1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Düşmeden bitirmen iyi olmuş. Regenlerin bu ligi rahat kaldırır. Teknik heyet için o kadar uğraşacağına iş merkezine ilan assaydın 2-3 haftaya kadar cevap geliyordu.
    abi onu yapsa malezyadaki muhabet bu smiledaki gibi olurdu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Maddi giderleri sıkmışın bu çok iyi oldu.
    Alt yapındaki ve regenler bu lig için yeter gibi tabi sen daha iyi bilirsin hocam.
    Bir kere bende de oldu unutmuşum bende seviniyordum hiç sakatlık olmadı diye milli maç arası bitince birde ne görüm 7 futbolcu sakat ve en azı 2-3 aydı
    Regenler iyi ama direk as takımda oynamak için braz daha tecrübe kazanmaları lazım. O yüzden rotasyon olarak kullanıyorum.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Düşmeden bitirmen iyi olmuş. Regenlerin bu ligi rahat kaldırır. Teknik heyet için o kadar uğraşacağına iş merkezine ilan assaydın 2-3 haftaya kadar cevap geliyordu.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    abi onu yapsa malezyadaki muhabet bu smiledaki gibi olurdu
    Valla Ragnar haklı, piyasaya ilan vermek şuanda pek bir işime yaramaz Ne kadar işe yaramaz adam varsa toplanır. Bir de ben işimi oyuna bırakmayı pek sevmiyorum , bu yüzden bu sezon Futbol Direktörü bile almadım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada oluşturduğumuz kadronun temel özelliklerini paylaşmayı unutmuşum.

Güç çok sıkıntı , her ne kadar güç çalıştırsam da bir türlü güçlenemiyor takım. Türkiye'den Mesir Macunu sipariş ettim, gümrükte takıldı. :/

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri