9
Öncelikle bayaa altlarda olduğumuz için bu kısımlarda maçları 10'arlı gruplarla paylaşmak istiyorum 8.Lige falan tekabül ediyoruz sezonda 42 maç var teker teker gidersek 3 4 aya anca çıkarız Premier Lige.
Takım taktiğe bayaa uyum sağladı ama söylediğim gibi buralar bizim için ölçü değil maçlar gördüğünüz gibi çok rahat geçiyor, buna rağmen maşallah gol yemediğimiz maçlarda yok iddaa bile artık bizim maçlarda üst seçeneğine 0.95 oran vermeye başladı

Maçlarda fark 3 4 golle açılınca takım direktiflerini tamamen değiştirip oyuncuların kondisyonlarını korumak amaçlı maçı rölantiye alıyorum, topa sahip ol zaman geçir tempoyu düşür gibi seçeneklerle. Şuan için sıkıntımız yok FA Cup yaklaşıyor bakalım orda neler olacak 2 3 tur gideceğimizi düşünüyorum 3. 4. ligden takımlarla eşleşene kadar, ama olsun en azından maç paralarıyla önümüzdeki 7 8 sezonun yatırımını yapmış olacağız.
Damlaya damlaya sheffield olacak inşallah...
FA Cup'ta kolay bir rakiple eşleştik 2.eleme turunda 5.lig ekiplerinde (Varanama Conferance) Hemelle karşılaşacağız, süprize ihtimal vermeden turu geçip bir sonraki rakibimizi bekliyor olacağız...