Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    sezon başında odegaard ı kesin al 1.5 m geliyor ocakta kadrona katılır yavaştan oynatırsın. defansın ortasında 2 tane kaliteli oyuncu mevcut 1 tane genç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın orta sahaya da 1 transfer şart onun dışında kadrosu zaten çok iyi orta saha önerim sergi roberto olacaktır barca dan kiralarsın ayrıca liverpool dan suso yu da kiraladın mı tadından yenmez bi kariyer olur senin için serbest transferle ispanyol keko var bir de tam olarak deneme fırsatım olmadı ama özellikleri fena değil yaşıda genç bir kaç sezon oynatıp iyi bir fiyata satıp kar edebilirsin. senna şart bu arada benim kariyerde yaşına rağmen mükemmel performans sağlamıştı adam uzaktan sutlarda affetmiyor ayrıca gençlerin eğitiminde kullanırsın personel ekibini kafana göre değiştir ve antrenman tesislerini geliştir sürekli.
    bu arada villareal dışında daha zevk veren bi takım önerin varsa o ayarda bi takım daha kariyer açmadan deneyeyiim yani akşam yeni kariyer açacam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında
    VALENCİA DENEDİM 1 SEZON GEÇİRDİM ligi 4. bitirdim AMA 2. SEZONDA hemen şampiyonluk istiyorlar sinir oldum bıraktım kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    VALENCİA DENEDİM 1 SEZON GEÇİRDİM ligi 4. bitirdim AMA 2. SEZONDA hemen şampiyonluk istiyorlar sinir oldum bıraktım kariyeri
    anladım o kötü olmuş

anladım o kötü olmuş
    valencia ile sıkıntı olursa burdayım alcacer ve rodrigoya dikkat rodrigo süper oluyor yardımcı forvet rolünde negredodan ilk sezon verim alamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

valencia ile sıkıntı olursa burdayım alcacer ve rodrigoya dikkat rodrigo süper oluyor yardımcı forvet rolünde negredodan ilk sezon verim alamazsın
    rodrigoyu satın alabilmek için transfer parasına dokunmamayı bile düşünüyorum negredo ve alcacer harika 2 forvet çift forvet denemeyi düşünüyorum real ve barca maçları dışında

rodrigoyu satın alabilmek için transfer parasına dokunmamayı bile düşünüyorum negredo ve alcacer harika 2 forvet çift forvet denemeyi düşünüyorum real ve barca maçları dışında
    aynen kardeşim bi sıkıntı olursa yazarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

aynen kardeşim bi sıkıntı olursa yazarsın
    eyvallah

real valladolid,cardiff city,sporting lisbon,rb leipzig,catania,saint etienne,az alkmaar,fluminense

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ispanya segunda da gelişmeye açık güzel kulüpler var baya sarar gibi görünüyor size de öneririm

11. Default

İspanya'yı Ben Denedim de Sıkıntılı Belki La Liga Olabilir O da Sürekli Takip Ettiğin İçin Sıkılmazsın.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İspanya'yı Ben Denedim de Sıkıntılı Belki La Liga Olabilir O da Sürekli Takip Ettiğin İçin Sıkılmazsın.
    valla şu yazıyı okuduktan sonra içim gitti Football Manager Gazetesi: Football Manager'de Kariyer Yapmak

itibarı biraz düşük kulübü 2-3 sezonda adam edip, avrupada kendimi göstermek istiyorum diyenlere; Le Havre, Nantes, Leeds United

kısıtlı imkanlar, zorlu koşullara rağmen köklü bi takımı hakkettiği yere getirmek isteyenlere; Le Mans, Lecce

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sampdoria ile oynayan var mı eğlenceli mi bir türlü takım seçemedim Valencia dan sonra

Sampdoria ile oynayan var mı eğlenceli mi bir türlü takım seçemedim Valencia dan sonra
    leverkusen olabilir güzel bi kadrosu var ve zevk veriyor bi de milli oyuncularımız var orda ömer toprak ve hakan ayrıca gelecek vaad eden levin öztunalı Alt yapıdan zehir gibi türkler çıkıyor bayern dortmund ve wolsfburg gibi takımları geçip üst sıralama oynmaka zaman alacak bu da zevkli oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

leverkusen olabilir güzel bi kadrosu var ve zevk veriyor bi de milli oyuncularımız var orda ömer toprak ve hakan ayrıca gelecek vaad eden levin öztunalı Alt yapıdan zehir gibi türkler çıkıyor bayern dortmund ve wolsfburg gibi takımları geçip üst sıralama oynmaka zaman alacak bu da zevkli oluyor
    13 ve 14 te leverkusen le o kadar çok oynadım ki onlardan da sıkıldım dostum bu seride nedense tam olarak istediklerimi sıkılmadan gerçekleştiremedim seçtiğim takımlar ve beklentilerim arasında sanırım bir dengesizlik var

13 ve 14 te leverkusen le o kadar çok oynadım ki onlardan da sıkıldım dostum bu seride nedense tam olarak istediklerimi sıkılmadan gerçekleştiremedim seçtiğim takımlar ve beklentilerim arasında sanırım bir dengesizlik var
    kafandakini söyle bakalım sana takım önereyim

bi rb leipzig oynarmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kafandakini söyle bakalım sana takım önereyim
    büyük kulüp olmayacak, belli bir taraftar kitlesi olan, altyapısı sağlam ve geçmişini arayan ya da geçmişinde oynamaya değer bir şeyler olması yeterli bir an önce büyüyüp büyük takımlara karşı kafa kafaya da oynamasın bir kaç sezon şampiyonluk cefası çekelim
    Last edited by cklnc : 22.Ocak.2015 at 12:44 Reason: 1

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    bi rb leipzig oynarmısın
    dostum onlarla da daha önceki serilerde oynadım ama her zaman zevklidir fakat nedense şimdi o işe girmek istemiyorum

büyük kulüp olmayacak, belli bir taraftar kitlesi olan, altyapısı sağlam ve geçmişini arayan ya da geçmişinde oynamaya değer bir şeyler olması yeterli bir an önce büyüyüp büyük takımlara karşı kafa kafaya da oynamasın bir kaç sezon şampiyonluk cefası çekelim
    Aklıma gelen deporitivo olimpiq lyon real soceciad Özellikle deportivı lacoruna güzel tercih olabilir eski fırtınalı günlerinden uzak bi takım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aklıma gelen deporitivo olimpiq lyon real soceciad Özellikle deportivı lacoruna güzel tercih olabilir eski fırtınalı günlerinden uzak bi takım
    deportivo ve sampdoria yı deneyeceğim umarım eğlenceli olur

deportivo ve sampdoria yı deneyeceğim umarım eğlenceli olur
    eğer zoru seviyorsa deportivyou seç ha ayrıca deportivonun lakapı el turco araştır bunuda ayrı bi gaz verir sana

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

eğer zoru seviyorsa deportivyou seç ha ayrıca deportivonun lakapı el turco araştır bunuda ayrı bi gaz verir sana
    ben şu 2000 kadrosunu düşündükçe daha bi gazlanıyorum makaay, tristan, valeron..

ben şu 2000 kadrosunu düşündükçe daha bi gazlanıyorum makaay, tristan, valeron..
    roy makkaay efsane

Porsmouth oyna 4 ligden çıkar premier lige

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

Alt liglerde çok alt olmaması dahilinde güzel zevkli takım var mı

alt liglerden tavsiyesi olan yok mu Almanya ve ya ingiltereden
    Last edited by peker_553 : 31.Ocak.2015 at 10:21

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

La Ligadan yeni bi Atletico çıkarmak için takımlara bakındım da takımlar yetersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    La Ligadan yeni bi Atletico çıkarmak için takımlara bakındım da takımlar yetersiz.
    Bence Valencia ve Villarreal ile bu mümkün.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri