City maçı için geçmiş oldunAma Adanayı oralarda görmekte sevindirici tabi, başarılar dilerim kariyerinde
City maçı için geçmiş oldunAma Adanayı oralarda görmekte sevindirici tabi, başarılar dilerim kariyerinde
Teşekkür ederim Egecim. City aynen efsane maç oldu. Bir golde zaten bir baktım adamlar 8-9 kişi kasırga gibi geliyorlardı.
Teşekkür ederim. Aynen Konsantrasyonu iyi olmalı yoksa çok hata yapıyorlar. Şimdi fellik fellik sağlam yerli stoper arıyorum. Bir tane bulıup geçen sezon parayı bayılıp almıştım. Aynısndan arıyorum. Konsantrasyonunu da 10 yaptım. Arada maçlara çıkarıyorum. Adı Faruk Kutlu. Görmüşsündür maç listerimde adını. Üstlerde taktiği paylaşmıştım direk onu deniyorsundur.
Saolasın. Tüm averajımızı aldı zaten. Aynen orda görmek sevindirici ama bu kadar erkende beklemiyordum.
12.HAFTA
[IMG][/IMG]
Bu maçımızda önümüzdeki Atletico Madrid maçını düşünerek rotasyona gittim. Hatta maçın başında mağlup duruma düşünce aha Bursa maçı geliyor dedim. Ama Allahtan beni şaşırtım yedeklerimde iyi performans gösterip maçı farklı aldık. 16 lık (8,75 M TL bayıldığım) stoperimizde iyi maç çıkartıyor. Biz buna böyle şans verirsek çabuk gelişecek. Pekte sırıtmıyor. Sezon sonunda gelişmini koyacağım. Bu arada Callum-Ponce ve Ozan Tufanın aklını çelmeye çalışıyorum. Takımlarına teklif yapıyorum. Tabiki göstermelik değeri kadarından biraz fazlasını istediklerini verebilecek durumda olsam bile vermiyorum. Zaten 1 ay sonra Bossman ile elime geçireceğim neden para bayılayım
[IMG][/IMG]
Dünya Kupası Hazırlık Maçı
[IMG][/IMG]
Ya arkadaş ne taktikmiş bu böyle. Takım kötüde oynasa iyi de oynasa mutlaka gol atıyorlar. Şu anda G.Kore milli takmı ile 5 maç yaptık. daha mağlubiyetmiz yok.
[IMG][/IMG]
ZTK gruplarda ilk maçımız
[IMG][/IMG]
Mağlup duruma düşsekte oyuncularım yılmadı ve maçı aldılar. Yine rotasyon yapmıştık. Bu maçta çok ilginç bir durum oldu. Mehmet çolağı maç tecrübesi kazansın Ozan dinlensin diye ilk 11 de başlattım. Fakat ikinci yarıya zor dayandım. Yerine Ozanı aldım. 83 te Ozanı sakatladılar. Arthuru sağ kanata çektim. Geçen seneden beri sağ kanat çalıştırıyordum. Aynı şekilde Ambrose yi de sol kanat çalıştırıyorum. 5 dk geçmedi bu seferde Arthuru sakatladılar. Şimdi Arthur 10 gün yok. Malesef ki en önemli maçımızda en önemli golcümüzden yoksun çıkacağız. Son 5 dk yı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldım.
[IMG][/IMG]
Şimdi sırada Atletico Madrid deplasman maçımız var. Aynı şekilde City de Psv deplasmanına gidiyor. Umarım Psv ilk puanını alır.
Bir sigara molası verdikten sonra canlı anlatım yapacağım. Umarım bu sefer Cska maçında daha iyi bir anlatım olur. Aynı sonuç olursa da çok sevinirim.