1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bu Sadece Yıldız Savaşı Değil!- Karadeniz Fırtınası- 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post

Hazır kullanmıyorum hocam takımıma göre taktik yapmayı seviyorum zaten yeni taktik için küçük ayrıntılar kaldı onları da hallettikten sonra maçlara başlayacağım yine de teşekkür ederim.
    Anladım hocam. Aslında en iyisini yapıyorsun. Ben bir onu beceremediğimden mecburen hazırlara yöneliyorum. Ama inş. onuda çözeceğim.
    Birde sana bir oyuncu tavsiye etmek isterim. Crewe de oynayan Callum Sanders var. Onu mutlaka almalısın. Kendisinin ismine bakıp ta yabancı sanma Türk asıllı bir oyuncudur. Çok iyi bir forvet olduğunu söyleyebilirim. Sezon ortasında kirala, şans ver aklını çel sezon sonunda da bas parayı al derim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Anladım hocam. Aslında en iyisini yapıyorsun. Ben bir onu beceremediğimden mecburen hazırlara yöneliyorum. Ama inş. onuda çözeceğim.
    Birde sana bir oyuncu tavsiye etmek isterim. Crewe de oynayan Callum Sanders var. Onu mutlaka almalısın. Kendisinin ismine bakıp ta yabancı sanma Türk asıllı bir oyuncudur. Çok iyi bir forvet olduğunu söyleyebilirim. Sezon ortasında kirala, şans ver aklını çel sezon sonunda da bas parayı al derim.
    Şimdi bakacağım hocam çok teşekkür ederim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Düşündüm taşındım bu takım dörtlü savunma oynayamaz savunmacılar yeterli seviyede değil. Ne yapalım dedim ve forvetimiz de fazla olunca bir 3-4-3 taktiği hazırladım. Eksik yanlarını paylaşırsanız sevinirim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri