Süper Lig'i de göreceğiz inşallah sezon sonunda![]()
Süper Lig'i de göreceğiz inşallah sezon sonunda![]()
Aynen öyle dostum.
Takım açıldı tam gaz gidiyor. Ama tam transferin son günü oyuncu incelerken bir yandan da forumda yazı yazarken oyun donmasından dolayı Denizli maçını tekrar yaptım. Çünkü son save Giresun maçından sonra almışım. Yine gençlerle çıktım. Hatta bir genç fazla oynattım. Yedekten başladı ama yine sonuç değişmedi. Sadece attığımız gol yarı yarıya düştü.
Her ne kadar istemesem de bu hızla gidersek çıkacağız gibi duruyor.
Her ne kadar istemesem de bu hızla gidersek çıkacağız gibi duruyor.
Arkadaşlar yukarda da söylediğim gibi benim oyun aynı anda forumda konulara yazı yazarken bazen donuyor açılmıyor ancak görev yöneticisinden iptal etmezsem olmuyor. Bu yüzden donduğu için tekrar başlattım. Giresun maçından sonraya gittik. Denizliyi bir daha oynadık. Bu sefer 3-1 yendik. Ama o zaman aldığım genç oyuncuyu yine aldım. Akşam profilin paylaşacağım. Baktığım bir kaç oyuncu hala var. Ve transfer dönemimiz bitmedi.Bu arada BJK Kayseriyi yendi. Daha öncekinde Kayseri onu yenmişti. Şu anda ikimizde çıktık. Ve son maçta liderlik için evimizde kapışacağız. Keşke daha önce kayıt etmiş olsaydım. Belki BJK grup aşamasında elenebilirdi. Sağlık olsun. Şimdi rakibimizi bekliyeceğiz.