1 ile 30 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

Hybrid View

pusathan01 Valla Arıza Çıkarırlarsa Affetmeden Direk Bir Kaçını Kovarım Kapıdan

SAİT71 Başlayalım Değil mi Artık? Evet Bence de Başlayalım Merak Ediyorum Bu Kadronun Akıbetini

NomrukaN Senin Sayende Oldu. Sen Demeseydin Göremeyecektim Adamı, Umarım Faydasını Görürüz.

@RodiMood Türk Olduğumuz Ne de Belli Oluyor Sanırım Biraz Abarttık

@urwrdskkn Evet Çok Abarttık

Sıradaki Hazırlık Maçımız Ligde Mücadele Edeceğimiz Takımlardan Aksaray ile Karşılaşarak Takımın Genel Durumunu Gördük.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    pusathan01 Valla Arıza Çıkarırlarsa Affetmeden Direk Bir Kaçını Kovarım Kapıdan

SAİT71 Başlayalım Değil mi Artık? Evet Bence de Başlayalım Merak Ediyorum Bu Kadronun Akıbetini

NomrukaN Senin Sayende Oldu. Sen Demeseydin Göremeyecektim Adamı, Umarım Faydasını Görürüz.

@RodiMood Türk Olduğumuz Ne de Belli Oluyor Sanırım Biraz Abarttık

@urwrdskkn Evet Çok Abarttık

Sıradaki Hazırlık Maçımız Ligde Mücadele Edeceğimiz Takımlardan Aksaray ile Karşılaşarak Takımın Genel Durumunu Gördük.
    Hocam ben sadece kendi takımımda oynayan bir futbolcuyu önerdim. Ama maç raporlarını görmeyi ister miyim, isterim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri