Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yılmaz Vural muhabbeti iyiymiş Çanakkale geçilmezi oynayalım artık
    İnşallah oynarız bakalım.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Ne adamsın ali hikmet

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Dardanel geçen sene ki seride favorimdi ensar baykan ve serkan çiftçi favori oyuncularımdı

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Dardanel hayırlı olsun hocam. Bakalım bir sonraki takım hangisi olacak
    Solasın bende merak ediyorum.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Baktım makara var hemen el atalım dedik

Rekoru kim kıracak acaba Ahmet hocam sen mi ben mi
    Hayırdır benim gibi erkenden kovuldunmu yoksa Bugün yorgunum sadece paylaşımda bulunup çıkacağım. Ama yarın akşam 3. bölüme bakacağım.
    Ve ilk maçımızda kaybediyoruz.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyamıyoruz. İşimiz çok zor gözüküyor. Defansımız hiç iyi değil. Belki son Sarıyer maçında takım uyumundan dolayı olabilir. Bakalım sonrasında ne olacak.
    [IMG][/IMG]
    Eşref taa benim Fatsa dan beri takip ettiğim bir oyuncu idi sonunda alabildim. Umarım yarar sağlar.
    Zeki ve çoşkunu sattıktan sonra oyunculara bana hesap sordular ve moralleri bozuk. Bunlar içinde zaten Adana dan da sevmediğim Ergin keleş ile Veli yalabık var. Veliyi postaladık ama Ergin elimizde kaldı. Sorun çıkarabilir. Bu yüzden yeni bir kovulmaya hazırlıklı olun derim.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

4 maçta 4 puan... Kapı yakın gibi

Yönetim ne hedef verdi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    4 maçta 4 puan... Kapı yakın gibi

Yönetim ne hedef verdi ?
    Orta sıraları istedi o yönden sıkıntı yok. Oyuncular isyan etmezse sezon sonu toplu revizyon yapacağım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

4 maç 4 puan 4 maç sonra oyuncular isyan Ahmet Hocam Başka takımda
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

4 maç 4 puan 4 maç sonra oyuncular isyan Ahmet Hocam Başka takımda
    Sezon sonunu sağ salim bir getirelim. Sonrasinda reviyon yapacağım da sölzleşme uzatımlarını yaptırammı kararsızım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Devre arası takımı yenilemişsin. İnşallah takım uyum sorununu çabuk atlatır. Dardanel'in imkanlarının Kocaeli'den iyi olması açısından yeni takım daha iyi olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Devre arası takımı yenilemişsin. İnşallah takım uyum sorununu çabuk atlatır. Dardanel'in imkanlarının Kocaeli'den iyi olması açısından yeni takım daha iyi olmuş.
    Takımda stoper yoktu stoper aldık. Bekleri yolladık. Orta saha ile forvette oyuncu değişikliği yaptık. Bakalım sanki uyumu yavaştan oluşturuyoruz gibi ama son durum nasıl olur bilemiyorum. Dün akşam erken yatmadım. 3 maç daha yaptım. Orda da 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Bu arada 2.lig de bu sezon ( Kocaeli de dahil) hiç iki maç üst üste kazanamamıştım.
    Bir sonraki rakibimiz evimizde Hatay ile oynayacağız. Yenersek bir sıra daha yükseliyoruz. Şansımıza bizim kaybettiğimiz haftalar üst tarafta kaybetti ve makas açılmadı. Hala her şey olabilir. Yeter ki şöyle sağlam bir seri yakalayalım.

8. Default

Oyuncularla O Kadar Didişirsen Tabi ki Kovulursun

Biraz Akışına Bırak Kadronun Yönetimini ve Antrenmanlarını Asistana Bırak. Sen Sadece Taktklerini ve Sözleşmeleri Takip Et Biraz Ilımlı Ol. Taktiğe Göre Değil Takımdaki Mevcut Yapıya Göre Sistem Belirle ve Oyuncuların Durumuna Göre Taktik Ayarla. Yoksa Seninde Yılmaz Vural'dan Farkın Kalmaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

ilk 5 olacak gibi hadi bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oyuncularla O Kadar Didişirsen Tabi ki Kovulursun

Biraz Akışına Bırak Kadronun Yönetimini ve Antrenmanlarını Asistana Bırak. Sen Sadece Taktklerini ve Sözleşmeleri Takip Et Biraz Ilımlı Ol. Taktiğe Göre Değil Takımdaki Mevcut Yapıya Göre Sistem Belirle ve Oyuncuların Durumuna Göre Taktik Ayarla. Yoksa Seninde Yılmaz Vural'dan Farkın Kalmaz.
    Hocam ne yapabilirim ki adam gidiyor ikinci sarıdan kırmızıyı görüyor. Arkasına da iki gol ve maç berabere bitiyor. Ben delirmeyim de kim delirsin.
    Bu arada kadro seçimini zaten asistana yaptırıyordum. Şimdi Antremanları da ona bıraktım. Zaten biraz dan yeni asistanın profilini de paylaşacağım.

ilk 5 olacak gibi hadi bakalım
    Olacak gibi duruyor. Hayırlısı ile yapabiliriz.
    [IMG][/IMG]
    Şu maçı nasıl kaybettim aklım almıyor. Şu istatistiklerle maçı verdik.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu maçı da farka götüremedik. Sonlarda gol gelecek diye sıkıntıya düştük.
    [IMG][/IMG]
    Ve serimiz başladı. Hadi hayırlısı devamı da gelir inş.
    [IMG][/IMG]
    Bİr üstümüzde olan Hatayı da devirip yolumuza devam ettik.
    [IMG][/IMG]
    Bu sefer başka bir üstümüzdeki takımı da yenip üst sıra ile olan makası kapatıyoruz.
    [IMG][/IMG]
    Puan durumumuz
    [IMG][/IMG]
    Bu sene çıkan regenlerimizden sözleşme imzaladıklarımız.
    [IMG][/IMG]
    Bu elemanın ismini sevdim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu kaleci bu sene çıkan en iyi regenimiz. Kendisinden umutluyum. Gelecek sezon bir kaç maçta şans vermeyi düşünüyorum. Bunu daha iyi nasıl geliştireceğim konusunda yardımlarınızı seve seve kabul edebilirim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu arkadaş ta yeni asistanımız olur.
    [IMG][/IMG]

11. Default

Bütün Çıkan Gençlerle Sözleşme İmzaladın Sanırım. Bence 3-4 Oyuncu Var Elle Tutulur. Diğerleri Çöplük Olur Sadece.

Adem, Mehmet, Hüseyin Ekdal ve Onur İşe Yarar Diğerlerini Postala Boşa Antreman Tesislerini İşgal Etmesin.

Alt yapı çalışmış bu sene baga hocanın dediği gibi gerisi çöp. Onur ve mehmete mentör bulabilirsek sağlam çocuklar olabilirler ilerde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bütün Çıkan Gençlerle Sözleşme İmzaladın Sanırım. Bence 3-4 Oyuncu Var Elle Tutulur. Diğerleri Çöplük Olur Sadece.

Adem, Mehmet, Hüseyin Ekdal ve Onur İşe Yarar Diğerlerini Postala Boşa Antreman Tesislerini İşgal Etmesin.
    Alt yapı çalışmış bu sene baga hocanın dediği gibi gerisi çöp. Onur ve mehmete mentör bulabilirsek sağlam çocuklar olabilirler ilerde
    Benim asıl düşündüklerim onur ile Hüseyin Ekdal idi. Şu anda da onlara zihinseli iyi eleman arıyorum. Diğerlerini rotasyon için yetiştireceğim. Çıkanların çoğunu aldım. Gelecek sezon için kadroda yaşlıları göndereceğim. Gözlemcilikten aradığım oyuncular arasında bile idare edecek bile oyuncu yok. Bakalım biraz bile gelişmezlerse yollayacağım.

14. Default

Adem Şu Haliyle Defansta Güzel Yedek Olur Bence Yabana Atma. Mehmet de Dediğim Gibi Gelişirse Yeni Bir Topal Olabilir Defans ve Ön Liberoda Güzel Oynar O Adam.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Adem Şu Haliyle Defansta Güzel Yedek Olur Bence Yabana Atma. Mehmet de Dediğim Gibi Gelişirse Yeni Bir Topal Olabilir Defans ve Ön Liberoda Güzel Oynar O Adam.
    Adem ile Mehmeti de gelecek sezon as kadroya çekeriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Regenlerden birkaçı adam olur ama gerisiyle uğraşma bile hocam. Bence gelecek sezon için yaşlı ve genç dengeli bir kadro kur. Sadece gençlerle zor olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Regenlerden birkaçı adam olur ama gerisiyle uğraşma bile hocam. Bence gelecek sezon için yaşlı ve genç dengeli bir kadro kur. Sadece gençlerle zor olur.
    Zaten tamamen gençlerden oluşturmayacağım. Gençleri ve yaşlıları dengeli oluşturmaya çalışacağım.
    [IMG][/IMG]
    4-3-3 oynayan lidere karşı mağlup olduk. Aslında bu diziliş için oluşturduğum bir taktiğimiz vardı ama saldırmak istedim. Bu da bize mağlubiyet olarak geri döndü.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Ligde işler karıştı. İlk 7 nin hangisi şampiyon olacak belli değil. Hala Şampiyon olabiliriz. Son 4 haftaya giriyoruz.
    [IMG][/IMG]
    Ve klübümüz ile nikah tazeledik. İstek olarak kardeş klup istedim. Yönetim de Kasımpaşa ile Karşıyaka takımlarını buldu. Bende alt yapısında daha iyi oyuncular olunca Karşıyaka'yı seçtim.
    [IMG][/IMG]
    Gözlemci ararken bu arkadaşa rastgeldik. Daha öncede bizim klüpte oynamış. Taraftarda seviyormuş. Şimdilik gözlemci olarak devam edecek ama ilk antrenörlerde boşluk oluştuğunda ilk işim antrenör olarak anlaşmak olacak.
    [IMG][/IMG]
    Bizim 3-1-3-3 taktiğimizde en önemli bölgemiz kanatlarımızdır. Kanatlarımız tam performans gösterir ve çalışırsa o maçı alırız. Ama bu sezon bize çok şey katmış olan iki kanat oyuncumuzda sakatlanıp sezonu kapattılar. Onların yokluğunda işimiz zor olacak. Keza yedekleri o kadar iyi değil.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam dişimizi sıkalım şampiyon olarak çıkalım

Nesil
    2014

Tavşanlı maçı çok şaşırtıcı gerçekten o maçı alsak şampiyonlupa oynarmışız direk

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

hocam güzel gitmişiz. Böyle hocayı ben bile kaçırmam ''Ayakta kırılma'' futbola 6 ay(!) bence sene olmalı ayak kırılması nasıl geçer?
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İyi bir form tutturmuşken 2 sakatlık çok kötü olmuş,inşallah bu güzel gidişatımız bozulmaz

Ayak kırılması 6 ay diyor gerçi benim elemanda düz koşuda göğüs sakatlığı yaşadı ama neyse abi 2 sakatlık planları bozacakmı görücez ama bu seri devam eder gibi geliyo bana

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tavşanlı maçı çok şaşırtıcı gerçekten o maçı alsak şampiyonluğa oynarmışız direk
    Valla bizi bir tavşanlı bir Güngören yıktı hocam. Onların ikisini alsaydık şampiyonduk.
    hocam güzel gitmişiz. Böyle hocayı ben bile kaçırmam ''Ayakta kırılma'' futbola 6 ay(!) bence sene olmalı ayak kırılması nasıl geçer?
    Bizim Tarsus Devlet hastanesinin eni iyi ortopedistine emanet ettim.
    O hoca kaçırılırmı ya. Bir de daha gencecik bir hoca, ilk fırsatta antrenör olarak iş başı yapacak.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İyi bir form tutturmuşken 2 sakatlık çok kötü olmuş,inşallah bu güzel gidişatımız bozulmaz
    Valla o iki sakatlık çok canımı sıktı. Hatta paylaşımlarımda göreceksiniz. Maçları ite kaka anca kazandık. Ama bir işe yaramadı. Eleme oynayacağımızda meçhul. Çünkü 2.lig de bir sorun varmış galiba eleme oynamadan bir takım direk rastgele gidiyormuş. Bakalım biz olur muyuz.
    Ayak kırılması 6 ay diyor gerçi benim elemanda düz koşuda göğüs sakatlığı yaşadı ama neyse abi 2 sakatlık planları bozacak mı göreceğiz ama bu seri devam eder gibi geliyo bana
    Zorla da olsa kazandık. Ama ikiside olsaydı bu kadar zorlanmazdık.
    Hocam dişimizi sıkalım şampiyon olarak çıkalım
    Hocam biz dişimizi sıktık ta Bandırmada sıktı olmadı.

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Son dakikalarda gol ata ata Fenere döndük.
    Anca 3. tamamlayabildik. En azından yönetime orta sıralar demiştik. Ama biz şampiyonluk mücadelesi verdik.
    Medyanın tahmini 11.lik iken biz 3.bitirdik.
    [IMG][/IMG]
    Sezon sonunda TFF 1,87 M TL para verdik. Baktım kasa hesabı artıya geçmiş hemen yönetimden beni kursa göndermesini istedim.
    Sezon sonu itibari ile profilimizin son durumu da bu şekilde oluştu.
    [IMG][/IMG]
    Merak eden olursa ilk baştaki profili de atabilirim. Bu arada 4 yılda iyi gelişmişim
    Birde arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi. Neden geldi anlamadım. Millet kafayı yemiş herhalde.
    İlk basın toplantısında medya ne içiyorsa ondan isteyeceğim.
    [IMG][/IMG]
    Yönetim bütçemizide açıkladı. Ama pek bir şey ifade etmiyor.
    [IMG][/IMG]

24. Default

En Çok 2.Ligdeki Playoffları Merak Ediyordum. Çünkü 2.Ligin Playofflarında Sıkıntı Çıkabiliyormuş. Onu da Senin Sayende Göreceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Playoff senin kullandığın yamada sorun vardı yanılmıyorsam hocam bakalım merak ediyom sezonun emeği nasıl olacak.
    Birde gazetecilerin içtiği şeyden sipariş verme imkanım var mı
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Son haftalardaki performansı play-offlarda da gösterip çıkalım 2. Lig'e

Mutlu sonla biter bu sezon, bu arada federasyon iyi para vermiş ilaç olacak sana

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Mutlu sonla biter bu sezon, bu arada federasyon iyi para vermiş ilaç olacak sana
    İnşallah biter de playofflar da sorun var dendi. Bakalım deneyip göreceğiz. Verdiği para sayesinde kasada 100 B TL gibi para oluştu. Artık sezon ortasında bol bol Fener-Galatasaray ile hazırlık maçı yaparız. Yanlış hatırlamıyorsam deplasmanda 200 B TL para geliyordu.

Son haftalardaki performansı play-offlarda da gösterip çıkalım 2. Lig'e
    İnşallah.
    Playoff senin kullandığın yamada sorun vardı yanılmıyorsam hocam bakalım merak ediyom sezonun emeği nasıl olacak.
    Birde gazetecilerin içtiği şeyden sipariş verme imkanım var mı
    Aynı şeyden ben de içmek istiyorum. Bakalım ilk toplantıda ağızlarını yoklayacağım. Ne içiyorlarmış.

En Çok 2.Ligdeki Playoffları Merak Ediyordum. Çünkü 2.Ligin Playofflarında Sıkıntı Çıkabiliyormuş. Onu da Senin Sayende Göreceğiz.
    Aynen bende çok merak ediyordum. Sonunda geldik bakalım ne olacak. Bu hafta çok yoğun geçtiğinden pek geç yatmadım. Ondan dolayı dün gece Play offlara bakmadan yattım. Bu akşam bakacağım bakalım ne olacak.

Nesil
    2014

Kararlılığın çok düşük kalmış bu sanırım disiplinsizliğinden gelen bir şey lütfen kursu aksatmadan gidelim kurstan kaçmayalım Play off'ta başarılar fakat bildiğim bütçe play off'tan sonra gelir yani lig komple tamamlandıktan sonra orada bir sorun çıkmaz umarım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kararlılığın çok düşük kalmış bu sanırım disiplinsizliğinden gelen bir şey lütfen kursu aksatmadan gidelim kurstan kaçmayalım Play off'ta başarılar fakat bildiğim bütçe play off'tan sonra gelir yani lig komple tamamlandıktan sonra orada bir sorun çıkmaz umarım
    Onu başta hatalı yapmışım hocam. Oyuncu bilgi birikimini düşük tutup Kararlılığı disiplini yükseltebilirdim. Artık yeni bir kariyer açarsak öyle yaparız.
    Bütçe konusuna gelirsek bende neden erken verildi anlamadım. Play off nasıl olacak orası bir muamma, çünkü bildiğim kadarı ile 2.lig de böyle bir sorun varmış. Yamayı yapan arkadaş, yamasından değil de SI tarafından bir bugmuş. Bakalım neler olacak göreceğiz.

Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri