Taktik çok değişikmişOrdu tam bir toplama kampı takımı. İşin zor açıkçası. Bu sene çıkartırsan takımı büyük başarı
Taktik çok değişikmişOrdu tam bir toplama kampı takımı. İşin zor açıkçası. Bu sene çıkartırsan takımı büyük başarı
Spoiler: 7.Hafta
Spoiler: 8.Hafta
Spoiler: 9.Hafta
Spoiler: 10.Hafta
Spoiler: 11.Hafta
Spoiler: 12.Hafta
Spoiler: 13.Hafta
Spoiler: 14.HaftaGenel DeğerlendirmeTavsiyelere uyarak orta sahadaki bir oyuncuyu defansla orta saha arasında regista göreviyle görevlendirdim.Bu sefer az gol yiyoruz fakat eski üretkenliğimizi kaybettik.Zevksiz geçen maçlar silsilesi var ama maalesef istediğim oyuncular gelene kadar buna dayanmak zorundayım
![]()
Kararlılık:Bu meret yanlış hatırlamıyorsam yönetim karşısında duruşunu etkiliyordu.Ben istediğim kadar kararlı olsamda Ordu'nun bana verebileceği şeyler belli olduğundan vermedim.
Uyumluluk:Bu sanırsam Avrupa'ya falan gittiğinde oraya uyum sağlamanla ilgiliydi.Yine Ordu'dan başka takıma gitmeyi düşünmediğimden gereksiz gördüm.
Disiplin:Bu oyuncuların gelip senle laflamalarıyla alakalıydı.Düşük yaptım ki kanka gibi takılan baba figürü olayım.Oyuncularım sürekli benle konuşssun
Eyvallah seviyorum böyle enteresan taktiklerle oynamayıDeniyorum şu anda.Horoz çok kötü zorlanmadım
ZTK'yı bende anlamadım açıkcası.Beklenmedik bir şekilde geriye düşünce daha açık oynadım.Bu sefer daha fazla gol yedikAynen öyle.Play-off bekliyorum en azından ama takım bile inanmıyor
![]()