1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Hybrid View

Nesil
    2014

Çok güzel bir kariyer olmuş başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Hocam taktiğini paylaşır mısın?
    Şu an iş yerindeyim ayrıca nasıl paylaşacağımı bilmiyorum anlatabilirseniz paylaşırım.
    Gene de kısa bir özet yapayım.

Defans dörtlüsü standart, iki tane bek, iki tane stoper. Genelde birisi sür'atli diğeri uzun boylu tercih ediyorum.
    Defansif Ortasaha olarak Ön Libero kullanıyorum. Ortasaha ikilisi birisi Defansif Oyun Kurucu diğeri Oyun Kurucu oynatıyorum. Kanatları İçeri Kat Eden Oyuncu Hücum kullanıyorum. Eğer sağlam bir santrforum olsaydı Kanat Oyuncusu tercih ederdim sanırım. Forveti Fırsatçı golcü oynatıyordum, Yaratıcıya döndüm. Yerine göre rakip kolaysa ya da gole ihtiyacım varsa (Panathinaikos maçı örnek) ön liberonun yerine forvet arkasına gizli forvet koyuyorum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    AL de gruptan çıkmana sevindim. Sezginin performansı iyi imiş.
    Ligde kazaya uğrama ihtimaline karşılık bence ZTK yı boş verme derim. Nasıl olsa kısa yoldan Avrupa bileti alıyorsun.
    Feyenoord çıkması iyi olmamış. Ama yine de eski günlerden uzak olmasından dolayı bir adım önde olabilirsin.
    Böyle de utanmasalar günde 2 maç oynatacaklar. Ligde 2 basamak yukarıda bitirsem daha iyidir.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Çok güzel bir kariyer olmuş başarılarının devamını dilerim
    Teşekkürler.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri