Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Taktik süper her maç üst kendimizi Play-Off'a ataydık iyiydi
Acayip zora girdi o iş.Üstümüzdeki heriflerden 8 tane falan yiyoruz
Quote Originally Posted by Dnipro View Post
Bu sene üst lige çıkamazsak hiç sıkıntı olmaz bence seneye daha iyi bir kadro kurup sağlam bir şekilde atarız kendimizi üst lige.
Transfer yasağı kalkarsa bende öyle düşünüyorum.
Quote Originally Posted by Barak View Post
Gözümden kaçmadı değil maç fazlasıyla 9.yuz Çok atmışız çok yemişiz ya biraz daha dengeli bir taktiklemi gitsen hocam
Açıkcası yediğimiz goller organize ve taktik hatalı olsa deniyeceğim bir şeyler ama görmeniz lazım adam pres yaptığı adamın arkasından yuvarlanıyor ne olduğunu anlamadan.Kimisi olduğu yerde bekliyor.Öteki gidiyor rakibin üzerine zıbanıyor aldığı topu.Sözümü zaten dinlemiyorlar.Diyorum paslı çıkın uzun atıyor.Sonra top geri rakipte.Takımın arka kısım felaket.Şu Orduspor'u 2010'dan beri alırım her zaman ilk 2-3 sene kaleciden çekmişimdir.Yine aynı sorun.
Quote Originally Posted by deMarcos View Post
Çok atıyoruz ama çokta yiyoruz hocam. Bir çözüm bulmalıyız bu duruma, onun dışında bence de ilk sezon zorlamayalım ve 2. sezon daha iyi transferler ile üst lige çıkarız.
Zorlayacak bir şeyi kalmadı zaten.Ligin en çok gol atan ve yiyen takımıyız.Lig sonuncusu 60 gol yemişken biz 70'i geçtik İlk 7 arayı açtı.Yanlarına yetişebileceğimi sanmıyorum :/