Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Nesil
    2014

Hocam takım şuan kayyumda mı ? Kayyuma doğru gidiyor mu ? Bunu basına açıklar mısınız ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Hocam Kocaeli'de kalıcı olman ümidiyle
    Teşekkürler hocam umarım kalıcı oluruz.

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Stoper lazımsa Bilal Hallaçlar iyi bir çözüm olabilir. Hep Bandırma'da kiralık listesinde oluyor. Bunun dışında Buca'da Emrecan Afacanoğlu var. Onu da yoklayabilirsin. Güncellemeyi bekliyoruz merakla
    Hocam önerdiğin hepsine gözlemci yolladım ama hiç biri gelmek istemiyor. Sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. Eğer ki iyi bir yerde bitirirsek iyi de maaş bütçesi verirlerse ( Ki imkansız bir şey) o zaman belki alabiliriz.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hocam takım şuan kayyumda mı ? Kayyuma doğru gidiyor mu ? Bunu basına açıklar mısınız ?
    Hocam her an her şey olabilir. Ama kayyuma gitme ihtimalimiz şampiyonluk ihtimalimizden daha kuvvetli diyebilirim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Hedefimiz bu sezon küme düşmemek olarak belirledim. 10 galibiyet 5 beraberlik bizi kurtaracaktır. Özellikle direk rakiplerimizi mutlaka evimizde yenmeliyiz. Yoksa küme düşeriz.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    ZTK 1. Tur Maçı
    Maalesef iyi oynamadık ve kötü bir mağlubiyet aldık. Geçebiliriz diye düşünüyordum.
    [IMG][/IMG]
    3.Lig
    [IMG][/IMG]
    3-4-3 taktiği ile karşımıza çıkan takımlar bizi fena ezmekteler. Bunun için bir çaresini bulmamız lazım.
    [IMG][/IMG]
    Şampiyonluk adayını evinde devirdik.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri