1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Döviz Düştü ALTIN Yükseldi !! || ALTINORDU SÜPER LİG'DE || Serzenish || II.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Ben yabancı transferi yapmanda sakınca bulmuyorum zaten full yerli muhabbeti aşırı milliyetçiliğe giriyor.Tamam iyi yerlilere sahip olabilir bir takım ama 2-3 kilit oyuncun büyük takımlar tarafından talep edildiği anda bütün emeklerin adeta boşa gitmiş gibi olur.Zaten benim anladığım kadarıyla Altınordu takımı yabancı transferi yapmamanın yanında transfere de para harcamamaya çalışacak elinden geldiği kadar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Başarılar Hocam.
    Tek ADS yenme yeter
    Teşekkürler Henüz yapmadık bakalım.

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Kariyere güzel bir başlangıç yapmışsın gerek anlatımın ve maçlardaki takımın performansı göz doldurur vaziyette inşallah uzun soluklu bir kariyerliğin olur...
    Çok teşekkürler sizler takipte kalın bu kariyer uzun sürer inşallah.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başlığı görünce İnşallah yabancı transferi yapmaz dedim Ama sen delmişsin ufaktan yabancı olayını

Sakın yanlış anlama hocam , yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi bizimkisi sadece bir sempati meselesi.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Ben yabancı transferi yapmanda sakınca bulmuyorum zaten full yerli muhabbeti aşırı milliyetçiliğe giriyor.Tamam iyi yerlilere sahip olabilir bir takım ama 2-3 kilit oyuncun büyük takımlar tarafından talep edildiği anda bütün emeklerin adeta boşa gitmiş gibi olur.Zaten benim anladığım kadarıyla Altınordu takımı yabancı transferi yapmamanın yanında transfere de para harcamamaya çalışacak elinden geldiği kadar.
    [MENTION=260257]wladcas[/MENTION] teşekkürler benim yapıcağım açıklamayı yapmışsın. Alt yapısının iyi olduğunu biliyorum. Yukarıdada açıkladığım gibi eğer regen anlamında iyi oyuncular çıkarırsak Türklerle ağırlıklı oynuyacağımı söyledim. Kendi vizyonumda her zaman bu yöndedir. Diğer Fenerbahçe kariyerimdede bu yönde ilerledim. İzmir de oturmuyorum ve Altınordunun böyle bir vizyonu olduğunu bilmiyordum. Reel de oynanan Fenerbahçe maçından sonra bu takımı almayı istedim. Alt yapıya çok yatırım yapan bir takım. Bakalım Sezon sonu neler görücez.

Yorumlara devam . Yorumlar Kariyere renk katıyor. Teşekkürler

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri