1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Antalyaspor | Abdülkerim Durmaz'ın Maceraları | 1.Sezon

Hybrid View

Hoaydaaa

Başarılar hocam takipteyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Dnipro View Post
    Hoaydaaa

Başarılar hocam takipteyim.
    Sağol kardeşim

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ettim hocam

Yönetimin alışması lazım bu tür süprizlere

PERSONELE ''DURMAZ'' AYARI !

Cihan Haspolatlı

Savaşçı Ortasaha olarak sadece Hüseyin Atalay vardı o da genç gelişiyor ama tecrübeli bir oyuncuyla orayı takviye etmek istedim oyuncu ararken gözüme çarptı Cihan'a teklif götürdüm ve 1 senelik sözleşme imzaladık eğer bu sene 15 maçta görev alırsa sözleşmesi otomatik olarak uzayacak.

Kubilay Aktaş

Savaşçı Ortasaha için bir genç oyuncu daha aldım taktiğimde 2 tane savaşçı ortasaha var Sezer Badur - Hüseyin Atalay takımda zaten vardı Cihan ve Kubilay eklendi rotasyon yapabilme şansımızın olduğu bir ortasaha hattımız oldu.

Boum aslında iyi stoperdi , Fornezzi-Diarra-Insa varken 4. yabancı hakkı olmadığı için satmak zorunda kaldım. Janda ve Ndjock'u önerdim alan çıkmadı yedek takımda takılıyorlar.

HAZIRLIK KAMPIMIZ ;

Güzel , yararlı bir hazırlık kampı geçti taktiğimi yeni yapmıştım baktım bazı şeyleri değiştirdim eksikleri görmek adına iyi oldu sezona tamamiyle hazırız.

ABDÜLKERİM HOCAM YAPAR !

Ünlü Beyaz Futbol'un komik yorumcularından ''Haydaa'' lafıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı eski iş arkadaşı Abdülkerim Durmaz için ''Hocam yapar ona güveniyorum , Antalyaspor'u hakettiği yere çıkartacaktır biz de onun başarılarıyla gururlanacağız , zaman zaman maçlarını izlemek için yanına gideceğim.'' dedi.Kütahyalı'nın bu laflarına teşekkür ederin Durmaz ''Rasim'i bekliyorum , böyle açıklamalar yapmayan diğer eski arkadaşlarımı esefle kınıyorum.'' dedi.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri