı bir dene birde onların daha iyisini bulmaya çalış.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Kaleci olarak Korcan Çelikay var kaleci olarak yada Bekir Sevgi ikiside seni idare edeceklerdir.
    Stoperlerini standart stoper Kesici yapmayı bir dene birde onların daha iyisini bulmaya çalış.
    tavsiye için saol hocam değerlendireceğim

Guzel kariyer bssarilar

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ertuğrul Taşkıran birileri ile anlaşmış mı?
    Kötü maçlara takılmamak lazım. İleride her şey güzel olur.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Guzel kariyer bssarilar
    Saol Hocam teşekkür ederim

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri