Başarılar, İyi Eğlenceler.
Başarılar, İyi Eğlenceler.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Teşekkürler.
Herkese merhaba arkadaşlar. FM 2012'den beri bir türlü fırsat bulamadığım oyuna an itibariyle dönmüş bulunuyorum, sizlerle de paylaşmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Önce kadromuzu tanıyarak başlayalım;
Tüm oyuncuların tam performans ile oynadığını varsayarsak ilk 11'imizin aşağı yukarı bu şekilde olmasını bekliyorum.
Yedeklere gelirsek;
Son olarak kiralık oyunculara bakalım;
Kadroyu genel olarak yorumlarsak en önemli oyuncuların şu anda Belluschi, Josué ve Fernandao olduğunu görüyoruz. Ayrıca Ozan Tufan, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Okan Kocuk gibi geleceği parlak isimler de takımımızda.
Kulübün bizden beklentileri ligi üst sıralarda bitirimemiz fakat benim gözüm daha yükseklerde
Bu bütçeye Kemal Sunal ile cevap vermek istiyorum
İlk işimiz tabiki ekonomiyi düzenlemek olucak bu yüzden kadroda gereksiz yer kaplayan Sebastian Frey ile yollarımızı ayırdık. Ayrıca kendi adamlarımı getirmek istediğim için kulüpteki 21 ve 19 YA Menajerleri hariç tüm personel ile yolları ayırdık.
Yeni personeller;
![]()
Herkese çok teşekkürler
İlk sezon bu taktikle oynamayı düşünüyorum hücum ağırlıklı ve akıcı bir şekilde. Oyun içindeki roller ise şu şekilde;
GK: Kaleci (Savunma)
DM: Standart Stoper (Savunma)
DSğ: İki Yönlü Bek (Hücum)
DSl: İki Yönlü bek (Hücum)
DOS: Ön Libero (Savunma)
OSM: İki Yönlü Orta Saha (Destek)
OOSSğ: Kanat Oyuncusu (Destek)
OOSSl: Kanat Oyuncusu (Destek)
OOSM: Oyun Kurucu (Hücum)
STM: Komple Forvet (Destek)
Talimatlar
Oyun Anlayışı:
Topa Sahip ol, Kısa Pas, Koşu Yoluna Pas Yap, Defanstan Kısa Pasla Çık, Havadan Orta Yap, Rakip Savunmanın Üstüne Git, Kaleyi Gördüğünde Vur.
Hücuma Kalkış Şekli:
Bekleri İleri Çıkart, Dar Alanda oyna, Savunmayı Orta Sahaya Yaklaştır, Mevkinden Bağımsız Oyna.
Savunma Yaparken:
Tam Saha Pres, Daha Sıkı Markaj Yap.
Genel:
Daha Yaratıcı Oynayın.
Baskılı bir şekilde oyun oynatmak istiyorum takıma, rakibi sürekli kendi yarı sahasına hapsedip defansın arasında boşluklar arayacağız. Yaratıcı ve mevkinden bağımsız oyna komutunu eğer özel yetenekli futbolcularınız varsa kullanmanızı tavsiye ediyorum. Josué, Belluschi, Volkan Şen ve Ozan İpek bireysel yetenekleri olan futbolcular. Bakalım taktik işe yarayacak mı.