Hoaydaaa
Başarılar hocam takipteyim.
Hoaydaaa
Başarılar hocam takipteyim.
Yönetimin alışması lazım bu tür süprizlere
PERSONELE ''DURMAZ'' AYARI !
Cihan Haspolatlı
Savaşçı Ortasaha olarak sadece Hüseyin Atalay vardı o da genç gelişiyor ama tecrübeli bir oyuncuyla orayı takviye etmek istedim oyuncu ararken gözüme çarptı Cihan'a teklif götürdüm ve 1 senelik sözleşme imzaladık eğer bu sene 15 maçta görev alırsa sözleşmesi otomatik olarak uzayacak.
Kubilay Aktaş
Savaşçı Ortasaha için bir genç oyuncu daha aldım taktiğimde 2 tane savaşçı ortasaha var Sezer Badur - Hüseyin Atalay takımda zaten vardı Cihan ve Kubilay eklendi rotasyon yapabilme şansımızın olduğu bir ortasaha hattımız oldu.
Boum aslında iyi stoperdi , Fornezzi-Diarra-Insa varken 4. yabancı hakkı olmadığı için satmak zorunda kaldım. Janda ve Ndjock'u önerdim alan çıkmadı yedek takımda takılıyorlar.
HAZIRLIK KAMPIMIZ ;
Güzel , yararlı bir hazırlık kampı geçti taktiğimi yeni yapmıştım baktım bazı şeyleri değiştirdim eksikleri görmek adına iyi oldu sezona tamamiyle hazırız.
ABDÜLKERİM HOCAM YAPAR !
Ünlü Beyaz Futbol'un komik yorumcularından ''Haydaa'' lafıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı eski iş arkadaşı Abdülkerim Durmaz için ''Hocam yapar ona güveniyorum , Antalyaspor'u hakettiği yere çıkartacaktır biz de onun başarılarıyla gururlanacağız , zaman zaman maçlarını izlemek için yanına gideceğim.'' dedi.Kütahyalı'nın bu laflarına teşekkür ederin Durmaz ''Rasim'i bekliyorum , böyle açıklamalar yapmayan diğer eski arkadaşlarımı esefle kınıyorum.'' dedi.