1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Yolculuk Başlıyor! | Galatasaray Spor Kulübü [1. Part]

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Default Yolculuk Başlıyor! | Galatasaray Spor Kulübü [1. Part]

Galatasaray'da Prandelli ile Ünal Aysal arasında bir görüşme gerçekleşti. Ünal Aysal, Prandelli'ye "Takım kötü gidiyor. Taraftarlardan tepki büyük, artık bu konuyu konuşmanın vakti geldi." dedi ve toplantıyı başlattı. İtalyan antrenör ise Ünal Aysal'a "Elimden gelen bu. Takımda huzur yok, herkes birbiriyle kavgalı. Ayrımcılık var. Odaklanma yok. Söyleyin, ben ne yapayım?" diye karşılık verdi. Ünal Aysal ise "Seninle böyle anlaşmamıştık. Madem takımda dostluk yok, elinden bu kadarı geliyor, neden istifa etmedin? Gözün tazminattaymış demekki. İşine son verdik, detayları menajerinle konuşuruz." diyerek sert çıkıştı ve toplantıyı sonlandırdı.

Aradan 1 hafta geçti, Galatasaray ile Prandelli yollarını resmen ayırdı. Prandelli'ye alacakları ödendi. Prandelli yaptığı açıklamada bir daha Türkiye'ye tatil için bile gelmeyeceğini belirterek Ünal Aysal'ı eleştirdi. Ancak iş işten geçmişti. Galatasaray, yeni sezona hangi hoca ile girecekti?

Bu gelişmelerin ardından yönetim kurulu bir araya geldi ve takımın başına kimin getirilebileceği konuşuldu. Ortaya "Genç bir hoca getirelim, hem ücreti az olur hem de birşey kaybetmeyiz." dendi. Ünal Aysal ise "Evet, iyi bir fikir. Bu konuyu düşüneceğim." dedi ve toplantı noktalandı..

Aradan 1 hafta kadar bir süre geçmişti, Ünal Aysal bir iş başvurusu aldı. İş başvurusunun sahibi 32 yaşına girece olan teknik direktör Emre Deliveli'den idi. Emre Deliveli, Ünal Aysal'a "Göreve talibim. Galatasaray'ı üst noktaya taşıyabileceğimi düşünüyorum. Sizden pek fazla birşey istemiyorum, sadece bana güvenin." dedi. Ünal Aysal, başvuruyu kabul etti ve Emre Deliveli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ünal Aysal genç teknik direktör ile anlaştı ve Galatasaray'ın yeni patronu Emre Deliveli oldu.

*Evet arkadaşlar, bir çok konuda dikiş tutturamadığımın farkındayım. Son çare Galatasaray ile kariyer yapmak oldu. Kariyerime Galatasaray ile başlıyorum. Umarım güzel bir kariyer olur.
    *Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Teşekkür ederim usta.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar.

Eyvallah toprağım.. Sana söz şu son resmi güncelleme çıksın, bir İskenderun kariyeri patlatacam.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Nesil
    2014

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar...

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Spoiler: Alıntılar 

Takımın başına geçtim ve kolları sıvadım. Ünal başkan 350 bin euro transfer bütçesi verdi. İlk olarak dedim şu personel işine bir el atayım. Takımda cidden çok fazla personel vardı. Hele gözlemci. Çöpler, leşler dolmuş ekibe. Sözleşmelerini feshettim. Altyapı sorumlumuz Bülent Ünder'i de postaladık ve yerine Thomas Albeck'i getirdik. 21YA Kaleci Antrenörlüğü'ne Yavuz Şimşek'i getirdik.

Görev Dağılımı;

Bir kaç tane Afrikalı genco buldum ama maalesef yabancı sınırından dolayı anasayfaya döndüm.. Savitskiy'i önerdi bir kaç arkadaşım. Bu seride denemedim şu ana kadar, sözleşme teklifi yaptım. Hatta maaşıda biraz fazla verdim. Ancak gitti Atalanta'yı seçti. Ozan Tufan'da nabız yokladım, Bursaspor 7.5m fiyat çekti. Bende direk görüşmeleri sonlandırdım. Aradan 2 hafta geçtikten sonra 2m'ye PSG'ye satmışlar. PSG'de de yedek takımdaydı. Kiralık teklifi götürdüm, kabul ettiler. Ozan'ı 14/15 ve 15/16 sezonları için kiraladık. Maaşını biz karşılayacağız. (€275,000/Y)

Hazırlık maçlarını asistanım Pin'e bıraktım. Maçların sonuçları şu şekilde:

ŞL'de zor gruba düştük. Ancak inanıyorum, inşallah çıkacağız..

To be continued..

takipteyim ozanı kiralaman iyi olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar Hocam
    ADANA DEMİRSPOR

başarılar dostum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ozan iyi olmuşta ogruptan çıkman bir mucize
    Her açtığın kariyerde açacağım diyorsun ama yapmıyorsun. Az kalsın ben gidiyordum iskenderun1967 ye ama ret ettim.

Güncelleme istiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

veritabanı güncellemesi var mı

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri