Originally Posted by
Barak
Tavşanlı maçı çok şaşırtıcı gerçekten o maçı alsak şampiyonluğa oynarmışız direk
Valla bizi bir tavşanlı bir Güngören yıktı hocam. Onların ikisini alsaydık şampiyonduk.

Originally Posted by
Ali Hikmet
hocam güzel gitmişiz. Böyle hocayı ben bile kaçırmam

''Ayakta kırılma'' futbola 6 ay(!) bence sene olmalı ayak kırılması nasıl geçer?
Bizim Tarsus Devlet hastanesinin eni iyi ortopedistine emanet ettim.

O hoca kaçırılırmı ya. Bir de daha gencecik bir hoca, ilk fırsatta antrenör olarak iş başı yapacak.

Originally Posted by
rexpo1994
İyi bir form tutturmuşken 2 sakatlık çok kötü olmuş,inşallah bu güzel gidişatımız bozulmaz

Valla o iki sakatlık çok canımı sıktı. Hatta paylaşımlarımda göreceksiniz. Maçları ite kaka anca kazandık. Ama bir işe yaramadı. Eleme oynayacağımızda meçhul. Çünkü 2.lig de bir sorun varmış galiba eleme oynamadan bir takım direk rastgele gidiyormuş. Bakalım biz olur muyuz.

Originally Posted by
RagnarLothbrok
Ayak kırılması 6 ay diyor

gerçi benim elemanda düz koşuda göğüs sakatlığı yaşadı ama neyse

abi 2 sakatlık planları bozacak mı göreceğiz ama bu seri devam eder gibi geliyo bana
Zorla da olsa kazandık. Ama ikiside olsaydı bu kadar zorlanmazdık.

Originally Posted by
RodiMood
Hocam dişimizi sıkalım şampiyon olarak çıkalım

Hocam biz dişimizi sıktık ta Bandırmada sıktı olmadı.

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Son dakikalarda gol ata ata Fenere döndük. 
Anca 3. tamamlayabildik. En azından yönetime orta sıralar demiştik. Ama biz şampiyonluk mücadelesi verdik.
Medyanın tahmini 11.lik iken biz 3.bitirdik.
[/IMG]
Sezon sonunda TFF 1,87 M TL para verdik. Baktım kasa hesabı artıya geçmiş hemen yönetimden beni kursa göndermesini istedim.
Sezon sonu itibari ile profilimizin son durumu da bu şekilde oluştu.
[/IMG]
Merak eden olursa ilk baştaki profili de atabilirim. Bu arada 4 yılda iyi gelişmişim 
Birde arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi. Neden geldi anlamadım. Millet kafayı yemiş herhalde.
İlk basın toplantısında medya ne içiyorsa ondan isteyeceğim. 
[/IMG]
Yönetim bütçemizide açıkladı. Ama pek bir şey ifade etmiyor.
[/IMG]