ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerlervillarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında
real valladolid,cardiff city,sporting lisbon,rb leipzig,catania,saint etienne,az alkmaar,fluminense
ispanya segunda da gelişmeye açık güzel kulüpler var baya sarar gibi görünüyor size de öneririm
İspanya'yı Ben Denedim de Sıkıntılı Belki La Liga Olabilir O da Sürekli Takip Ettiğin İçin Sıkılmazsın.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
valla şu yazıyı okuduktan sonra içim gittiFootball Manager Gazetesi: Football Manager'de Kariyer Yapmak
itibarı biraz düşük kulübü 2-3 sezonda adam edip, avrupada kendimi göstermek istiyorum diyenlere; Le Havre, Nantes, Leeds United
kısıtlı imkanlar, zorlu koşullara rağmen köklü bi takımı hakkettiği yere getirmek isteyenlere; Le Mans, Lecce
Sampdoria ile oynayan var mı eğlenceli mi bir türlü takım seçemedim Valencia dan sonra![]()
leverkusen olabilir güzel bi kadrosu var ve zevk veriyor bi de milli oyuncularımız var orda ömer toprak ve hakan ayrıca gelecek vaad eden levin öztunalıAlt yapıdan zehir gibi türkler çıkıyor
bayern dortmund ve wolsfburg gibi takımları geçip üst sıralama oynmaka zaman alacak bu da zevkli oluyor
![]()
Last edited by cklnc : 22.Ocak.2015 at 12:44 Reason: 1
Porsmouth oyna 4 ligden çıkar premier lige
GT-I8160 cihazımdan gönderildi
Alt liglerde çok alt olmaması dahilinde güzel zevkli takım var mı![]()
alt liglerden tavsiyesi olan yok muAlmanya ve ya ingiltereden
![]()
Last edited by peker_553 : 31.Ocak.2015 at 10:21
La Ligadan yeni bi Atletico çıkarmak için takımlara bakındım da takımlar yetersiz.