Lige yeni çıktık 2 deplasman maçına girdik 1 puan aldık fazla kötü değil bence. Hocam o 3-1-4-1-1 de defansif ortasahayı gizli libero yaparsan defansif açıdan daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Lige yeni çıktık 2 deplasman maçına girdik 1 puan aldık fazla kötü değil bence. Hocam o 3-1-4-1-1 de defansif ortasahayı gizli libero yaparsan defansif açıdan daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Abdullah'la Umut iyidir. En kötü Mentor olurlar. İbrahim'in karakteri nasıl oyunda?
neler kaçırmışım ya bende bekliyorum ki bildirim gelmiş kariyer akmış gitmiş![]()
Aynen bende bu şekilde düşünüyorum. İbrahim'in antrenör raporu aşağıda hocam.
[IMG][/IMG]
Kariyer güzel gidiyor. Her ne kadar dalgalı sonuçlar alsak ta güzel gittiğimizi düşünüyorum.
Hocam son Denizli deplasmanında rakibimiz yine 4-3-3 dizilişi ile çıktılar. Dediğinizi uyguladım. Ama bir sonraki maçımız çok önem verdiğim Karagümrük ile ZTK maçımız olduğundan dolayı gençlerle ve yedeklerimizle çıktım. Bu da tabiki farklı sonuç olmasını sağladı.
PTT.1 lig 3. Hafta
[IMG][/IMG]
Güçlü rakibimizle evimizde yaptığımız maçta tamamen oyunun hakimiydik. Hatta 40. Dk ya kadar rakibimiz kalemize gelemedi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1. Lig 4. Hafta
[IMG][/IMG]
Yukarda da dediğim gibi Karagümrük ile yapacağımız maç için yedekler le ve gençlerimizle çıktık. Ama gençlerimiz ve yedeklerimiz sınavı geçemediler. Uzun bir aradan sonra ( En son ne zaman aldık onu da bilmiyorum) Kırmızı kart gördük. Her ne kadar ara ara maça ortak olmaya çalışsak ta kırmızı ile birlikte oyundan düştük. Ve maçın başında bir oyuncumuzun sakatlanması da iyi olmadı. Zaten 70. Dk dan sonra artık ya herro ya merro dedik ama genede olmadı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Oktay Tuna yı İbrahim Kaş'ın kanatları altına vermiştik. Ama kişilik farklılığından dolayı erken bitti. İlk gözlem raporunda İbrahim için oldukça kararlı demişti. Demek değilmiş yada bizim Oktay da sorun var.
Zaten Geçen sezonun ortasından beri performansı çok kötü gidiyor. Herhalde ara transfer döneminde kiralık göndereceğim.
[IMG][/IMG]
Bu arada Aydın da iyileşti. Kendisini hemen Umut'un kanatları altına verdik. Aydının profilinin son durumu da aşağıda var.
[IMG][/IMG]
Lig gerçekten zor geçiyor hocam.
Yanlız PTT'de çok sağlam takımlar var bu yıl play off bile zor olabilir
sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum bu ligi
başarılar abi. umarım fm14 adana kariyerinden daha başarılı geçer.
Aynen öyle hocam.
Evet haklısın.
Hocam ligde çoğunluğu süper lig tecrübesi olan takımlar olduğundan dolayı zorlanırız.
[IMG][/IMG]
ZTK 2. Tur Maçı
[IMG][/IMG]
Güçsüz rakibimizi gole boğduk. 3.turdaki rakibimiz Gaziantep oldu.
[IMG][/IMG]
Cemil 3 ay sakatlandı.
Bu da bizim son profilimiz. Kırmızı kutuya aldıklarım ilk baştaki gibi hala değişmediler.
[IMG][/IMG]
her ne kadar rakiplerde süper lig tecrübesi olsada bizim de geçmişimizde süper lig var yeter ki sen o ruhu bu takıma aşıla sonra arkana yaslan abi![]()
yok mu kararlılığı tavan yapmış türk abiler D: vardır ya
daha heyecanlı olacak desene.
Yaşımız daha genç profilimiz gelişir hele de Dardanel'i Süper Lig'e taşırsak![]()
İnş. dediğin gibi olur. Ama bu sezon çıkamayız. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] dostum haklıydın. Primleri düşük tutmamalıydım. Eğer ki bu sezon düşmez ve takımın başında kalırsam gelecek sezon primleri yüksek vereceğim. Normalde daha önce Adana ile oynadığımda TV gelirleri pek para etmiyor diye hatırlıyorum. Fakat bu yamadan dolayımı bilmiyorum ama PTT 1. Ligde TV gelirleri sayesinde iyi para kazanıyoruz. Bu sezon kasam daha 1 M TL nin altına düşmedi. Bu yüzden gelecek sezon primleri yüksek tutacağım.
Ve son bir şey daha var. Kasım-Aralık aylarında nedense yönettiğim her takım durgunluk yaşıyor. Bu FM14 te de aynıydı. Bu yüzden Kasım ayında çok sıkıntı çektik. Hatta Göztepe maçından sonra İbrahim Kaş'a hem para cezası verdim hem de onu 19 yaş altına gönderdim. Kendisi kaptanımızda olduğundan takım isyan bayrağı açtı. Baktım Kocaeli'ndeki gibi olacak, mecburen takım toplantısında özür dileyip Giresun ile oynayacağımız ZTK maçında şans verdim. Ama takım maçtan sonra bir toplantı daha istedi ve hala kızgınlardı. Bende direk İbrahim'in sözleşmesini fesh ettim. Şu anda takım çıkışa geçti. Hem takımın sevilen oyuncusu Samet'i kaptan yaptık. Moralleri de yükseldi. Umarım bu kötü devreyi atlatmışızdır.
Maçlar hakkında bilgi vermeden direk görüntüleri yayınlayacağım. Ama hem istatistikler hem de performanslar bilgi verecektir.
[IMG][/IMG]
PTT. 1.Lig 5.Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT. 1.Lig 6. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 7. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 8. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 9. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 10. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 11. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 12. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 13. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 14. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 15. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK 3.Tur Eleme Maçı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK Grubumuz.
Biraz zorlu bir grup geldi. Ama zaten gruplara çıktık. Bir de TV gelirleri iyi olunca elensek bile sorun etmeyeceğim.
Ama takım ZTK da primler sayesinde daha farklı oynuyor.
[IMG][/IMG]
ZTK Grubu 1.Maç
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 16. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ligde oluşan son puan durumu
[IMG][/IMG]
Ya nedense hep Almanya 3.liginden iş teklifleri geliyor. Artık her hafta gelmeye başlayınca kaydını almaz oldum. Ama az önce Belçikada Genk teklif etti. Görüşmeden direk ret ettim.
Bir de her kovulan menajerin ardından medyada benim ismim çıkıyor. Neyse ki şu ana kadar kovulanlarına yerine iş teklifi gelmedi ve medya da bana soru sormadı. Keşke sorsada yönetimin gözünde itibarımızı yükseltsek.
[IMG][/IMG]
ZTK Grup 2.Maç
[IMG][/IMG]
ZTK da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Süper lig ekiplerinin korkulu rüyası olduk.
Aslında bu maçlara tam kadro çıkmamın bir anlamı kalmadı ama takımın morali yükselsin diye çıkıyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kayseriyi Eray elimizden kurtardı.
[IMG][/IMG]
Ya arkadaş bu adamı eğitimede gönderdik. 1 yılda bir tık bile mi gelişmez. Profilindeki 1. özellikler 2019 yılının özellikleri, 2. özellikler eğitime göndermenden önceki 2020 mayısın özellikleri, 3. özellikler ise 2020 15 aralıktaki özellikleri.
Bundan adam olmayacağı artık aşikar olunca bizde kendisine teşekkür edip yolladık.
[IMG][/IMG]
Ve aşağıdaki arkadaş ile anlaştık. Hem kendisi kalecilik antrenmanlarında da 4 yıldızlık olması işimize yaradı.
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar aşağıdaki İbrahim Toraman ve Hakan baltadan iyi bir mentor olurmu sizce ?
Bir de yerli umut gibi maçlarda sırıtmayacak ama iyi de mentorluk yapacak ve en önemlisi bize gelecek oyuncu önerilerinize açığım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Çok acayip grafik dolmuş umarım benim kariyerde bu şekilde olur. Kıskandım keşke benim olsa (Kem gözlü Şevket Güldür Güldür)![]()
- Kayseri galibiyeti güzel olmuş, tebrikler.
- Asistan menajer herhalde okul zamanında da başarısız bir öğrenciymiş.Göndermek en doğrusu olmuş. Doğru karar.
- İbrahim ve Hakan hakkında bir fikrim yok, ancak olabilir diyorum.. Denemekte fayda var.
İbrahim ve Hakan'ı alma bence hocam o kadar ağırlıkla ancak tank olur onlardan artık.
Aynen bende öyle düşünüyorumda bir fikir almak istedim.
PTT 1.Lig 17. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK grubu 3.Maç
[IMG][/IMG]
Çok ilginç bir maç oldu. Henüz 22. Saniyede öne geçtik. İlk yarıyı önde kapadık ve evinde Beşiktaşa eziyet çektirdik. Ne olduysa maçın sonlarında oldu.
Dk.47 olduğunda veriler bu şekilde idi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ve Maç sonu verileri ise bu şekilde oldu.
[IMG][/IMG]
Bu arada BJK maçı öncesinde yeni sözleşmeye imza attık. Gene 1 yıllık yapıldı.
[IMG][/IMG]
Hocam o sıkıntılı dönemi İbrahim yollayarak çok iyi çözmüşsün. Lig de iddamız yok ama 1. ile puan farkıda yok belki bir sürpriz olabilir. Ayrıca ZTK da süperiz![]()
Beşiktaş'ı ezmişiz ilkten sonra kötü olmuş iyi yoldayız![]()
Aynen hocam. İbrahim den çok umutluydum ama olmadı. Umut şu anda oynasa da oynamasa da verim veriyor.
Ya o maçta resmen delirdim. Ne güzel resmen eziyorduk ama birden art arda gol yedik. Bir de medya sanki galibiyeti son anlarda kaçıran biz değilmişiz gibi sorular sordu.
Hakan Balta'yı Alırsan Oyuncun Ancak Balta Sapına Yarayan Bir Adam Olur. Toraman'ı Alırsan Oyuncun Psikopata Bağlar. İkisi de Ununu Elemiş Eleğini Asmış Ondan Değil Mentör Malzemeci Bile Olmaz![]()
Ama Toraman'ın Antrenörlük Özelliklerini Merak Ediyorum. Psikopat Özelliklere Acaba Orda da mı Sahip Olur?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"