Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu hangi lige gidelim?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • İngiltere Premier

8 57.14%
  • La Liga

1 7.14%
  • Serie A

1 7.14%
  • Bundesliga

0 0%
  • Ligue 1

2 14.29%
  • Başka belirtiniz

2 14.29%
1 ile 30 arası toplam 862 sonuç

Konu: ''Messi" Fenerde | 5.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014

Öncelikle müthiş başarıların için tebrikler. Sezon sonu sanırım başka takıma geçiş yapacaksın, gitmeden Fenerime Marco Reus'uda getirebilrsen çok sevinirm . Misal buradan Manu'ya geçersen Fener ilerleyen senelerde Reus'la Messi ile rakibimiz olur farklı bir heyecan olur. Ara ara bize Fenerden SS'ler atarsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    olm türkiye kupasında oynatma şu messiyi ya
    Forvet kalmadıki elde Falcao sakatlandı Enes'ide arar ara oynatıyorum fazla yormamak için şuan içini Enes'in formu önemli şlde o oynayacak çünki

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olmaz öyle,Messi'yi almışsın,FIFA'da amatör seviyesinde oynar gibi gelene gidene 6 atıyorsun.
    Messi'den öncede öyleydi ::

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Messi neyin nessi Fenerbahçe'mizin böyle kariyerlerini görmek güzel bayadır girmiyordum foruma gördüm güzel olmuş kariyer eline sağlık
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Öncelikle müthiş başarıların için tebrikler. Sezon sonu sanırım başka takıma geçiş yapacaksın, gitmeden Fenerime Marco Reus'uda getirebilrsen çok sevinirm . Misal buradan Manu'ya geçersen Fener ilerleyen senelerde Reus'la Messi ile rakibimiz olur farklı bir heyecan olur. Ara ara bize Fenerden SS'ler atarsın
    Malesef Reus için para yok eldekini Messi'ye verdik, şu aralar fazla devam etmedim oyuna biriktirdiğim animeler filan vardı birde Diablo 3 e başlayınca biraz saldık, bunun amacı fm yide özlemeye çalışıyorum şuan pek oynayasım yok

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri