1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: TSL'de Kalıcı Olmaya Geldik!-Orduspor(3. Sezon)

Hybrid View

Taktik çok değişikmiş Ordu tam bir toplama kampı takımı. İşin zor açıkçası. Bu sene çıkartırsan takımı büyük başarı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 7.Hafta  

Spoiler: 8.Hafta  

Spoiler: 9.Hafta  

Spoiler: 10.Hafta  

Spoiler: 11.Hafta  

Spoiler: 12.Hafta  

Spoiler: 13.Hafta  

Spoiler: 14.Hafta  
    Genel Değerlendirme
    Tavsiyelere uyarak orta sahadaki bir oyuncuyu defansla orta saha arasında regista göreviyle görevlendirdim.Bu sefer az gol yiyoruz fakat eski üretkenliğimizi kaybettik.Zevksiz geçen maçlar silsilesi var ama maalesef istediğim oyuncular gelene kadar buna dayanmak zorundayım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim.
    Profilinde neden kararlılık ve uyumu 1 yaptığını merak ettim. Şu anda ben 5. sezondayım ve onların ikisde bir tık bile ilerlemedi. Yani sonuna kadar 1 kalabilirler bilgin olsun.

Taktik çok özgün olmuş. Bol gollü maçların var.
    Kararlılık:Bu meret yanlış hatırlamıyorsam yönetim karşısında duruşunu etkiliyordu.Ben istediğim kadar kararlı olsamda Ordu'nun bana verebileceği şeyler belli olduğundan vermedim.
    Uyumluluk:Bu sanırsam Avrupa'ya falan gittiğinde oraya uyum sağlamanla ilgiliydi.Yine Ordu'dan başka takıma gitmeyi düşünmediğimden gereksiz gördüm.
    Disiplin:Bu oyuncuların gelip senle laflamalarıyla alakalıydı.Düşük yaptım ki kanka gibi takılan baba figürü olayım.Oyuncularım sürekli benle konuşssun
    Eyvallah seviyorum böyle enteresan taktiklerle oynamayı
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Takım Uyumun Taktiğe Adapte Olana Kadar Kısa Paslı Oynaman Dediğin Gibi Olumlu Olabilir. Bu Maç Motorunun Yarattığı Derinlemesine Atılan Toplarda Kalende Gol Olma Olasılığı %90. Belki Libero veya 3'lü Savunma Bu Maç Motorunun Açığı Olabilir.

Bu Arada Horouz'um Görmesin Denizli'ye Yaptığını
    Deniyorum şu anda.Horoz çok kötü zorlanmadım
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Maçlarda bir tek ZTK'yı yadırgadım çok erken veda olmuş, pas hatasını biraz önlemek amcı içinde top kontrol antrenmanı ideal olabilir.
    ZTK'yı bende anlamadım açıkcası.Beklenmedik bir şekilde geriye düşünce daha açık oynadım.Bu sefer daha fazla gol yedik
    Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Taktik çok değişikmiş Ordu tam bir toplama kampı takımı. İşin zor açıkçası. Bu sene çıkartırsan takımı büyük başarı
    Aynen öyle.Play-off bekliyorum en azından ama takım bile inanmıyor

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri