1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Turksportal yeni yabancı kuralı yaması çıkaracak mı?

Hybrid View

Nesil
    2015
    Yer
    Kadıköy - İstanbul

Aslında böyle bi yama yapabiliriz. Ben çok uğraşmıştım. Bi Türk kaleci zorunluluğu yokdu editörde araştırma sonucu ve sallamayla gerçekciliğe uygunluğunu tahmin etmiştim. Gel gör ki Visual Studio işin içine girene kadar yamayı çalıştıramadım direk visual studio'ya bağlıyordu bende uyuz oldum format attım pc ye Yamayı yaparken şu aklıma geldi. Süper Lig tamam kurallarını öğrendik PTT 1. Lig ve alt liglerin kuralı nasıl olucak peki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Editörü çok fazla kurcalama şansım olmadı bu seride, hoş oyuna bile zar zor giriyorum fakat yarın bu yamayla uğraşacağım bu sefer biraz teferruatlı olacak sanırım ama pazar öğle saatlerinde oyunun orjinaline dokunmadan sadece yabancı kuralını değiştirerek bir yama yayınlayabilirim
    Çok güzel olur!

Quote Originally Posted by haykirish View Post
    Aslında böyle bi yama yapabiliriz. Ben çok uğraşmıştım. Bi Türk kaleci zorunluluğu yokdu editörde araştırma sonucu ve sallamayla gerçekciliğe uygunluğunu tahmin etmiştim. Gel gör ki Visual Studio işin içine girene kadar yamayı çalıştıramadım direk visual studio'ya bağlıyordu bende uyuz oldum format attım pc ye Yamayı yaparken şu aklıma geldi. Süper Lig tamam kurallarını öğrendik PTT 1. Lig ve alt liglerin kuralı nasıl olucak peki ?
    Oradaki kurallar değişmeyecek sanırım, düşen takımlar yabancıları sözleşmeleri bitene kadar oynatabilecek şekilde olacak diye duydum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri