Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 106 sonuç

Konu: Altınordu Süper ligde 3. Sezon(0 Yabancı 0 Sıkıntı)

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Ertuğrul Taşkıran birileri ile anlaşmış mı?
    Kötü maçlara takılmamak lazım. İleride her şey güzel olur.
    istediği parayı veremedik hocam birazdan devre arasına gireriz bakarım kalecilere tekrar saolasın

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

GÜNCELLEME

14.HAFTA

Beşiktaş 5 - 2 Altınordu

15.HAFTA

Altınordu 2 - 1 Karabükspor

16.HAFTA

Trabzonspor 4 - 2 Altınordu

17.HAFTA

Altınordu 2 - 6 Galatasaray

18.HAFTA

Altınordu 1 - 2 Bursaspor

19.HAFTA

Ç.Rizespor 1 - 1 Altınordu

Transfer dönemi bitti ama istediğimiz gibi geçmedi bir forvet bekliyorduk alamadık . Altyapıdan bir genci takıma koymaya karar verdim sağ bek.Traansferler =

Cenk Şahin

Ramazan Özcan

Sancak Kaplan

Mehmet Mesut Ayhan Gencimiz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Puan Durumunu Unutmusum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk sezona göre puan durumun iyi. 17 puan daha alırsan rahat ligde kalırsın. Cenk i almakla iyi etmişsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam başarılar sadece Türk oyuncukar için altyapıyı iyi tutmaya bakalım bence.Bu sezon ortalarda yer ediniriz.

İyi bir yere geleceğini düşünüyorum. Ligde sezon sonu ilk 5 yada 6'da olacaksın. Yabancı oyuncu almama durumunu beğendim. Bazı arkadaşlar da almazsan işte kötü gidersin falan demişler. Bence hiç bozma bir kere böyle başladın böyle git. Hem porto gibi bir örnek takım olursun. Yalnız Türk oyuncu alacaksan en iyisini alacaksın. Satacaksan da en iyi fiyata satacaksın.
    Umarım her şey senin adına güzel olur, başarılar dilerim.

Fener'e Nasıl 5 Attın Ayrıca Beşiktaş'ım Fenerin İntikamını Almış Ama Galatasaray 5-2'lik Seriyi Bozarak Ayıp Etmiş

Şaka Bir Yana Hâlâ Çok Gol Yiyorsun Savunmacıların Heralde Yılın Bidonu Olacaklar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fener'e Nasıl 5 Attın Ayrıca Beşiktaş'ım Fenerin İntikamını Almış Ama Galatasaray 5-2'lik Seriyi Bozarak Ayıp Etmiş

Şaka Bir Yana Hâlâ Çok Gol Yiyorsun Savunmacıların Heralde Yılın Bidonu Olacaklar
    Benim Bidonları geçemezler herhalde

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İlk sezona göre puan durumun iyi. 17 puan daha alırsan rahat ligde kalırsın. Cenk i almakla iyi etmişsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Ligde kalmaya çalışıcaz hocam takım çok istikrarsız

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam başarılar sadece Türk oyuncukar için altyapıyı iyi tutmaya bakalım bence.Bu sezon ortalarda yer ediniriz.
    istikrar sağlarsak çok güzel olacak saol hocam

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    İyi bir yere geleceğini düşünüyorum. Ligde sezon sonu ilk 5 yada 6'da olacaksın. Yabancı oyuncu almama durumunu beğendim. Bazı arkadaşlar da almazsan işte kötü gidersin falan demişler. Bence hiç bozma bir kere böyle başladın böyle git. Hem porto gibi bir örnek takım olursun. Yalnız Türk oyuncu alacaksan en iyisini alacaksın. Satacaksan da en iyi fiyata satacaksın.
    Umarım her şey senin adına güzel olur, başarılar dilerim.
    Değerlendirme ve yorumun için çok teşekkür ederim hocam

