1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Gerçekçi Menajer

Hybrid View

bende save load olayına karşıyım bu oyunun doğasına aykırı ayrıca menejer ekleyipde 5 kuruş etmeyen oyuncularımıda 50-60m gibi fiyatlara satıp asla oyunda dengeleri bozmam ne olacaksa kendi emeğimle olmasını isterim ama gel gelelim hala doğru düzgün bir taktik yapamadığımdan yabancı bir forumdan bulduğum 4-5-1 taktiğini kullanmaktayım umarım en kısa sürede kendi taktiğimlede başarılı olabilirim yoksa gerçekten bi yerden sonra artık oyun sizi tatmin etmiyor

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by thephaeton View Post
    bende save load olayına karşıyım bu oyunun doğasına aykırı ayrıca menejer ekleyipde 5 kuruş etmeyen oyuncularımıda 50-60m gibi fiyatlara satıp asla oyunda dengeleri bozmam ne olacaksa kendi emeğimle olmasını isterim ama gel gelelim hala doğru düzgün bir taktik yapamadığımdan yabancı bir forumdan bulduğum 4-5-1 taktiğini kullanmaktayım umarım en kısa sürede kendi taktiğimlede başarılı olabilirim yoksa gerçekten bi yerden sonra artık oyun sizi tatmin etmiyor
    Dediklerine katılıyorum, ek olarak bende bu seride taktikte biraz zorlandım. Yabancı taktikleri indirip inceleyince daha da kavradım. Ayrıca bazı taktikler bug gibi. Örneğin Sir Goalalot taktiği. Öylesine bir kaç maçta kullandım, Körfez İskenderun ile Antalyaspor'a 5 attım. Ayrıca daha taktik oturmamıştı. Oturduğu zaman maç kaybetmezsin. Ancak kendi taktiğinle oynadığın zaman ve save-load yapmadığın zaman gerçekçilik hissi veriyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri