1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Antalyaspor | Abdülkerim Durmaz'ın Maceraları | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Cevat hocayı almışsın yanına. Bende BJK 19 yaş altı takımında bir türlü ikna edemedim.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Skorlar çok güzel, Abdürrahim hocada ne cevherler varmış be.
    Abdülkerim hoca ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz , sağol kardeşim
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Cevat hocayı almışsın yanına. Bende BJK 19 yaş altı takımında bir türlü ikna edemedim.
    Kondisyoner olarak müthiş bir antrenör herkese tavsiye ederim

PTT 1.LİG BAŞLIYOR !

1.Hafta :

Evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyorduk genç prensimiz Emrah ve kaptanımız canımız ciğerimiz Mehmet Sedef'in penaltı golüyle bu maçı 2-0 kazandık güzel başladık.

2.Hafta :

Ligin zorlu ekiplerinden Urfa ile deplasmanda oynadık yine penaltı golünü M.Sedef gole çevirdi ne zaman patlayacak diye beklediğimiz Diarra'da golünü attı bu ligin gol kralının Diarra olacağını düşünüyorum.

3.Hafta :

Evimizde Orduspor'a karşı adeta şov yaptık , Emrah'ın 3 Diarra'nın 2 golüyle bu maçı kazanmasını bildik.

ZTK 2.Tur :

Kırıkkalespor karşısında yedek ağırlıklı kadroyla oynadık istediklerimiz oldu ama Kırıkkalespor takımı sakatlamaya sahaya çıkmıştı herhangi bir hedefi yoktu 1 sakat verdik bu maça neden Cüneyt Çakır'ı verdiler anlamadım.

Sakatlandı ama oynattım golünüde attı sonra çıkarttım tek sakatımızın İsmail olması sevindirici oldu bu sene Diarra'nın yedeği ama önümüzdeki yıllarda bonservisini almayı planlıyorum kendisinden çok şey bekliyorum.

4.Hafta :

Memleketime bu kadar atmak istemezdim ama oldu birde 10 kişi kaldık 2 gol daha bulduk M.Sedef'in uzaktan müthiş golü görülmeye değerdi ancak upload etmeyi tam olarak bilmediğim için upload edemedim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri