Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Forza Livorno Calcio - Kızıllar Volume 2 / Serie A

takım alıştıkça daha oturaklı oynuyor. kulvar fazlalığı tek dezavantaj.

2. Default

Quote Originally Posted by makre View Post
    Teklifler gelmiş gene CLden çıkmamız iyi oldu hem itibar hem para kazandık. Ligde nağmağlubuz hiç belli olmaz.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nagmalupluğumuzu kaybettik ama savaşmaya devam.
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    öyle başbaşa filan bırakmam hani bizde buradayız
    bu arada barça - huesca maçı son 15 dakika traore şov vardı izle abi
    lig daha bitmedi hep ters psikoloji peşindesin sen bırakmazsın bu ligi
    teklifler gelir gider burada işlerin bittiği gün emekliliğin geldiği gündür
    Aynen buradan kolay kolay ayrılmam ama ters pisikoloji değil hakkaten bu sene zor geciyor, buyuk maç kazanamıyoruz kolay kolay
    Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Fikstür zorlu.Lig'de bu sene daha zor gibi işimiz Juve affetmez bence bu sene
    Banada öyle geliyor
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Maşallahın var namağlup çıktığın seri a da ilk yıldan şampiyon olmuşsun. Bu sezonda hem şl hem ligde iyi gidiyorsun
    Transferlerinde çok güzel
    Hala forvet arıyorsan thierry ambrose ve hangi takımdan aldığımı unuttuğum arthur var. Tavsiye ederim. Akşam eve gidince bakarım. Ongenda nın gelişimi hoşuma gitti takipe alacağım
    Not:figueirense den almışım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Amroseye baktım hakkaten güzel profili var ama su an forvet dusunuyorum destro yu aldık, enes ve ongenda da var zaten tek forvet oynuyoruz yeterli gibi simdilik, arthuru bulamadım.
    Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    ŞL de fırtına gibi esmişiz
    Fena değiliz ama bi, dusus var
    Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    takım alıştıkça daha oturaklı oynuyor. kulvar fazlalığı tek dezavantaj.
    aynen birde hersene 0 dan takım kuruyoruz sıkıntılar ustuste

Çok kötü oynamadık ama maça çok kötü başladık, 17 dk da maç 3-0 a geldi geri dönmeye çalıştık ama gücümüz yetmedi. son 2 golu penaltı ve taçtan yedik

]

Çok pis bir takımla eşleştik rezil olmayız umarım...

Tabi ki konusmadık Milanla..

Devre arasının gelmesiyle beraber, sözleşmesi sezon sonu bitecek isimlerle simdiden söz kestik. Uygun bonservis bedeli olan gelecek vaadeden isimleride kadromuza kattık, uygun genç isimler yaklarsam yeni isimlerde katabilirim kadroya;

Yorum tahmin ve önerileinizi beklliyorum....
    Last edited by AbuzerKadayif : 22.Aralık.2014 at 01:18

dembele efsane olmuş

Demebele transferi iyi olmuş kadro biraz şişti ama ayrılanlardan olacaktır elbet. Ligde Juve ile başabaş mücadele veriyoruz iyi gidiyoruz. Avrupa da yolun sonuna geldik artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yolun sonu görünmüş avrupa da
    ligde sallansakta yıkılmamışız daha
    regenler iyi dembele zaten tartışmaya gerek yok güçlü bir takım olma yolunda ilerleme kaydediyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Birde Arthur için Londrina takımına baksana belki orda olabilir.Yada satmış olabilirler.
    Transferlerin güzelmiş.Bayern çıkması hiç hayırlı olmamış. Ligde de gidişat iyi ama farkı açmak lazım.

7. Default

dembele efsane olmuş
    Bakalım son duragı biz olacaz muhtemelen sonraki sarıstan %50 verdim alacağı ması dusurmek için
    Quote Originally Posted by makre View Post
    Demebele transferi iyi olmuş kadro biraz şişti ama ayrılanlardan olacaktır elbet. Ligde Juve ile başabaş mücadele veriyoruz iyi gidiyoruz. Avrupa da yolun sonuna geldik artık.

Aynen biraz bi şisme var, takımdan mc dmc bolgesinde ayrılık muhtemel, gerci dembele dısında imzaladıklarım daha genc ama onlerını acmak için iyi teklif aldıgım anda tecrubelılerı satarım. Juve fena sıkıstırıyor, roma da geldi usul usul...
    yolun sonu görünmüş avrupa da
    ligde sallansakta yıkılmamışız daha
    regenler iyi dembele zaten tartışmaya gerek yok güçlü bir takım olma yolunda ilerleme kaydediyoruz
    Yatırımlara devam, takımı bıraktıgımda altyapıdan ilk 11 de forma giyen 7-8 oyuncu hedefım var bakalım ne olacak..
    Birde Arthur için Londrina takımına baksana belki orda olabilir.Yada satmış olabilirler.
    Transferlerin güzelmiş.Bayern çıkması hiç hayırlı olmamış. Ligde de gidişat iyi ama farkı açmak lazım.
    Arthuru buldum sonunda ilk sezon transfer yapmıs dinamo bukrese gitmiş fena topcu değil ama elimizdekıler daha iyi snkı su an

Bir transfer haberiyle baslıyalım alt yapıya yine yatırım yaptık, böylece devre arası transferinide kapamıs olduk;

Şu sıra taktiksel değişiklik peşindeyim, muhtemlen taktiğimiz çözüldü yada güncellemenin gazabına geldik. En son cift forvet baklava dizilişi ile oynuyoruz, bu geçiş süreci umarım bizi fena yaralamaz.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

İlerde farklı dizilişte bir taktik paylaşmayı düşünüyor musunuz?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Juve ve Catania maçları kötü olmuş. Özellikle catania tarafından son 10 dkda mağlup edilmek moral bozmuştur

10. Default

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    İlerde farklı dizilişte bir taktik paylaşmayı düşünüyor musunuz?
    Tabi, uzun sure basarı yakalarsa kullandıgım yaktik paylasırım muhtemelen

11. Default

Juve ve Catania maçları kötü olmuş. Özellikle catania tarafından son 10 dkda mağlup edilmek moral bozmuştur

Juve maçında 10 kişi kalınca hele cok sasırmadım ama Catania maçı tam sok oldu, 75 den sona maç koptu diye lavaboya gittim bi dondum olan olmus

12. Default

Taktik ofansif anlamda cevap vermeye başladı, baskı falan da kuruyoruz ama pat diye yok pozisyondan gol yiyoruz

güncelleme sıkıntıya sokacak sanırım

14. Default

güncelleme sıkıntıya sokacak sanırım
    Yok oynadıkca koyarım buraya sıkıntı olmaz

İnanılmaz iyi oynadık, Bayern e karsı ancak bu kadar oynanabilirdi sanırım. Rakibimiz ilk golu atana kadar ortasahayı geçemedi desem yeridir. Golu yedıkten sonra 433 e dondum, Enes su anakadarki en önemli golunü attı. İkinci maçta işimiz çok zor ama en azından umudumuz var.

15. Default

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bayern maçı çok güzel geçmiş. Umarım aynı oyunu deplasmanda sergiler ve turu geçersin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ne yapmışsın bayern e öyle helal abi 2. maçta da 2 beki kapattın mı gelemiyor abiler almanya deneyimimden biliyim
    milan kupa maçı çok zevkli olmuş her halde uzatmalarda karşılıklı atılan gollere bir tane daha ekleyip turu almışız deplasmanda interi geçmek
    ve juve ile berabere kalmakta hoş sonuçlar bence
    catania ya laf yok ona göre
    alt yapı çalışmaları da süper iyi regenler gelir inş.
    biz bu ligi götürürüz şl'de de gittiği yere kadar tarihinin ilk şl si zaten koca takımın daha ne olsun

18. Default

Bayern maçı çok güzel geçmiş. Umarım aynı oyunu deplasmanda sergiler ve turu geçersin.
    İkinci maç cok zor gececek o kesin gol bulmamız lazım mutlaka amcak ne olursa olsun ilk maçta bile Bayern gibi bir deve karşı bu sonucu almak oldukça sevindirici, deplasmanda kazanabilebeğimizi sanmıyorum...
    ne yapmışsın bayern e öyle helal abi 2. maçta da 2 beki kapattın mı gelemiyor abiler almanya deneyimimden biliyim
    milan kupa maçı çok zevkli olmuş her halde uzatmalarda karşılıklı atılan gollere bir tane daha ekleyip turu almışız deplasmanda interi geçmek
    ve juve ile berabere kalmakta hoş sonuçlar bence
    catania ya laf yok ona göre
    alt yapı çalışmaları da süper iyi regenler gelir inş.
    biz bu ligi götürürüz şl'de de gittiği yere kadar tarihinin ilk şl si zaten koca takımın daha ne olsun
    Catania naptı ole anlayamadım

Maç öncesinde en yakın takipcimiz durumundaydı Roma, maç boyu baskılı oynadık, yok yere kalemizde gol görünce acaba dedim ama çabuk cevap verdik...

19. Default

3 gün sonraki Bayern deplasmanını düsünerek yedek kadro ile saha çıktık, skoru korumada sıkıntı yaşadık.İyi bir oyun ortaya koyamadık, uzatmalarda yediğimiz gol canımızı acıttı

20. Default

Son 5-6 dk olduk olduk dirildik, ama muhtesem bir esleşme oldu bizim için..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

herkes bayern e elendik gözüyle bakarken sen yine bitti demeden bitmez dedin
    tanıdık bildik bir rakip ve iyi bir işleşme yarı final için umut var
    verona sıkıntıya sokmuş bizi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Cska çıksa bu kadar güzel olamazdı herhalde. Tanıdığın bir takip olması çok iyi olmuş turu geçme ihtimalin var.
    Verona maçı normal bir sonuç ama yedekerin biraz daha iyi olmasını beklerdim.

23. Default

herkes bayern e elendik gözüyle bakarken sen yine bitti demeden bitmez dedin
    tanıdık bildik bir rakip ve iyi bir işleşme yarı final için umut var
    verona sıkıntıya sokmuş bizi
    Fena oynamadık ama skoru tutamadık
    Cska çıksa bu kadar güzel olamazdı herhalde. Tanıdığın bir takip olması çok iyi olmuş turu geçme ihtimalin var.
    Verona maçı normal bir sonuç ama yedekerin biraz daha iyi olmasını beklerdim.

Cska tabi benimde isteğimdi ama sansımıza bu denk geldi;

Transferlerle başlayalım;

Bu transferleri daha çok takıma para kazandırma amaçlı yaptım, kimi italyan kontenjanından takıma geldi labyad gibi kimi cok sevdiğim oyuncular, çoğunu kiraya gönderip geliştirmeyi planlıyorum..

Son Atalanta maçında yedeklerle cıkmanın bedelini ödedeik özellikle kaleciyi değiştirmem pahalıya patladı.

ben uzun süre oynamayı planlasamda, İlgi baya azaldı , kendim çalıp kendim oynamamında pek bir esprisi yok, aslında yayınlamayı bırakacaktım ama takip eden 2-3 kişi hatrına sezon sonuna kadar yayınlamaya devam edeceğim. Yinede maç yorumlarıyla falan ugrasmadan fixtur olarak koyacağım.

fikstür şeklinde koy hocam fazla uğraşma bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu gidişi sevmedim abi ama 3 kişi için de bu kadar uğraşmaya değmez ama her zaman takipteyiz

Abi kapatma takipteyiz

Nesil
    2005

no al calcio moderno!

28. Default

fikstür şeklinde koy hocam fazla uğraşma bence
    bu gidişi sevmedim abi ama 3 kişi için de bu kadar uğraşmaya değmez ama her zaman takipteyiz
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Abi kapatma takipteyiz
    Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    no al calcio moderno!

Şampiyonluk için son dakikaya kadar Juve i,le kıyasıya bir mücadele verdik ama nefesimiz yetmedi, yine de iyi bir sezon gecirdiğimizi düşünüyorum ilkkez mücadele ettiğimiz ŞL de yarı final gördük ve tarihimizde ilk kez İtalya kupasını müzemize götürdük. Önümüzdeki sene eksik kısımları doldurmaya calışarak yine Seri A şampiyonluğu için savaşacğız. Kariyeri oynamaya ben devam edeceğim ama yayınlama konusunda halen kararsızım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Uğraşmana değmez buradan abi 3 kişi için
    Ama kotu olmuş şampiyon olamamamız seneye kısmetse diğer başarılar iyi tabi

Şampiyon olamasakta çok iyi bir sezon gecirmisiz. Seneye gençler fırtına gibi eser. Kariyerden başarılar.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri