Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Aslında Bu Kariyeri Kapatıp Seni Karaisalı'da Yakalayıp Dövmen Gerekiyor Ya Neyse İnsanlık Bizde Kalsın (:

Yamayı Yapan Arkadaşın BAL'da Şampiyon Olup Direk Çıkamamanın Sebebi Takımın Gerçekte Var Olan 3.Lige Uygun Kriterlere Sahip Değilse Şampiyon Olsa Bile 3.Lige Çıkamaz İbaresi Var. Bu Kapsamda Arkadaşta BAL Şampiyonlarını 3.Ligden Düşen Takımlarla Playout Oynatma Kuralı Biraz Bu Kriterlere Yakın Oluyor.

Kozan Ne Âlemde Bu Arada Merak Ettim
    Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Ocak.2015 at 22:38

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aslında Bu Kariyeri Kapatıp Seni Karaisalı'da Yakalayıp Dövmen Gerekiyor Ya Neyse İnsanlık Bizde Kalsın (:

Yamayı Yapan Arkadaşın BAL'da Şampiyon Olup Direk Çıkamamanın Sebebi Takımın Gerçekte Var Olan 3.Lige Uygun Kriterlere Sahip Değilse Şampiyon Olsa Bile 3.Lige Çıkamaz İbaresi Var. Bu Kapsamda Arkadaşta BAL Şampiyonlarını 3.Ligden Düşen Takımlarla Playout Oynatma Kuralı Biraz Bu Kriterlere Yakın Oluyor.

Kozan Ne Âlemde Bu Arada Merak Ettim
    İyi yapmış. bu şekilde daha iyi olmuş.
    Kozan ilk sezon lider olmamıza rağmen beni kovduktan sonra ligi lider bitirdi. Elemede Erzin i yenerek 3. lige çıktı. Geçen sezonda averajla 16. olup ligde kalmış. Bu sezonda 3. lig 3. grupta mücadele ediyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri