1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Boluspor Efsanesi Geri Dönüyor (1.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Emre Kılınç çok iyi oyuncu. Orhan Gülle ve Kerem Bulut serbest transfer olarak bulunuyorlar. Kaçırma derim. Uygun maaş bütçesi ile bağlayabilirsin. Ayrıca Orhan Gülle'nin özel ders verebilecek bir oyuncu ile kararlılığını 17-18'lere çıkarabilirsen çok kısa sürede harika topçu oluyor. Elinde tutamasan bile iyi para bırakır. Kaçırma derim. DOS eksiğinin olduğunu görünce onu önerdim. Forvet için de Kerem Bulut PTT 1. Lig için lazım olan fiziğe sahip.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Geri alıyorum başarı dileklerimi.
    Yaf sen git Keçiöreni'e- alt takımına yenil gel benim Adana'ya 5 at, yapılır mı şimdi bu?
    O Fevzi var ya o Fevzi

Neyse güzel başlamışsın.
    Teşekkürler. Takım alıştıkca daha iyi olacağız inşallah.

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Emre Kılınç çok iyi oyuncu. Orhan Gülle ve Kerem Bulut serbest transfer olarak bulunuyorlar. Kaçırma derim. Uygun maaş bütçesi ile bağlayabilirsin. Ayrıca Orhan Gülle'nin özel ders verebilecek bir oyuncu ile kararlılığını 17-18'lere çıkarabilirsen çok kısa sürede harika topçu oluyor. Elinde tutamasan bile iyi para bırakır. Kaçırma derim. DOS eksiğinin olduğunu görünce onu önerdim. Forvet için de Kerem Bulut PTT 1. Lig için lazım olan fiziğe sahip.
    Emre ve İsmail zaten vazgeçilmez oyuncularım. Orhan başka takıma gitti. Kerem bakmadık bakarım . teşekkürler tavsiye için. Maddi olarak çok iyi değiliz o yüzden elimizdeki oyuncuları tutma çabasında olacağım.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Kombine bilet satışlarımız

bu sezon taraftar desteğimiz fazla olmayacak gibi gözüküyor. Alacağımız puanlar ile taraftarları çekeceğiz inşallah.

Yeni Asistan menajerimizi bulduk.

PTT 1.Lig 2.Hafta sonucumuz

PTT 1.Lig 3.Hafta sonucumuz

''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri