Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Alt ligde olduğumuz için oyuncularımız ister istemez kalitesiz isimler, her ne kadar pozisyonada girsen adam kaçıracak Allahın emri bu ha buna karşın rakip geldimi çakıp gidiyor, orası dediğin gibi motorun yaramazlığı ama şuda var tabi gerçektede bu tip örnekler fazlasıyla mevcut 4-1 biten wolfsburg bayern maçı gibi adamlar geldiler 4 tane salladılar oyunu bayern oynadı o yüzden ben alıştım takılmıyorum artık yenilceğimiz varsa yeniliyoz zaten

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Tarif ettiğin sorunlar çok tanıdık geldi Asimetrik Buldozer'i modifiye ederek kullanıyorum şuanda , çok benzer sıkıntılardan gol yediğim oluyor.
    Tamam gol yiyim sıkıntı yok ama ben niye daha mutlağına girdiğimi atamıyorum. Bak mesela 17. hafta maçıma bak sen olsan hatayı nerde ararsın

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Alt ligde olduğumuz için oyuncularımız ister istemez kalitesiz isimler, her ne kadar pozisyonada girsen adam kaçıracak Allahın emri bu ha buna karşın rakip geldimi çakıp gidiyor, orası dediğin gibi motorun yaramazlığı ama şuda var tabi gerçektede bu tip örnekler fazlasıyla mevcut 4-1 biten wolfsburg bayern maçı gibi adamlar geldiler 4 tane salladılar oyunu bayern oynadı o yüzden ben alıştım takılmıyorum artık yenilceğimiz varsa yeniliyoz zaten

1-2-3-4 kere hadi 5 kere olsa neyse ama şuana kadar aynı şekilde en az 10 maç sayarım

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri