1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: # İşsiz Bir Menajer Hikayesi -> " Kaybetmekten Korktuğun Hiç Birşeyi Kazanamazsın. "

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim.Senin kariyer hikayelerindeki sunumun çok hoşuma gidiyor hocam

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Taktikten pek anlamıyorum ama güzel. Hala acemiyim.
    Yalnız hocam Hakanı neden aldın ki ? Zaten Alparslan ile Atila seni taşırdı.
    Teşekkürler yorumların için bende düşünüyorum ikisi beni taşıyacağını fakat olası sakatlıklar halinde illaki Hakan Balta işe yarayacaktır diye düşünüyorum. Çünkü oyun içerisinde çok saçma sakatlıklar bazen olabiliyor...

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Hocam kadron biraz fazla kabarık olmuş gibi. FM15'te oyuncular çok kaprisli davranıyor aman dikkat et
    Teşekkürler. Dediğini dikkate alırım sağolasın ama şuanda bir pürüz yok herkes memnun...

Quote Originally Posted by yasink12 View Post
    Kariyere güzel bir giriş yapmışsın. Ama transfer hamlelerini beğenmedim. Oyuncular bireysel olarak iyi diye değerlendirilebilir ama hepsini -özellikle yaşlarını hesaba katarsak- bir arada transfer etmek yanlış olmuş. Takım Mancini'nin Galatasaray'ına dönmüş. Kasımpaşa'nın kadrosu başlangıçta fazlasıyla iyi, sen bu kadroyu iyice doldurmuşsun. Bu kadar transfer yapmak yerine iki tane sağlam oyuncu alıp onları takıma monte etmek hem daha kolay olurdu hem de takım gücüne güç katmış olurdu. Veya genç oyuncular alabilirdin. Bu şekilde büyük bir karışıklığın içine girmiş oldun diyebilirim. Bu seride oyuncuları memnun etmek gerçekten zor. Umarım bu geniş kadroyu idare etmede zorlanmazsın.

Her şey bir yana, Kasımpaşa harika bir takım. Eğer iyi bir yönetim sergilersen ligde çok rahat şampiyonluğa oynayabilirsin. Ligden ziyade her sene düzenli olarak Avrupa'da boy gösteren, Avrupa'da önemli işler yapabilecek bir takım oluşturmanı bekliyorum. Başarılar dilerim, takip etmeye çalışacağım.
    Yorumun için teşekkürler. Fakat ben böyle düşünmüyorum. Haklı olabilirsin Kasımpaşa'nın kadrosu iyi olabilir ama ek takviyeler yapmak istedim. Çünkü bir çok sorun yaratan oyuncum var. Bunlarla da sezon bitiminde yolları ayırmayı planlıyorum.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim.Senin kariyer hikayelerindeki sunumun çok hoşuma gidiyor hocam
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Sağolasın...

~ GÜNCELLEME BİRAZDAN ~

Kasımpaşa takımına Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasın da anlaştıktan sonra hemen hazırlıklara başlayan Onur ALTUN kariyerinde ilk maçına Galatasaray deplasmanın da çıkacak. ALTUN futbolcularına Galatasaray'ın maç kasetlerini izlettiği ve oyuncularıyla antrenman da bire bir ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı.

~ Galatasaray 3 - 1 Kasımpaşa ~
    "Spor Toto Süper Lig 12.Hafta"

Spor Toto Süper Lig 12.Haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olduk takımım Galatasaray'ın üstün oyununa boyun eğerek sahadan mağlup ayrıldı. İlk maça mağlubiyet alarak başlamamız tabi ki güzel olmadı ama umarım bu kötü havayı seri galibiyetlerle bozarız...

~ Kasımpaşa 1 - 0 Bursaspor ~

"Spor Toto Süper Lig 13.Hafta"

Spor Toto Süper Lig 13.Haftasında kendi evimizde Bursaspor'u ağırladık. Maçta rakibimizden üstün bir oyun kurduk. 49.dakika da Bursaspor'un 10 kişi kalması işimizi dahada kolaylaştırdı. Buna rağmen maç tam 0-0 golsüz sonuçlanacak diyordum ki Adem Büyük çıktı sahneye ve 3 puanı bize getirdi.

~ Konyaspor 0 - 2 Kasımpaşa ~
    "Spor Toto Süper Lig 14.Hafta"

Spor Toto Süper Ligin 14.Haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olduk. Konya Şehir stadında tam bir maç havası vardı. Maç çok hızlı başladı. 8.dakika da güzel bir bitiricilikle Kerem Şeras takımı öne geçirdi. Aradan sadece 20 dakika geçti takımım 2.golünü Tunay Torun ile kaydederek 3 puanı ilk 45 dakika da söküp almayı başardı.

~ Antalyaspor 2 - 4 Kasımpaşa ~
    "Ziraat Türkiye Kupası E Grubu"

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Antalyaspor deplasmanında ezici bir oyun oynadık. Antalyaspor sert mücadelesiyle oyunumuzu yavaşlatma taktiği uygulasa da mağlubiyetten kurtulamadılar.

~ MAÇ SONU BASIN AÇIKLAMASI ~

Onur Altun, Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamaların satır başları; " Takımın üst üste aldığı galibiyetlerden dolayı mutluyum. Önümüzde daha çok maçımız var eğer böyle gidersek 3 büyüklere kafa tutan bir takım olacağız. Bazı hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Umarım sezon sonu Kasımpaşa'yı iyi yerlere taşımız oluruz. "

~ Kasımpaşa 0 - 1 Eskişehirspor ~
    "Spor Toto Süper Lig 15.Hafta"

Süper Ligin 15.Haftasında Eskişehirspor'u konuk ettik. Çok şanssız çıktığımız maçta ne yazık ki mağlubiyeti önleyemedik. Üstün oyunumuza rağmen Eskişehirspor deplasman da 3 puanı kopardı.

~ Sivasspor 1 - 3 Kasımpaşa ~
    "Spor Toto Süper Lig 16.Hafta"

Süper Ligin 16.Haftasında Sivas deplasmanına konuk olduk. Maçta çok çekişmeli ve arada geçen bir oyun hakimdi. Takımım 3 puanı 3 golle almasını bildiler.

~ Kasımpaşa 2 - 2 Aydınspor 1923 ~

Türkiye Kupası maçında zayıf rakibimiz karşısında üstün oynamamıza rağmen yaptığımız hatalar bize pahalıya patladı. Durumu fırsat bilen deplasman takımı Aydınspor bitime 1 dakika kala attığı golle sahadan 1 puan alarak ayrıldı.

~ Kasımpaşa 1 - 0 Gençlerbirliği ~
    "Spor Toto Süper Lig 17.Hafta"

Süper Lig 17.Haftasında kendi evimizde Ankara temsilcisi Gençlerbirliğini ağırladık. Maçta kurmuş olduğumuz baskı bizi sonuca götürdü. Maçın 29.dakikasında Tunay'ın atmış olduğu golle 3 puanı hanemize yazdırdık.

~ Kasımpaşa 1 - 0 Adanaspor ~

Ziraat Türkiye Kupası maçında Adanaspor'u konuk ettik. Maça hızlı başlayıp rakibe hücum oyunumuz bize henüz maçın başında bir penaltı kazandırdı. Viudéz'in kullandığı penaltıyı gole çevirerek galibiyeti almasını bildik. Maçta geçen diğer dakikalar da birçok fırsatlar kaçtı hem konuk ekip adına hemde bizim adımıza verilmeyen goller vardı.

~ Mersin İdman Yurdu 0 - 1 Kasımpaşa ~
    "Spor Toto Süper Lig 18.Hafta"

Süper Lig'in 18.Haftasında Mersin İdman Yurdu maçını galibiyetle tamamladık. Topa sahip olduğumuz maçta bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Direkten dönen 2 topumuz maçın kaderini değiştirecek nitelikteydi. Maçın bitiş düdüğüne 2 dakika kala Tabaré Viudéz skoru değiştiren golü atarak 3 puanı bize kazandırmasını bildi.

~ Aydınspor 1 - 3 Kasımpaşa ~

Aydınspor'a deplasmanda konuk olduğumuz maçta ezici bir üstünlük kurduğumuz oyunda rakibimize top yüzü göstermedik. Yarı sahayı rakibimize dar ederek kanatlardan yüklendiğimiz oyun bizi sonuca götürdü ve galibiyeti kazandık.

~ Kasımpaşa 2 - 0 Çaykur Rizespor ~
    "Spor Toto Süper Lig 19.Hafta"

Spor Toto Süper Lig'in 19.Haftasında rakibimiz Rizespor'a sahayı adeta dar ettik. Oyuncularımızın bulduğu bir çok fırsattan yararlanamadığı maçta galibiyeti almış da olsak skor çok daha farklı olabilirdi.

~ Başakşehirspor 2 - 2 Kasımpaşa ~
    "Spor Toto Süper Lig 20.Hafta"

Süper Ligin 20.Haftasında konuk olduğumuz Başakşehir takımı ile başa baş mücadelemiz sonucunda 1 puana razı olduk. Oyun çok ortada geçti. Ligin ilk devresini bu mücadele ile tamamlamış olduk.

~ Kasımpaşa 4 - 0 Antalyaspor ~

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında evimizde ağırladığımız Antalyaspor'u attığımız 4 golle yenmesini bildik. Oyunda topa sahip olma oranı her ne kadar Antalyaspor'un lehine olsa da maçta kaçırdığımız ve değerlendiremediğimiz bir çok fırsat vardı.

~ AÇIKLAMA ~

Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini tamamladı. Onur Altun ligin ilk devresini şu sözlerle değerlendirdi; " Takıma geldiğim günden itibaren buradaki hava çok değişti. Yaptığımız antrenmanlar da birlik ve beraberliğimiz, futbolcuların birbirleriyle kaynaşmaları ve yardımlaşmaları bizim gücümüze güç katmamızı sağlıyor. Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig iki kulvarda yarışıyoruz. Yapmış olduğumuz 14 maçta 10 Galibiyet, 2 Beraberlik, 2 Mağlubiyet aldık. Almış olduğumuz galibiyetler teknik heyetimizin ve oyuncularımızın yüzünü güldürdü. İnşallah ligin ikinci yarısında da taraftarımızın beğenisini kazanacak bir takım ile savaşmaya devam edeceğiz. "

Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürlerimi sunarım...
    " Onur ALTUN "

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri