1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Başınızda Bir Büyük Bulunsun | '' THE CLUB '' Sheffield FC !

Hybrid View

Nesil
    2014

Senden iyi olduğum tek şey Kombine Taraftar kuruluşu olan bir kulüp olduğumuz için stadın yarısı kombine, FA CUP'ta 3.TUR'a kadar gitme şansın var aslında ama biraz da denk gelmesi lazım % 80 senden çok çok iyi takım gelmiyor 3. Tur'a kadar eğer gelirsen zaten TV gelirinde voleyi vuruyorsun. Ben iki sene kendi takımımdan üst bir takımla 3.Tur'a kadar eşleşmedim ama bu yıl 1. tur'da Bolton geldi. TV gelirim yalan oldu

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Senden iyi olduğum tek şey Kombine Taraftar kuruluşu olan bir kulüp olduğumuz için stadın yarısı kombine, FA CUP'ta 3.TUR'a kadar gitme şansın var aslında ama biraz da denk gelmesi lazım % 80 senden çok çok iyi takım gelmiyor 3. Tur'a kadar eğer gelirsen zaten TV gelirinde voleyi vuruyorsun. Ben iki sene kendi takımımdan üst bir takımla 3.Tur'a kadar eşleşmedim ama bu yıl 1. tur'da Bolton geldi. TV gelirim yalan oldu
    Sen taraftardan şanlısın ben başkandan adam kulübün efsaneleri arasında ne istediysem yapıyor tabi mali konular dışında. Zaten konferans liglerinden gelen rakipleri bile zorlayacak hatta yenecek bi sistemimiz var ama sky betlerden gelirlerse duman oluruz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri