Galatasaray'da Prandelli ile Ünal Aysal arasında bir görüşme gerçekleşti. Ünal Aysal, Prandelli'ye "Takım kötü gidiyor. Taraftarlardan tepki büyük, artık bu konuyu konuşmanın vakti geldi." dedi ve toplantıyı başlattı. İtalyan antrenör ise Ünal Aysal'a "Elimden gelen bu. Takımda huzur yok, herkes birbiriyle kavgalı. Ayrımcılık var. Odaklanma yok. Söyleyin, ben ne yapayım?" diye karşılık verdi. Ünal Aysal ise "Seninle böyle anlaşmamıştık. Madem takımda dostluk yok, elinden bu kadarı geliyor, neden istifa etmedin? Gözün tazminattaymış demekki. İşine son verdik, detayları menajerinle konuşuruz." diyerek sert çıkıştı ve toplantıyı sonlandırdı.
Aradan 1 hafta geçti, Galatasaray ile Prandelli yollarını resmen ayırdı. Prandelli'ye alacakları ödendi. Prandelli yaptığı açıklamada bir daha Türkiye'ye tatil için bile gelmeyeceğini belirterek Ünal Aysal'ı eleştirdi. Ancak iş işten geçmişti. Galatasaray, yeni sezona hangi hoca ile girecekti?
Bu gelişmelerin ardından yönetim kurulu bir araya geldi ve takımın başına kimin getirilebileceği konuşuldu. Ortaya "Genç bir hoca getirelim, hem ücreti az olur hem de birşey kaybetmeyiz." dendi. Ünal Aysal ise "Evet, iyi bir fikir. Bu konuyu düşüneceğim." dedi ve toplantı noktalandı..
Aradan 1 hafta kadar bir süre geçmişti, Ünal Aysal bir iş başvurusu aldı. İş başvurusunun sahibi 32 yaşına girece olan teknik direktör Emre Deliveli'den idi. Emre Deliveli, Ünal Aysal'a "Göreve talibim. Galatasaray'ı üst noktaya taşıyabileceğimi düşünüyorum. Sizden pek fazla birşey istemiyorum, sadece bana güvenin." dedi. Ünal Aysal, başvuruyu kabul etti ve Emre Deliveli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ünal Aysal genç teknik direktör ile anlaştı ve Galatasaray'ın yeni patronu Emre Deliveli oldu.
*Evet arkadaşlar, bir çok konuda dikiş tutturamadığımın farkındayım. Son çare Galatasaray ile kariyer yapmak oldu. Kariyerime Galatasaray ile başlıyorum. Umarım güzel bir kariyer olur.
*Kuralları okudum, kabul ediyorum.