AL'de düşeş bi grup gelir inş
AL'de düşeş bi grup gelir inş
Hocam Arsenali resmen meletmişsin
Tebrikler. İlk sezon için yine iyi.
Sezon sonunda daha büyük paraya okutursun.
Umarım performansı ve piyasası aynı şekilde devam eder (: Bu sene avrupa için iddialıyız hedefimiz gruplar
Önce bi kalalım da sonra kolay zor gelsin diye temenni ederiz. Gruplara kalalım da en babası olsun![]()
Bu sezon Djurgarden sezonu olması için elimizden geleni yapacaz. Ligde şampiyonluk hedef değil esas hedef avrupa arenasında süprizlere imza atmak. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda oldu. Gayet güzel bi transfer dönemi geçirdik. Kadromuzu 2 sene içinde tamamen yenileyerek oldukça genç bir kadro kurduk.
Yönetimin verdiği bütçe + sattığımız oyuncular + satılan oyuncuların maaşları gelen tüm oyuncular için yeterli değildi elbet aslında eksikliğini hissettiğim kritik noktalara transfer yapacakken arka arkaya menejerlik teklifleri alınca hepsiyle görüştüm ve Djurgarden yönetimi kalmam için tekrar masaya oturalım dedi ben de ufak ufak maaş bütçesi tırtıkladım ve bi miktar nakit koyduk kasaya akabinde de transfer çalışmalarımıza nokta koyduk tabii taksitle aldık. herşeyden öte malum Tibbling diye bir gencimiz var ara dönemde istediğim rakamları alamadım ama sezon başı avrupa transfer dönemi için okutmayı ve düzlüğe çıkmayı planlıyorum.
Spoiler: Christian Pavon
Spoiler: Emil Kraft
Spoiler: Emre Güral
Spoiler: Fredrik Haugen
Spoiler: Gustav Svensson
Spoiler: Jere Uronen
Spoiler: Mans Söderqvist
Spoiler: Marcel Correia
Spoiler: Marius Hoibraten
Spoiler: Marius Lundemo
Spoiler: Richard Magyar
Spoiler: Omar Colley
Dip Not: Omar Colleyi ben almadım ilk geldiğimde bir sonraki sezon geleceği anlaşılmış durumdaydı
Hazırlık sürecimize İsveç kupası grup aşamasından sonra da devam ettiğimiz için onları da araya katarak sezon öncesini bir paylaşalım. Geçen sene de kupa ve hazırlık maçlarında iyiydik ama lige leş bir başlaçgıç yapmıştık. Bu sene başka bir Djurgarden izleyecek herkes
İsveç Kupası Gruplar Aşaması
1.Maç
Spoiler: ISTATISTIKLER
2.Maç
3.Maç
Kupada güzel bir başlangıç olmuş başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Takım bomba gibiRichard Magyar, yakından takip ettiğim bir oyuncu, bence değişilmez ilk 11 oyuncun olacaktır.
Sağlam kadro kurmuşsun , artık bi AL'ni alırızOlmadı lig şampiyonluğu da yeter.
hocam bu nedir ya![]()
maşallah
Stranbergin maşallahı var bu serideki tartışmasız en iyi genç forvet hangi takıma aldıysam iş yaptı
Adam Buldozer Gibi Geleni Geçeni Silip Süpürüyor Sahadan. Ama Djurgârden Gerçekten Taraftarları, Misyonu ve Takım Olarak Futbol Görüşleri Beni En Çok Etkileyen Takımdır. İsveç'in Futbol Fabrikasıdır. Futbolda İsveçin Temellerin Atıldığı Bir Kulüptür.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hmar ile Abdilsoya acıdım. Gariplerin ne suçu vardı?