Originally Posted by
davidalaba27
Yaşımız daha genç profilimiz gelişir hele de Dardanel'i Süper Lig'e taşırsak

İnş. dediğin gibi olur. Ama bu sezon çıkamayız. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] dostum haklıydın. Primleri düşük tutmamalıydım. Eğer ki bu sezon düşmez ve takımın başında kalırsam gelecek sezon primleri yüksek vereceğim. Normalde daha önce Adana ile oynadığımda TV gelirleri pek para etmiyor diye hatırlıyorum. Fakat bu yamadan dolayımı bilmiyorum ama PTT 1. Ligde TV gelirleri sayesinde iyi para kazanıyoruz. Bu sezon kasam daha 1 M TL nin altına düşmedi. Bu yüzden gelecek sezon primleri yüksek tutacağım.
Ve son bir şey daha var. Kasım-Aralık aylarında nedense yönettiğim her takım durgunluk yaşıyor. Bu FM14 te de aynıydı. Bu yüzden Kasım ayında çok sıkıntı çektik. Hatta Göztepe maçından sonra İbrahim Kaş'a hem para cezası verdim hem de onu 19 yaş altına gönderdim. Kendisi kaptanımızda olduğundan takım isyan bayrağı açtı. Baktım Kocaeli'ndeki gibi olacak, mecburen takım toplantısında özür dileyip Giresun ile oynayacağımız ZTK maçında şans verdim. Ama takım maçtan sonra bir toplantı daha istedi ve hala kızgınlardı. Bende direk İbrahim'in sözleşmesini fesh ettim. Şu anda takım çıkışa geçti. Hem takımın sevilen oyuncusu Samet'i kaptan yaptık. Moralleri de yükseldi. Umarım bu kötü devreyi atlatmışızdır.
Maçlar hakkında bilgi vermeden direk görüntüleri yayınlayacağım. Ama hem istatistikler hem de performanslar bilgi verecektir.

[/IMG]
PTT. 1.Lig 5.Hafta

[/IMG]

[/IMG]
PTT. 1.Lig 6. Hafta

[/IMG]

[/IMG]
PTT 1.Lig 7. Hafta

[/IMG]

[/IMG]
PTT 1.Lig 8. Hafta

[/IMG]