hocam döndürün benim memleketi 95-96ya sonuçlar güzel tebrikler![]()
hocam döndürün benim memleketi 95-96ya sonuçlar güzel tebrikler![]()
Çok şükür daha başarısızlıktan kovulmadık. Fatsa da kovuluruz dedik adamlar önümüze sözleşmeyi sundular.
Bu sistemi Ragnar hocam roma karşısında denedi 3 stoper dizilişini tarumar etti.Sanki bu serinin dizilişi 3 stoper mi acaba
![]()
Gündüz söylediğim gibi Antrenörlerimizin son durumları da bu arkadaşlar.
Yönetime Fizyoterapist lazım diye yalvardık. Tabi ki amacımız bu değildi. Hemen antrenör arayışına başladık. Biz bulduktan 1 ay sonra falan baktım yönetimde antrenör isteği açılmış hemen atladım. Kabul ettiler. Bu sayede sayımız 7 oldu. Hem Sabri hemde Ömer ateşe sözleşme önerdim ama ikisi de kabul etmediler. Artık ilerleyen dönemlerde yine şansımızı deneyeceğiz.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Şimdi farkettim de 19 yaş altında ve 21 yaş altında ki antrenörlerimizi tek bir yerde çalıştırıyormuşuz. Şimdi onları ayarlamam gerekiyor.
Oyun durumunda son durumumuz.
[IMG][/IMG]
Antrenör koleksiyonu yapmışsın resmen![]()
Hocam antrenörler daha verimli dağıtalabilir.
Gençlerimizin ve oyuncularımızın daha iyi gelişmeleri açısından başka şansımız yok. Zaten para olmadığı için tesislerimizi geliştiremiyoruz. Bari antrenörlerimiz fazla olsun.
Hocam dağıtılabilirden kastın 19 ve 21 yaş altı ise onları unutmuşum. Şimdi dağılımını yaptım. İlerleyen yıllarda daha iyi olacaktır.
Aslında hem onlar hemde As takım mesela Kondisyonere koyduğun antrönerü aynı zamanda taktik eğitimide versin demişsin. Taktikte sanırım senin profilin yeterli aynı şekilde top kontrol de Deniz Doğan tek kalıp oraya yoğunlaşa bilir yada savunmada daha iyiyse orada tek kalması daha iyi olur bence ama diğerleride aynı şekilde bir antrenörü çok fazla göreve dağıtmamanı öneririm umarım anlatabilmişimdir![]()
Hocam haklısın ama benimde yapma amacım antrenman yükünü azaltmaktı. Şimdi tavsiyene uydum. Ama asistana belirlettim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK A grubu maçları
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ziraat'ta tur gelecek gibi büyük süpriz olmazsa TV geliride finansa etkisi iyi olacaktır. Bu seviyede takım için Ligde artık yavaş yavaş sonraki yılın hazırlıklarını yapmak lazım![]()
Ligde ve Kupa iyiyiz Maşallah![]()
Hocam zahmet olmazsa kaleci ersin aydın ın profilini ve gecmişini paylaşabilir misin?
Hocam en zor deplasmanlardan 4 puanla ayrıldık. Şimdi Bursa ve Sivas ile evimizde Gaziantep Bld. ile deplasmanda maçımız kaldı. Şu 3 maçtan 4 puan çıkarsak yetecektir diye düşünüyorum.
Teşekkürler.
Hocam hangi takımda bizim takımda mı oynuyor. Akşam eve gidince bir bakarım. Profilini ve geçmişini paylaşırım.
Reis O Antrenörlerin Ne İş Yahu. Senin Daha İyi Antrenör Bulman Lazım. Bende 3 Tane Antrenör Var İkisi de Birbirinden Kalas Buna Rağmen 2 Yıldızla Çalışıyor Antrenmanları.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam [MENTION=297426]Barak[/MENTION] arkadaşımıza da açıkladığım gibi antrenman kalitesi yüksek olsun diye bir çok alanda çalıştırıyordum. Yoksa onlardan bir tek kaleci antrenörünün birisi 2 yıldız bile değil. Diğerleri hep 3 yıldızlık hocalar. Şimdi değiştirdim ve hepsinin yükü ortalama oldu. Ama şu kaleci antrenörünü postalayıp daha iyisini getirmeyi düşünüyorum. Bir türlü istediğim gibi bir kondisyoner bulamıyorum. Şimdi aklıma geldi de akşam Cevat Gülere bir bakayım. Gelirse onu getireyim. Zor ama denemekten zarar gelmez.
Bu kadar çok antrenör olmasının sebebi her fırsatta yönetimden eleman istememden kaynaklanıyor. Hatta gidiyorum Fizyoterapist lazım diyorum adamlar izin veriyor. Ben gidip Antrenör alıyorum.![]()
Fizyolar Antrenör Sıfatından Sayılmıyor O Yüzden Fizyonun Sayısı Arttığında Antrenörlerin Sayısını Değiştirmez.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok hocam fizyolarda antrenör kotasını kullanıyor
Aynı işi bende yapıyorum fizyo eksik diyorumAntrenör alıyorum
Şimdi diğer meselede hocam As takım antrenörlerinin iş yükünü hafifletmek için şunuda yapmalısın. 19 ve 21 yaş altı personellerini tam yap hepsi dolu olsun. Eğer onlar boş olursa As takım antrenörleri alt takımlara daha çok zaman harcıyor. O sebeple iş yükü ortalama yada ağır olabiliyor. Yada As takım antrenörlerini alt takımlarının antrenmanından çıkartırsanda As takım antrenmanı daha verimli olur
Tamam akşama hallederiz.
Zaten sayıyı geçemiyoruz. Ama yönetimden isteme durumu olsa hiç durmam oralara da takviye isterim.![]()
Eyvallah hocam saolasın, gerçekteki gibi bi profil çizmemiş oyundaKariyeri takipteyim başarılar
![]()
Hocam Yeni sezonda harikayız.2 kulvarda da çok iyi gidiyoruz![]()
Rica ederim.
Teşekkürler hocam. Lig neyse de ZTK da pek umudum yok. İlk maçlarda rakiplerimizin bizi küçümsemesi sayesinde bu durumlar oluştu. Ama ikinci maçlarda pek öyle olacağını sanmıyorum.
Bu sonuçlardan sonra beklentileri değiştirdik.
[IMG][/IMG]
Bunlar bizi nerden buldu da geldiler.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ya bu takımın oyuncuları nerede bilen var mı ?
[IMG][/IMG]
Ani naptın yaKosta Rika nedir
![]()
Ben bilsem akşam yemek sırasında arada oyunla ilgileniyordum. Böyle bir mesaj geldi bende takım takımdır dedik kabul ettik.
Keşke önce kadroya baksaymışım. Umarım Milli maç zamanı oyuncu havuzundan oyuncu alabiliriz. Yoksa bir o arkadaş bir de ben çıkar oynarız. Olmadı sizleri alırım kadroya oynatırım.![]()