Sezon içerisinde dağıtılacak primlere karar verdik.
[IMG][/IMG]
Sezon öncesinde medya bizi 5.liğe layık gördü ama şuanki kadromla geçen sezondan daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. Bu yüzden benim hedefim ŞL ye katılabilmek. Hatta yapabilirsek şampiyonluk bile düşünüyorum.
[IMG][/IMG]
ŞL 3. tur rakibimizle yaptığımız maçlarımız
[IMG][/IMG]
Deplasmandan net bir skorla ve iyi bir oyunla döndük.
[IMG][/IMG]
İkinci maç
[IMG][/IMG]
Öne geçtiğimiz bir maçta bir anda mağlup konuma düştük. Ama bir iki değişiklik ile 4-2 yi yakaladık. Bundan sonra Defansımda yorgunluk baş gösterince değişikliğe gittim. Aldığım adamlar beni deli etti ve ortaya böyle farklı bir sonuç çıktı. Bir an için deplasmanda tarumar ettiğimiz rakibimiz bizi evimizde eleyecekti.
[IMG][/IMG]

Şl play off rakibimiz
Daha güçlü bir rakip beklerken böyle bir rakip gelmesi işime geldi. Umarım oyun planımıza sadık kalıp eleyip gruplara kalabiliriz.
Geçen sezon Zenitin ardında ikinci olmuş.
[IMG][/IMG]

Transfer Geçmişimiz
[IMG][/IMG]
Çok umutlu oldum Soulla belirgin bir performans ve gelişim gösteremeyince zararına sattık.
Onu sattım diye takım kazan kaldırdı. Özellikle Tuğrul Özat atarlandı ayrılmak istedi. Bende kendisine yol verdim.
Aynı anda gol kralımız Arthurda aynı şekilde sitem etti. Aslında onada yol vermem gerekirdi ama konuşup ikna ettim. Şampiyon olabilecek bir takımda oynamak istediğini söyledi. Süre istedim. Umarım en kısa zamanda yaparızda böyle bir oyuncuyu kaybetmeyiz.
Tuğrulun gitmesi ile birlikte sağ kanatta eksiğimiz kaldı. Çünkü onun yedeği Ramazan Çevik'i de satmıştık. Bu yüzden bizde günü kurtaracak bir iki transfer yaptık. Fakat Barcelona Ozan Tufanı kiralık listesine koyunca hemen talip olduk. Kendiside bizi isteyince bir yıllığına kiraladık.
Bu arada geçen sezon bize başarılar yaşatan kadromuzu koruduk. Kiralıkları tekrar kiraladık. Geçen sezon ortasında Bossman kuralı sayesinde Ambrose yi almıştık. Bu sezonda Callum-Ponce ve Ozanı aynı şekilde almak istiyorum. Her hangi bir isyan çıkmadığı sürece başka transfer yapmayacağım.
Yada aklımı çelen bir oyuncu olmadığı sürece
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Transferler hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Bu arada ligi birazdan açıyoruz. Ligi Konya ile evimizde kapattık yine Konya ile yeni (33,000 Kişilik) mabedimizde açıyoruz.