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Fener kötü zaten ligdeki yerinden belli savunmada gençleri oynatıyorum ondan oluyor ama ligde kalırsak 2. sezon daha iyiolacak
    Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Ocak.2015 at 16:58 Reason: Flood olmaması için mesajlar birleştirildi.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynayamıyorum oyunu tatilden dolayı güncellemeler en kısa zamanda gelecektir

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hala gelemedi güncelleme hocam.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hala gelemedi güncelleme hocam.
    hocam kusura bakmayın yılbaşı tatilindeydim eve yeni geldim balıyorum hemen oynamaya

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Güncelleme

20.HAFTA

Başakşehir 1 - 0 Altınordu

Başakşehir tek kale top oynadı dayandık dayandık son dakikada gol yedik gol yollarındada sıkıntı çekiyoruz.

21.HAFTA

Altınordu 2 - 2 Balıkesir

Geriden gelip öne geçtik ama skoru koruyamadık sezon sonu takviye yapmaz isek bu takım düşer.

22.HAFTA

Altınordu 3 - 2 Kayseri Erciyesspor

Öne geçtik ama son dakikalarda yine gol yeme huyumuzdan vazgeçemedik ama son dakikada gelen golle öne geçtik ve maç bitti.

23.HAFTA

Konyaspor 1 - 1 Altınordu

İlk yarı tamamen topa hakim taraf bizdik öne geçtik ama ikinci yarı rakip kaleye gidemedik bile beraberliğe sevindik bile diyebilirim.

24.HAFTA

Altınordu 0 - 2 Giresunspor

Topa hakim oyuna hakimdik ama bitiricilik hiç yoktu evimizde ligin sonuncusuna mağlup olduk.

Takım iyi top oynayamıyor çok gol yiyor kondisyon sorunları ortaya çıkıyor adamlarıda iyi yönetemiyorum kiralıklar gitmek istiyor gönderiyoruz takımdakiler aldıkları süreden hoşnut değil napacağım hiç bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ya çok rotasyon yapacaksın yada kadro derinliğini az tutacaksın. Büyüklerden birine kardeş klüp olmaya bak. Onlardan kaliteli oyuncuları kiralayarak bu sorunları aza indirgersin.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ya çok rotasyon yapacaksın yada kadro derinliğini az tutacaksın. Büyüklerden birine kardeş klüp olmaya bak. Onlardan kaliteli oyuncuları kiralayarak bu sorunları aza indirgersin.
    Hocam deneyeceğim onu teşekkür ederim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Altınordunun Yükselen Genç Yetenekleri

Gelecekteki yıldız adaylarımızdan 3 ü

Potansiyeli 3 yıldızın altında olan bütün oyuncularımızla sezon sonu yollarımızı ayırmayı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

bana neden böyle çocuklar çıkmıyor. En iyisi 3 yıldızlı çıkıyor o da bir tane.
    Bir kaç tane 3 yıldızlı da olsa elinde kalsınlar. Rotasyonda kullanırsın.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

bana neden böyle çocuklar çıkmıyor. En iyisi 3 yıldızlı çıkıyor o da bir tane.
    Bir kaç tane 3 yıldızlı da olsa elinde kalsınlar. Rotasyonda kullanırsın.
    Altınordu farkı diyelim birde senin takımda bu adamlar belki 2 yıldız bile olmayabilir

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Altınordu farkı diyelim birde senin takımda bu adamlar belki 2 yıldız bile olmayabilir
    O konuda haklı olabilirsin. Ama bu seride başladım. Ama FM16 bende senin yaptığını adana ile yapmaya niyetim var. Ama belli olmaz bu kariyerden sıkılırsam yine yapabilirim.

Nesil
    2014

Öncelikle başarılar. Bazı mağlup olduğun maçlarda aslında mağlup olmaya bilir mişsin . Misal 14. haftaki Beşiktaş maçında 2-1 öne geçmişsin. Sonra BJK durumu 2-2'ye getirmiş, 60.dakikaya kadar da maç beraberlikle gitmiş orada bence 5.8 ile oynayan Sinan'ı oyundan alıp yerine şuan elinde var mı bilmiyorum ama tecrübesiyle Rıza o maçta çok şey yapardı. Yada her hangi bir stoperde olabilirdi. Senin oyuna müdahalen 86.dakikada maç kaybedildikten sonra olmuş, oyuna müdahalelerde çok önemli onu belirtmek istedim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu konuda Barak arkadaşımıza katılıyorum. Ben oralara dikkat etmemiştim. Ama şimdi baktımda sen hem müdahalede geç kalmışsın. Bazı maçlarda da iyi oynuyan oyuncuları oyundan almışsın. Mağlup durumdasın hem defansın hem hücumun kötü oynuyorsa ileri elemanları değiştir. Ama ileri uçların ortalamanın üstünde ise defansı değiştirmeni öneririm. Sık sık ta oyunculara seslenmeyi unutma. Yenik durumda iken gol atamadığın zamanlarda agresif bile konuşmaktan çekinme derim. Bu bile fazladan motive sağlıyor. Maç sonunda da ceza vermekten çekinmemeni öneririm.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Öncelikle başarılar. Bazı mağlup olduğun maçlarda aslında mağlup olmaya bilir mişsin . Misal 14. haftaki Beşiktaş maçında 2-1 öne geçmişsin. Sonra BJK durumu 2-2'ye getirmiş, 60.dakikaya kadar da maç beraberlikle gitmiş orada bence 5.8 ile oynayan Sinan'ı oyundan alıp yerine şuan elinde var mı bilmiyorum ama tecrübesiyle Rıza o maçta çok şey yapardı. Yada her hangi bir stoperde olabilirdi. Senin oyuna müdahalen 86.dakikada maç kaybedildikten sonra olmuş, oyuna müdahalelerde çok önemli onu belirtmek istedim
    Oyunu okuma konusunda sıkıntı çekiyorum hocam doğru Teşekkür ederim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bu konuda Barak arkadaşımıza katılıyorum. Ben oralara dikkat etmemiştim. Ama şimdi baktımda sen hem müdahalede geç kalmışsın. Bazı maçlarda da iyi oynuyan oyuncuları oyundan almışsın. Mağlup durumdasın hem defansın hem hücumun kötü oynuyorsa ileri elemanları değiştir. Ama ileri uçların ortalamanın üstünde ise defansı değiştirmeni öneririm. Sık sık ta oyunculara seslenmeyi unutma. Yenik durumda iken gol atamadığın zamanlarda agresif bile konuşmaktan çekinme derim. Bu bile fazladan motive sağlıyor. Maç sonunda da ceza vermekten çekinmemeni öneririm.
    önerilerin için saol hocam göz önünde bulunduracağım

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Güncelleme Lig Bitti

25.HAFTA

Akhisar Belediye 1 - 4 Altınordu

26.HAFTA

Gaziantepspor 3 - 0 Altınordu

27.HAFTA

Altınordu 2 - 0 Sivasspor

28.HAFTA

Fenerbahçe 3 - 1 Altınordu

29. HAFTA

Altınordu 3 - 4 Eskişehirspor

30.HAFTA

Kayserispor 2 - 1 Altınordu

31.HAFTA

Altınordu 3 - 2 Beşiktaş

32.HAFTA

Karabükspor 1 - 5 Altınordu

33.HAFTA

Altınordu 3 - 1 Trabzonspor

34.HAFTA

Galatasaray 4 - 2 Altınordu (Y.T.D)

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu

Kulüp Beklentileri Yükseltmiş

Arkadaşlar lig bitti ve iyi bir noktada bitirdik diyebiliriz şimdi oyuncu ve antrenör lerimizi güçlendirmeye çalışacağız yeniz sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorum.Transfer politikamız yerli oyuncular.Takımımda 3 yıldız potansiyeli altında genç oyuncu tutmayacağım.Yedekler ve as takımdada mevcut yeteneği 3 yıldızın altında olanlarla yolumuzu ayıracağız takviyelerimizi minumum 3 yıldız ve üstü tutmaya çalışacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bir yere gideceğimiz yok ama gelen iş teklifleri

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Boşver sen o iş görüşmelerini burda Efsane ol.
    Ligi güzel yerde bitirmişsin.
    Şimdiden gençlere yönel onları eğitki ilerde yerlilerle destan yazabilesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ajaxtan Sinan Keskini kirala-Kayseriden Alper Uludağı ve sağ tarafada kiralayabilirsen Ozan Tufanı kiralamanı öneririm. Ha alabilirim dersen Sinanı mutlaka al derim. Alperi de aynı şekilde ama Ozan zor gelir.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ajaxtan Sinan Keskini kirala-Kayseriden Alper Uludağı ve sağ tarafada kiralayabilirsen Ozan Tufanı kiralamanı öneririm. Ha alabilirim dersen Sinanı mutlaka al derim. Alperi de aynı şekilde ama Ozan zor gelir.
    Hocam onları alamadım ama okayı bonservisi ile enes unalıda real madridden kiralık aldım ama takım yine çok gol yiyor güncelleme birazdan

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Güncelleme

Yeni sezon başladı işte transferlerimiz

Teknik heyete tanıdık bir isim

Yeni Sezonda Ziraat Türkiye Kupası

Spor Toto Süper Lig

1.HAFTA

Altınordu 1 - 4 Galatasaray

iyi bir oyun ortaya koyamadık rakimizin tecrübesi ve kalitesi bile yetti.

2.HAFTA

Mersin İdman Yurdu 1 - 0 Altınordu

Kötü bir oyun ortaya koyduk ve yenildik istediğimiz gibi başlayamadık süper lige

3.HAFTA

Altınordu 4 - 1 Manisaspor

Tamda istediğimiz gibi oldu moral bulduk enes ünal kalitesini konuşturdu.

4.HAFTA

Beşiktaş 4 - 3 Altınordu

2 farkla öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve yenildik gol yemeye engel olamıyoruz.

5.HAFTA

Altınordu 4 - 2 Karabükspor

Forvetlerimizin etkili oyunu ile skora ulaştık.

6.HAFTA

Konyaspor 4 - 3 Altınordu

Enes ünalın 3 gol attığı maçta galip gelemedik.Konya spor güzel futbolla galibiyete ulaştı.

7.HAFTA

Altınordu 0 - 4 Fenerbahçe

Yine 4 gol yedik.gol atamadık.iyifutbol oynayamadık mağlubiyeti tamamen hak ettik diyebiliriz.

8.HAFTA

Eskişehir 3 - 1 Altınordu

İlk yarı başa baş bir oyun sergiledik ama dayanamadık kadromuz gayet iyi ama çok yeniliyoruz buna bir çözüm bulmamız lazım.

9.HAFTA

Altınordu 3 - 1 Trabzonspor

Akıllı bir oyunla trabzonu yenmeyi başardık iyi de oynadık deplasman maçlarındada böyle oynamalıyız.

10.HAFTA

Sivasspor 0 - 4 Altınordu

Çok iyi bir oyun oynadık .özellikle rakip on kişi kaldıktan sonra atak oyunumuzu rahat bir şekilde yansıttık ve farklı br galibiyet aldık.

İlk 10 maçta oluşan Puan Durumu ve İstatistikler

Gol Kralı Enes Ünal

Asist Kralı Ozan Sol
    Şimdilik

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Beşiktaş maçında yine hatalı oyuncu çıkarmışsın keşke defansı değiştirseydin. Neyse olan olmuş hata yaparak öğrenilir.
    Sezon öncesi kaç hazırlık maçı yapıyorsun. Ve antreman sistemin nasıl? Bunlarda başarında etkili.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri