Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Villareal ile oynayacağım, Valencia'nın finans rezil durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Villareal ile oynayacağım, Valencia'nın finans rezil durumda.
    Eğlencelidir Villarreal keyifli oyunlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim kardeşim..

Alt liglerden önerisi olan var mı igiltere zor oluyor başka var mı önerisi olan

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Alt liglerden önerisi olan var mı igiltere zor oluyor başka var mı önerisi olan
    İspanya Üçüncü Lig B3 - Gimnastic.
    Takımın stadı 16 bin kapasiteli ama her sene 12 bin civarı kombine satıyorsun ve kasana 1,5-2m para giriyor. Taraftar da ateşli. Forvette Marcos ve arkasında Cristobal olursa rahat bir sezonda 30 gole ulaşırsın ama sakatlıklara dikkat et. Alt ligler olduğu için dikkat etmessen sakatlıklar artıyor.

Zevkli olur mu ispanya ispanya alt lig vardi bnim kafamda ama oynayan kimseye denk gelmedim .ingiltere cok zor ve uzun oluyor o yuzden kafama yatmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

La liga zaten çok zor lig.

Villareal ile oyun açtım başta stoperim olmaz üzere 2-3 adamıma sulandılar bende haliyle teklifi reddedince takımda ayaklanma oldu lig başlamadan kaos çıktı takımda, bende Ersun yanalın fenerbahçenşn başındayken Trabzonspor maçında olaylar nedeniyle sahadan kaçmak için attığı depara benzer bir koşu ile İspanyayı terkettim.

Şu sıralar Monaco ile oynuyorum. Psg yi aşağı indireceğim finans durumu çok çok iyi genç geleceğe dönük bir kadro kurdum ilk sene zaten hemen Şampiyonluk beklenmemesi elinizi güçlendiriyor biraz mevcut kadro bile transfersiz rahat ilk 3 e oynar.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Zevkli olur mu ispanya ispanya alt lig vardi bnim kafamda ama oynayan kimseye denk gelmedim .ingiltere cok zor ve uzun oluyor o yuzden kafama yatmiyor
    Forumda Gimnastic için yazılan yazı: Daha önce ki yazımda da belirttiğim Gimnastic takımı tam böyle bir takım mesela. Hem 3.Ligde liderliğe oynuyor, hem 15.000 kişilik stadı var, hem de senelik 11.000 kombine satıyor. Harika bir gelir kapısı var bu yönden ve sene içerisinde hiç zarar etmiyor.

Burada yazıldı, bunları okuyarak takım seçebilirsin.
    http://www.turksportal.net/fmhaber/31155/bir-dunya-takimi-yaratmak.htm

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Forumda Gimnastic için yazılan yazı: Daha önce ki yazımda da belirttiğim Gimnastic takımı tam böyle bir takım mesela. Hem 3.Ligde liderliğe oynuyor, hem 15.000 kişilik stadı var, hem de senelik 11.000 kombine satıyor. Harika bir gelir kapısı var bu yönden ve sene içerisinde hiç zarar etmiyor.

Burada yazıldı, bunları okuyarak takım seçebilirsin.
    http://www.turksportal.net/fmhaber/31155/bir-dunya-takimi-yaratmak.htm
    bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ispanya alt ligi zevkli olur mu sence kardeşim

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ispanya alt ligi zevkli olur mu sence kardeşim
    Ben oynadım, gayet zevkli. Denemekte fayda var.

Ben oynadım, gayet zevkli. Denemekte fayda var.
    Gimnastic'in başına geçmeyi düşünüyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Gimnastic'in başına geçmeyi düşünüyorum
    İzle de gaza gel

İzle de gaza gel

İZLEDİM GÜZEL AMA keşke türkçesi olsaydı

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

İZLEDİM GÜZEL AMA keşke türkçesi olsaydı
    Altyazı aç diyeceğim de onlarda batırıyorlar ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Barcelona B ve Real Madrid Castilla ile daha önce oynamış olan var mı? Lig kurallarını biliyorum (La liga ya çıkaramadığımızı) sormak istediğim zevkli mi ilerileride Real Madrid ya da Barcelona nın menajeri olma ihtimalimiz var mı?

Fransa ligini oynayan var mı aranızda beyler nasıl bilgisi olan

İngiltere alt liglerindeki Brighton takımı ile oynamanızı öneririm. Bulundukları lige göre inanılmaz bir stadları, muazzam antrenman ve altyapı tesisleri var. Ligi domine ediyorlar neredeyse ve stat genel olarak full çekiyor. Kadroları genel olarak hızlı oyunculardan oluşuyor özellikle ilk sezon LuaLua'yı iyi izleyin. (Bildiğiniz LuaLua değil başka LuaLua bu )

frasnda da lyon ve ya sant. etieen nasıl olur beyler :9

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

frasnda da lyon ve ya sant. etieen nasıl olur beyler :9
    Marcelo Bielsa (OM menajeri)'nin olduğu yere girme derim. Açacaksan Marsilya aç.

Lyon bi de st. Etiyen arasnda kaldim marslya degil de bu ikisi arasnda hanhsni secym

evet yeni kariyere başlıyprumm ispanya,almanya,italya,ispanya,fransa takım önerileri bekliyorum acill

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    evet yeni kariyere başlıyprumm ispanya,almanya,italya,ispanya,fransa takım önerileri bekliyorum acill
    İspanya: Valladolid, Valencia, Villarreal, Almeria
    Almanya: Hoffenheim, Freiburg, Stuttgart, Leverkusen
    İtalya: Roma, Cagliari, Inter, Udinese
    Fransa: Lille, Marsilya, Saint-Etienne, Rennes, Sochaux (2. Lig)

Arkadaşlar Türkiye 2. liginde alt yapısı iyi, kadroya fazla takviye istemeyen takım öneriniz var mıdır?

Yaw böyle orta şeker geçmişi parlak olan bu dönemde sıkıntı yaşayan geçmişini okuduğumda böyle zevk alacağım sahipleneceğim bi takım var mı fransa da olabilir.aklımda Lyon var aslında ama sizin önerileriniz nelerdir merak ediyorum
    Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 11:45

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yaw böyle orta şeker geçmişi parlak olan bu dönemde sıkıntı yaşayan geçmişini okuduğumda böyle zevk alacağım sahipleneceğim bi takım var mı fransa da olabilir.aklımda Lyon var aslında ama sizin önerileriniz nelerdir merak ediyorum
    Dostum, valla herhalde senin forumdaki mesajlarının yarısından çoğu buraya atılmış.
    Lyon'u seç, başla. İlk sezonu bitir önce sonra daha zevkli hale gelecektir.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Arkadaşlar Türkiye 2. liginde alt yapısı iyi, kadroya fazla takviye istemeyen takım öneriniz var mıdır?
    İzmir takımlarına bakmanı öneririm.

Dostum, valla herhalde senin forumdaki mesajlarının yarısından çoğu buraya atılmış.
    Lyon'u seç, başla. İlk sezonu bitir önce sonra daha zevkli hale gelecektir.

İzmir takımlarına bakmanı öneririm.

inan yazdıklarımın %80i konuyu hareketli tutmak için bilgi sahibi olsunlar diye yazıyorum yoksa konu sap gibi kalıyor benm kariyerim şu an sn. etieen devam ediyor maksat konu hareketli olsun sürekli.Boş kalıyor sayfa yoksa her gün bi takım değiştirmem lazım bu yazılara bakınca ))
    Last edited by peker_553 : 04.Şubat.2015 at 16:15

premier Ligde pek öneri olmamış sadece everton ağırlıklı premier ligde zevk alabilecğimiz orta düzeyli hangi takımlar var mesela totennm hosprt nasıl ? ya da başka önerisi olan

premier Ligde pek öneri olmamış sadece everton ağırlıklı premier ligde zevk alabilecğimiz orta düzeyli hangi takımlar var mesela totennm hosprt nasıl ? ya da başka önerisi olan
    2.5 yıldır Newcastle'in başındayım. Lig çok zorlu, bir de üstüne 2 tane kupa var. Fikstür bitmek bilmiyor 3 günde bir maç bu yetmezmiş gibi eğer Avrupa'da AL veya ŞL'ye gidersen 2 günde bir maça bile denk gelebiliyorsun. Ben 2 sezondur bilerek FA Cup'dan eleniyorum ki takvim rahatlasın oyuncuları kurban etmeyeyim. Zaten ligde oyuncu kayıt sayısı 25. Birde sakatlık eklenince sıkışık olan takvimde kondisyon yetmezliğinden oyuncular dökülmeye başlıyor.

Bunlara rağmen hiç sıkıcı değil tam tersine çok zevkli bir oyun oluyor Premier Lig.

Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    2.5 yıldır Newcastle'in başındayım. Lig çok zorlu, bir de üstüne 2 tane kupa var. Fikstür bitmek bilmiyor 3 günde bir maç bu yetmezmiş gibi eğer Avrupa'da AL veya ŞL'ye gidersen 2 günde bir maça bile denk gelebiliyorsun. Ben 2 sezondur bilerek FA Cup'dan eleniyorum ki takvim rahatlasın oyuncuları kurban etmeyeyim. Zaten ligde oyuncu kayıt sayısı 25. Birde sakatlık eklenince sıkışık olan takvimde kondisyon yetmezliğinden oyuncular dökülmeye başlıyor.

Bunlara rağmen hiç sıkıcı değil tam tersine çok zevkli bir oyun oluyor Premier Lig.
    tottenhamla bi kariyer yapıyorum daha yeni başladım ne diyosun ?

Ne diyeyim, kolay gelsin Tottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri