GÜNCELLEME
14.HAFTA
Beşiktaş 5 - 2 Altınordu
15.HAFTA
Altınordu 2 - 1 Karabükspor
16.HAFTA
Trabzonspor 4 - 2 Altınordu
17.HAFTA
Altınordu 2 - 6 Galatasaray
18.HAFTA
Altınordu 1 - 2 Bursaspor
19.HAFTA
Ç.Rizespor 1 - 1 Altınordu
Transfer dönemi bitti ama istediğimiz gibi geçmedi bir forvet bekliyorduk alamadık . Altyapıdan bir genci takıma koymaya karar verdim sağ bek.Traansferler =
Cenk Şahin
Ramazan Özcan
Sancak Kaplan
Mehmet Mesut Ayhan Gencimiz
İlk sezona göre puan durumun iyi. 17 puan daha alırsan rahat ligde kalırsın. Cenk i almakla iyi etmişsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam başarılar sadece Türk oyuncukar için altyapıyı iyi tutmaya bakalım bence.Bu sezon ortalarda yer ediniriz.
İyi bir yere geleceğini düşünüyorum. Ligde sezon sonu ilk 5 yada 6'da olacaksın. Yabancı oyuncu almama durumunu beğendim. Bazı arkadaşlar da almazsan işte kötü gidersin falan demişler. Bence hiç bozma bir kere böyle başladın böyle git. Hem porto gibi bir örnek takım olursun. Yalnız Türk oyuncu alacaksan en iyisini alacaksın. Satacaksan da en iyi fiyata satacaksın.
Umarım her şey senin adına güzel olur, başarılar dilerim.
Fener'e Nasıl 5 AttınAyrıca Beşiktaş'ım Fenerin İntikamını Almış
Ama Galatasaray 5-2'lik Seriyi Bozarak Ayıp Etmiş
Şaka Bir Yana Hâlâ Çok Gol Yiyorsun Savunmacıların Heralde Yılın Bidonu Olacaklar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ligde kalmaya çalışıcaz hocam takım çok istikrarsız
istikrar sağlarsak çok güzel olacak saol hocam
Değerlendirme ve yorumun için çok teşekkür ederim hocam
Fener kötü zaten ligdeki yerinden belli savunmada gençleri oynatıyorum ondan oluyor ama ligde kalırsak 2. sezon daha iyiolacak
Last edited by BaGa TaRKaN : 01.Ocak.2015 at 16:58 Reason: Flood olmaması için mesajlar birleştirildi.
Arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynayamıyorum oyunu tatilden dolayı güncellemeler en kısa zamanda gelecektir![]()
Hala gelemedi güncelleme hocam.
Güncelleme
20.HAFTA
Başakşehir 1 - 0 Altınordu
Başakşehir tek kale top oynadı dayandık dayandık son dakikada gol yedik gol yollarındada sıkıntı çekiyoruz.
21.HAFTA
Altınordu 2 - 2 Balıkesir
Geriden gelip öne geçtik ama skoru koruyamadık sezon sonu takviye yapmaz isek bu takım düşer.
22.HAFTA
Altınordu 3 - 2 Kayseri Erciyesspor
Öne geçtik ama son dakikalarda yine gol yeme huyumuzdan vazgeçemedik ama son dakikada gelen golle öne geçtik ve maç bitti.
23.HAFTA
Konyaspor 1 - 1 Altınordu
İlk yarı tamamen topa hakim taraf bizdik öne geçtik ama ikinci yarı rakip kaleye gidemedik bile beraberliğe sevindik bile diyebilirim.
24.HAFTA
Altınordu 0 - 2 Giresunspor
Topa hakim oyuna hakimdik ama bitiricilik hiç yoktu evimizde ligin sonuncusuna mağlup olduk.
Takım iyi top oynayamıyor çok gol yiyor kondisyon sorunları ortaya çıkıyor adamlarıda iyi yönetemiyorum kiralıklar gitmek istiyor gönderiyoruz takımdakiler aldıkları süreden hoşnut değil napacağım hiç bilmiyorum
Ya çok rotasyon yapacaksın yada kadro derinliğini az tutacaksın. Büyüklerden birine kardeş klüp olmaya bak. Onlardan kaliteli oyuncuları kiralayarak bu sorunları aza indirgersin.
bana neden böyle çocuklar çıkmıyor. En iyisi 3 yıldızlı çıkıyor o da bir tane.
Bir kaç tane 3 yıldızlı da olsa elinde kalsınlar. Rotasyonda kullanırsın.
Öncelikle başarılar. Bazı mağlup olduğun maçlarda aslında mağlup olmaya bilir mişsin . Misal 14. haftaki Beşiktaş maçında 2-1 öne geçmişsin. Sonra BJK durumu 2-2'ye getirmiş, 60.dakikaya kadar da maç beraberlikle gitmiş orada bence 5.8 ile oynayan Sinan'ı oyundan alıp yerine şuan elinde var mı bilmiyorum ama tecrübesiyle Rıza o maçta çok şey yapardı. Yada her hangi bir stoperde olabilirdi. Senin oyuna müdahalen 86.dakikada maç kaybedildikten sonra olmuş, oyuna müdahalelerde çok önemli onu belirtmek istedim![]()
Bu konuda Barak arkadaşımıza katılıyorum. Ben oralara dikkat etmemiştim. Ama şimdi baktımda sen hem müdahalede geç kalmışsın. Bazı maçlarda da iyi oynuyan oyuncuları oyundan almışsın. Mağlup durumdasın hem defansın hem hücumun kötü oynuyorsa ileri elemanları değiştir. Ama ileri uçların ortalamanın üstünde ise defansı değiştirmeni öneririm. Sık sık ta oyunculara seslenmeyi unutma. Yenik durumda iken gol atamadığın zamanlarda agresif bile konuşmaktan çekinme derim. Bu bile fazladan motive sağlıyor. Maç sonunda da ceza vermekten çekinmemeni öneririm.
Güncelleme Lig Bitti
25.HAFTA
Akhisar Belediye 1 - 4 Altınordu
26.HAFTA
Gaziantepspor 3 - 0 Altınordu
27.HAFTA
Altınordu 2 - 0 Sivasspor
28.HAFTA
Fenerbahçe 3 - 1 Altınordu
29. HAFTA
Altınordu 3 - 4 Eskişehirspor
30.HAFTA
Kayserispor 2 - 1 Altınordu
31.HAFTA
Altınordu 3 - 2 Beşiktaş
32.HAFTA
Karabükspor 1 - 5 Altınordu
33.HAFTA
Altınordu 3 - 1 Trabzonspor
34.HAFTA
Galatasaray 4 - 2 Altınordu (Y.T.D)
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu
Kulüp Beklentileri Yükseltmiş
Arkadaşlar lig bitti ve iyi bir noktada bitirdik diyebiliriz şimdi oyuncu ve antrenör lerimizi güçlendirmeye çalışacağız yeniz sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorum.Transfer politikamız yerli oyuncular.Takımımda 3 yıldız potansiyeli altında genç oyuncu tutmayacağım.Yedekler ve as takımdada mevcut yeteneği 3 yıldızın altında olanlarla yolumuzu ayıracağız takviyelerimizi minumum 3 yıldız ve üstü tutmaya çalışacağım.
Boşver sen o iş görüşmelerini burda Efsane ol.
Ligi güzel yerde bitirmişsin.
Şimdiden gençlere yönel onları eğitki ilerde yerlilerle destan yazabilesin.
Ajaxtan Sinan Keskini kirala-Kayseriden Alper Uludağı ve sağ tarafada kiralayabilirsen Ozan Tufanı kiralamanı öneririm. Ha alabilirim dersen Sinanı mutlaka al derim. Alperi de aynı şekilde ama Ozan zor gelir.
Güncelleme
Yeni sezon başladı işte transferlerimiz
Teknik heyete tanıdık bir isim
Yeni Sezonda Ziraat Türkiye Kupası
Spor Toto Süper Lig
1.HAFTA
Altınordu 1 - 4 Galatasaray
iyi bir oyun ortaya koyamadık rakimizin tecrübesi ve kalitesi bile yetti.
2.HAFTA
Mersin İdman Yurdu 1 - 0 Altınordu
Kötü bir oyun ortaya koyduk ve yenildik istediğimiz gibi başlayamadık süper lige
3.HAFTA
Altınordu 4 - 1 Manisaspor
Tamda istediğimiz gibi oldu moral bulduk enes ünal kalitesini konuşturdu.
4.HAFTA
Beşiktaş 4 - 3 Altınordu
2 farkla öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve yenildik gol yemeye engel olamıyoruz.
5.HAFTA
Altınordu 4 - 2 Karabükspor
Forvetlerimizin etkili oyunu ile skora ulaştık.
6.HAFTA
Konyaspor 4 - 3 Altınordu
Enes ünalın 3 gol attığı maçta galip gelemedik.Konya spor güzel futbolla galibiyete ulaştı.
7.HAFTA
Altınordu 0 - 4 Fenerbahçe
Yine 4 gol yedik.gol atamadık.iyifutbol oynayamadık mağlubiyeti tamamen hak ettik diyebiliriz.
8.HAFTA
Eskişehir 3 - 1 Altınordu
İlk yarı başa baş bir oyun sergiledik ama dayanamadık kadromuz gayet iyi ama çok yeniliyoruz buna bir çözüm bulmamız lazım.
9.HAFTA
Altınordu 3 - 1 Trabzonspor
Akıllı bir oyunla trabzonu yenmeyi başardık iyi de oynadık deplasman maçlarındada böyle oynamalıyız.
10.HAFTA
Sivasspor 0 - 4 Altınordu
Çok iyi bir oyun oynadık .özellikle rakip on kişi kaldıktan sonra atak oyunumuzu rahat bir şekilde yansıttık ve farklı br galibiyet aldık.
İlk 10 maçta oluşan Puan Durumu ve İstatistikler
Gol Kralı Enes Ünal
Asist Kralı Ozan Sol
Şimdilik
Beşiktaş maçında yine hatalı oyuncu çıkarmışsın keşke defansı değiştirseydin. Neyse olan olmuş hata yaparak öğrenilir.
Sezon öncesi kaç hazırlık maçı yapıyorsun. Ve antreman sistemin nasıl? Bunlarda başarında etkili.