Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 156 sonuç

Konu: Olympique Marseille | Hırslı ve Öfkeli | 3.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

LIGUE 1 BAŞLADI

1.HAFTA

2.HAFTA

Lige ilk 2 maçta 2 galibiyetle başlamak oldukça sevindirici oldu. Nasıl başlarsa öyle gider prensibine göre inşallah bozmadan bu sene de ligi süpüreceğiz.

BİR İYİ, İKİ DE KÖTÜ HABER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE Grupları Belli Oldu !!

Ne çok zor, ne de çok kolay bir grup geldi. Tek şansımız dünya devlerinden birisinin gelmemiş olması. Fakat yine de bizi zorlayıcı maçlar olacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lige güzel başlamışız ş.liginde zorlanıcağını zannetmiyorum. 1.lik bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ŞL grubu kolay gelmiş bence . Rahat lider çıkarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ŞL'de çok iyi grup gelmiş , eğer rehavet yapmazsak rahat çıkarız.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Lige güzel başlamışız. Başladığı gibi devam eder inşallah. ŞL'de ise inşallah kayıpsız geçeriz grubu, güveniyoruz takıma.

Güzel kariyer oluyor. Barrada'yı ve Imbula'yı hangi rolde oynattın?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Lige güzel başlamışız ş.liginde zorlanıcağını zannetmiyorum. 1.lik bekliyorum
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    ŞL grubu kolay gelmiş bence . Rahat lider çıkarız.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    ŞL'de çok iyi grup gelmiş , eğer rehavet yapmazsak rahat çıkarız.
    Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Lige güzel başlamışız. Başladığı gibi devam eder inşallah. ŞL'de ise inşallah kayıpsız geçeriz grubu, güveniyoruz takıma.
    Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Güzel kariyer oluyor. Barrada'yı ve Imbula'yı hangi rolde oynattın?
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.

Teşekkürler beyler yorumlarınız için
    [MENTION=68717]juricevic[/MENTION], Barrada - Oyun Kurucu(Destek), Imbula - Serbest Oyun Kurucu(Destek) rollerinde oynattım ilk sezon. Şuanda da Imbula - İYO oynatıyorum. Barrada'nın yerine de aynı rolde Maxime Lopez ve Joaquin Correa'yı oynatıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Avrupa'da en sevdiğim takımlardan biri olan Marsilya ile çok güzel bir kariyer sürdürüyorsun hocam, başarılar takipteyim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

KULÜPTEN HABERLER

Doria'nın savunmadaki partneri Mensah ile sözleşme uzattık.

Yeni transferimiz Habran'ı daha çok forma şansı bulması ve gelişmesi için Gent'e kiraladık.

Takımımızın en önemli oyuncusu diyebileceğimiz bir isim Doria. Bu nedenle kalmaktan yana karar alması da bizim için çok iyi oldu.

Ligue 1 - 3.Hafta

Başbelamız Courbis'e karşı bir galibiyet daha alıyoruz. 3'te 3 yaparak, zor fikstürde iyi bir grafik çizmeye devam ediyoruz.

Doria - Profil

Değeri 26m avroya ulaşan stoper oyuncumuz Doria, başarılı performansının ödülünü aldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Avrupa'da en sevdiğim takımlardan biri olan Marsilya ile çok güzel bir kariyer sürdürüyorsun hocam, başarılar takipteyim.
    Teşekkür ederim dostum

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Doria'nın kalması çok iyi olmuş bence, Real'e gitse harcanacaktı. Kaldığı için sevinçli galiba, gol atmış birde Mensah'la uzatmak iyi olmuş, senelik 2.25 milyon euro civarı garanti ücret alıyor sanırım.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Marsilya ile şov yapıyorsun Bende OL ile oynuyorum Fransa ligi gayetten güzel.Doriayı seneye satarım senin yerinde olsam onun yerine iyi stoper bulursun zaten bir de dünya yıldızı katarsın kadrona

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İlk başına kadar okudum güzel bir kariyer hocam şimdi takipteyim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Doria'yı satma hocam, oynasın 30'una kadar ver kaptanlığı da.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - GRUP F

Grupta ilk 3 maçımız da efsanevi derecede ve seyir zevki çok yüksek maçlardı. Zorlu Benfica deplasmanından çıkartığımız 1 puan sonrası evimizde Beşiktaş galibiyeti ve Leverkusen deplasmanında tam umudu kesmişken gelen 3 puanla bir anda grubun tepesinde bulduk kendimizi.

PUAN DURUMU

Kalan 3 maçın 2si kendi evimizde, biri de Beşiktaş deplasmanı. Liderlik için şansımız oldukça yüksek.

Ligde ise 10.Haftayı geride bıraktık. ŞL'yi düşünerek zaman zaman rotasyona gidiyoruz. Karşılaşabileceğimiz olası puan kayıpları da bu yüzden olabilir. Fakat takım olarak bunun üstesinden gelebiliriz.

10 maçta 24 gol atıp 9 gol kalemizde gördük. Maç başına 2.4 gol ortalaması gayet iyi fakat yediğimiz gol sayısı düşündürücü. Geçen sezon kalesini gole kapayan bir takımdık, fakat bu sezon işler biraz sıkıntı.

10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlikle en yakın takipcimiz Saint Etienne'in 2 puan önünde lideriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Doria'nın kalması çok iyi olmuş bence, Real'e gitse harcanacaktı. Kaldığı için sevinçli galiba, gol atmış birde Mensah'la uzatmak iyi olmuş, senelik 2.25 milyon euro civarı garanti ücret alıyor sanırım.
    Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Marsilya ile şov yapıyorsun Bende OL ile oynuyorum Fransa ligi gayetten güzel.Doriayı seneye satarım senin yerinde olsam onun yerine iyi stoper bulursun zaten bir de dünya yıldızı katarsın kadrona
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    İlk başına kadar okudum güzel bir kariyer hocam şimdi takipteyim
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Doria'yı satma hocam, oynasın 30'una kadar ver kaptanlığı da.
    Yorumlarınız için sağolun beyler.

Doria, takımın en önemli ismi. Oyunun her alanında bize artı değer katan bir oyuncu. Çok uçuk bir teklif gelmedikçe de satmayı düşünmüyoruz kendisini

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Hocam baştan sona okudum şampiyonluk için tebrikler gruptan da inşallah lider çıkacağız.

kritik sakatlıklara rağmen fire vermemişiz dostum, şldede maçlar çok zevkli geçmiş iyisin gene iyiiii

senin kariyerden heves edip Marsilya'yla kariyer açtım. hazır taktik kullanmayı sevmediğim için taktiği kendim hazırladım. 70'ten sonra tüm maçları rölantiye alıp asları çıkarmama rağmen durum bu Bu Marsilya bi harika dostum!

CL'de başarılar, takipteyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligue 1 - 11.Hafta

Tam bir utanç gecesi oldu. 5 dakikada yediğimiz 3 gol maçtaki tüm dengeleri değiştirdi. Nelo'nun golüyle umutlansak da, Badelj'in müthiş füzesi ile teslim bayrağını çektik.

Ligue 1 - 12.Hafta

Monaco maçının bir benzerini oynadık. Takım olarak formsuzluk söz konusu.

Ligue 1 - 13.Hafta

Kötü gidişatımızı bu maçta da sürdürdük maalesef. Zayıf rakibimize 1 puanı hediye ettik resmen.

Ligue 1 - 14.Hafta

3 haftalık galibiyet hasretimize bu maçla birlikte son verdik. 4-5-1 taktiğiyle çıktığımız maçta, rakibimizi net bir skorla geçtik.
    Ayrıca genç yıldızımız Bakkali ligin ilk yarısını kapattı. Yazık oldu gerçekten

Ligue 1 - 15.Hafta

Kan çıktı, puan çıkmadı resmen. Duran toptan yediğimiz golle birlikte skoru lehimize çevirmeye çalışsak da, rakip iyi kapandı ve 9 kişi olmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler.

Ligue 1 - 16.Hafta

İstikrarsız performansımızı bu maçta da sürdürüyoruz. Tek tesellimiz Florian Thauvin'in mükemmele yakın formu oldu.

Ligue 1 - 17.Hafta

Rotasyona gittiğimiz maçta, genç yıldız adayımız Porsan-Clemente ile 3 puanı alıyoruz.

Ligue 1 - 18.Hafta

Yine Thauvin'in yıldızlaştığı maçta bu kez 3 puana kavuştuk. Imbula da maçın bizim için bir diğer öne çıkan ismiydi.

Ligue 1 - 19.Hafta

Liderlik yarışındaki çok önemli bir kilometre taşı niteliğindeki bu maçı, iyi bir takım oyunu sergileyerek kazanıyoruz. Bu skorla ligin ilk yarısını lider tamamlayıp, devre arasına girdik.

PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - GRUP F

Deplasmanda efsanevi bir maç çıkartarak 4-3 mağlup ettiğimiz rakibimizi, kendi sahamızdan puanla yolladık maalesef. Son dakika golüyle, hakettiğimiz 3 puandan olduk.

Belki de grupta bizi en çok zorlayan takım oldu Benfica. Fakat, saha avantajımızı iyi kullanıp 3 puanı aldık ve liderliği garantiledik.

Grubun bizim için formalite olan maçında, temsilcimiz Beşiktaş' ı fazla zorlamak istemedik. Şikeye girer mi bilmiyorum ama yedek ağırlıklı çıktık ve maç boyu rölanti oynadık. Sonuçta biz bir üst tura, onlar da yoluna Avrupa Liginde devam ediyor.

PUAN DURUMU

1.TUR EŞLEŞMELERİ

Çok şanslı bir kura çektik. Fakat tabi ki rakibimizi küçümsemeyeceğiz. Buraya kadar geldiklerine göre boş takım değiller belli ki.

Lig ve ŞL ile ilgili genel bir değerlendirme yapacak olursak ;
    - Takımın mevcut formundan hiç memnun değilim ve bunu oyuncularıma da ilettim.
    - Geçen sezon “Çanakkale Geçilmez" i oynayan savunma hattımız bu sene yol geçen hanına döndü resmen. Devre arasında buraya birkaç ayar çekeceğiz.
    - Florian Thauvin, Gianelli Imbula, Nelson Oliveira, Christian Atsu ve Joaquin Correa form olarak en memnun kaldığım isimler şuanda.
    - Yukardaki isimlerin aksine Doria, Mensah, Lopez, Batshuayi ve NGuemo vasat bir performans çizdiler. Doria ismine şaşırdınız biliyorum fakat gerçekten kalitesi tartışılmaz bir oyuncu olsa da şuan ki performansı iyi değil. Yediğimiz gol sayısından da bu belli oluyor zaten. Savunmadaki partneri Mensah ve zaman zaman Coatesle uyum sağlayamaması bunun nedeni olabilir diye düşünüyorum.
    - Forvetlerden genel olarak memnunum. As forvetimizi Nelo ve yedeği Michy şimdilik istediğim düzeydeler. Omrani sorun çıkarttığı için satılık-kiralık listesine koyduk ve yedek takıma yolladık. Yerine ise genç yıldız adayımız Jeremy Porsan-Clementeyi as kadroya dahil ettik.

Devre arasında birkaç isimle yollarımız ayrılabilir.(Sorun çıkartan isimler özellikle). Yedek ağırlıklı bir transfer planlamamız mevcut. Herhangi bir mevkiye genç oyuncu tavsiyeleriniz varsa bana iletirseniz sevinirim dostlarım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Hocam baştan sona okudum şampiyonluk için tebrikler gruptan da inşallah lider çıkacağız.
    Sağol

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    kritik sakatlıklara rağmen fire vermemişiz dostum, şldede maçlar çok zevkli geçmiş iyisin gene iyiiii
    Nazara geldik Ragnar nazaraa...

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    senin kariyerden heves edip Marsilya'yla kariyer açtım. hazır taktik kullanmayı sevmediğim için taktiği kendim hazırladım. 70'ten sonra tüm maçları rölantiye alıp asları çıkarmama rağmen durum bu Bu Marsilya bi harika dostum!

CL'de başarılar, takipteyim

Oyunu zevkle oynamana vesile olduysam ne mutlu bana

Lig maçların için şu capsi gönderiyorum sana
    Ligin acısı şlden çıkmış vitesseyi çekmişiz ne ballı adamsın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ARA TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ

Pavel Mogilevets, OM'da !

Oyuncunun Profili

NGuemo'nun sorun çıkartması ve yedek takımımıza gönderilmesinden sonra bu mevkide oluşan açığı Mogilevets ile doldurduk.

Mario Lemina, Feyenoord'da

Takımdaki yıldız adaylarından Lemina'yı, Hollanda Eredivise'a yolladık. Kendisi de takımda sorun çıkartan isimlerin başında geliyordu. Ederini bulan bir teklife sattık kendisini.

KULÜPTEN HABERLER

Doria Ödüle Doymuyor

Süperstarımız Hiçbir Yere Gitmiyor !

Olacak İş Değil !!

Büyük umutlarla kadromuza kattığımız regen Luis Gaspar, gelişiminin tavan yaptığı bir dönemde çok ciddi bir sakatlık geçirdi.

Bu arada Ligue 1'deki en güçlü rakibimiz PSG, ara transferde adeta şov yaptı. Eğer kadroyu oturturlarsa şampiyon olmamız zor

FRANSA ve LİG KUPASI Performansımız

Fransa Kupası'nda penaltılar sonucu O.Lyon'a elenirken, Lig Kupasında ise finaldeyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Regenin sakatlanması kötü olmuş.PSG Muniri nasıl aldı ben her oyunumda almaya çalıştım ama hiçbirinde ayrılmadı Barcelonadan.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligue1 - 20.Hafta

Ligue1 - 21.Hafta

Ligue1 - 22.Hafta

Ligue1 - 23.Hafta

Ligue1 - 24.Hafta

Ligue1 - 25.Hafta

Ligue1 - 26.Hafta

Ligue1 - PUAN DURUMU ve İSTATİSTİKLER

Ligde işler istediğimiz gibi gitmiyor. Liderlik için gereken kalitede performansı sergileyemedik takım olarak. Çok gol yiyoruz. Özellikle her duran topta kalemizde tehlike oluşuyor.

3-2 kaybettiğimiz Bordeaux maçında 2 golü köşe vuruşundan 3. golü de uzaktan çekilen bir şutla yedik. Aynı şekilde 2-2 biten PSG maçında Lavezzi'nin attığı golde de köşe vuruşundan ön direğe kesilen toptan yedik. Üstüne üstlük özel olarak duran toplara hazırlanmamıza rağmen sonucun böyle olması da ayrı bir olay. Gol yeme sorunumuzu çözemediğimiz taktirde, başarı bize haram bu sezon.

PSG, çok iyi bir form yakaladı. Yaptıkları transferler ve oynadıkları oyun gözümüzü korkutmadı desem yalan söylemiş olurum.

Saint-Etienne de bu sezonun flaş takımı. Son maçta süperstarımız Thauvin'in son dakika golüyle galip gelerek 2.sıradaki yerimizi koruduk.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - 1.TUR İLK MAÇ

Kadrosunun takımına yakını gençlerden oluşan ve tecrübesiz olan rakibimizi rahat bir oyunla mağlup ettik ve kendi evimizde oynayacağımız rövanş maçı için büyük avantaj yakaladık.

Bütün olumlu şeylerin yanında, bu maçta da gol yiyerek büyük bir başarıya imza attık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Lig maçların için şu capsi gönderiyorum sana
    Ligin acısı şlden çıkmış vitesseyi çekmişiz ne ballı adamsın

Ligde durumlar karışık hacı abiyy

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Regenin sakatlanması kötü olmuş.PSG Muniri nasıl aldı ben her oyunumda almaya çalıştım ama hiçbirinde ayrılmadı Barcelonadan.
    Oyundaki şu sakatlık olayı gerçekten sinir bozucu. Oyuncuların geneli maçtan çok antrenmanda sakatlanıyor.

PSG şov yapıyor resmen. Şampiyon olacaklar büyük ihtimal. PSG para saçtı devre arasında. Munir de gol attı bayağı fakat Cavani ve İbra'nın gölgesinde kalıyor tabiki.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Luis Gaspar gusülsüz gelmiş takıma anlaşılan

PSG bu yıl götürecek gibi ligi. Adamlar para saça saça başarılı oluyor.
    Bizse prensiplerimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz.
    İnşallah Avrupa Kupası gelir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ibrahimovic coşmuş hocam. Ligde her şey ortada görünüyor.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri