Başarılar, Kariyerde Görsele ve Düzene Biraz Daha Dikkat Edersen Daha İyi Olabilir.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar Dilerim. Uzun bir kariyer olur inşallah.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar dilerim.
başarılar izmirsporu seçç bence hersey para değil![]()
Sincan İyidir Benim Şuan Oynadığım Oyunda Zirveye Oynuyor Takım. Rahat Edersin.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hangisinin stadı daha büyükse oraya git derim ilerleyen senelerde Stadı geliştirmek çok zor oluyor
Bence stad ya da bütçe için değil, herhangi bir takımı benimseyerek gitmek lazım. Atıyorum İzmirli birisinin tutup İzmirspor'u alması ya da Kütahyalı birinin Kütahyaspor'u alması gibi mesela. Bütün her şeyi göz ardı edip o takıma o takım olduğu için bağlanmak.![]()
Başarılar , İzmirspor iyidir![]()
Bana da sempatik geldi ama başkanları biraz cimri sanırım
,
Her şey para
Haklısın bu anlamda en iyisi İzmirspor sanırım
Sadece bu 3 takım görüşme masasına oturdu. Menajerlik özelliklerim kötü olduğu için diğerleri gülüp geçti
Eyvallah
Seçim çok iyi, ilerleyen senelerde ZTK'dan büyük takımlar gelince iyi stad geliri olur.Tesislerde bence çok iyi, başarılar
DENİZLİSPOR ARTIK KARDEŞ KULÜBÜMÜZ
Burdan gelen gelir sayesinde 1 oyuncunun yıllık maaşı çıkmış oldu
EN İYİ OYUNCUMUZ BURHAN
Güzel transferler yaptık.BAl liginde zorlanacağımızı düşünmüyorum.Ama bir üst ligde tutunmak için iyi bir iskelet kurmalıyız
GENÇ YETENEĞİMİZ
Bu delikanlıyı görür görmez hemen transfer ettim.Henüz 16 yaşında ve geleceği çok parlak.Sağ kanat ona emanet
Genç olan delikanlı can yakar![]()
Ahmet neymiş öyle ya potansiyeli kaç yıldız?
Antrenörleri Başkana aldır, O seviyede senin bulman çok zor
İzmirsporla başarılar dilerim
Antrenörleri işmerkezine ilan as ordan başvurulardan iyilerini seç derim. Disiplin motivasyon ve kararlılığı yüksek elemanları seç. Ben bu şekilde 3 yıldızlı taktisyen buldum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi