Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 124 sonuç

Konu: Başınızda Bir Büyük Bulunsun | '' THE CLUB '' Sheffield FC !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonluk için tebrikler hocam Penty bencede ilk 11 oynar zaten 3 stoper oynatıyorsun hızıda sorun çıkartmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ragnar durmak yok yola devam...

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şampiyonluk için başarılar , Penty oynar da Dawson ilk 11 için erken.

Ek olarak sezon sonu puan durumu diye , FC United in puan durumunu vermişsin
    Farkettim şimdi değiştiriyorum

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Tebrikler hocam, şu ana kadar pek takip edemedim ancak artık ilgileneceğim mutlaka.
    Regenleri beğendim, Rodi hocamın da dediği gibi Dawson için erken. Biraz çalışsın kerata.
    Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Penty'nin çabukluk antrenmanıyla hızı hızlanmayı 10 üstüne çıkarması lazım yoksa arkayı yol ederler, gerçi ligin seviyesine bakıp sıkıntı olmaz diyorsan ilk 11 oynayabilir. Bu arada bu Omar Rowe'a uyuzum, Sky Bet L1'de 11 maçlık yenilmezlik serimi bozdu her duran topta bir tehlike çıkarıyor eleman
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Penty'nin hız olayı gelişşr sanırım ama istenilen hız gelişimini göstermezse yanına hızlı biri onun hız açığını kapatır, tesis durumu nasıl bu arada iyimi ki o kadar bende 5 senedir çıkan regenler hep boş beleş en iyisi 1 yıldız potansiyelli kıskandım şuan
    Spoiler: tesisler 

Dostum tesisler bu şekilde senden bi farkı yok. şunu yapıyorum ben bide alt yapı seçmeleri tamamlandığında ve gelen çocukların deneme sözleşmeleri bittiğinde diğer takımlardanda çıkanlar oluyo biliyosun yönetmden direk deneme günü yapmalarını istiyorum sağdan soldan çocuklarda geliyor bazen oralardanda güzel iş çıkıyo mesela lislesi o şekilde aldım.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyonluk için tebrikler hocam Penty bencede ilk 11 oynar zaten 3 stoper oynatıyorsun hızıda sorun çıkartmaz.
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ragnar durmak yok yola devam...
    Yorumlar içinde teşekkürler arkadaşlar, penty'i ilk 11de oynatıcam zaten bu seviyede oynamazsa daha üst liglere çıktığımızda maçlar daha zor olacak ve oynama şansı iyice düşecek. Oynatabildğim kadar genci pişirip alt liglerden premier lige hazırlamak istiyorum. Binevi Hoffenheim modeli gibi adamlar bundesligaya çıktıkları ilk yıl dışardan 2 3 oyuncu dışında transfer yapmamışlardı..

Kariyerimize kaldığımız yerden devam edelim, bu ligleri olabildiğince çabuk atlatmak istiyorum sky bet ligleri asıl heyecanlı olacak yerler o yüzden direk transferlerle giriyorum arkadaşlar olaya.
    Geçen sezon takımımızda olan ve harikulade performans gösteren 4 oyuncumuzla tekrar anlaştık ve bu yılda takım için ter dökecekler. Kevin Ly, Omar Row ve Junior Ogan'la kiralık olarak; Alex Whitmore'unda bonservisini bedavaya aldık.
    Bunların dışında gene kiralık oyunculara yönedik, 2. ve 3.lig takımlarından takıma katkı yapabilecek bebeleri toplamaya çalıştık...

Spoiler: ALEX WHİTMORE 

Spoiler: ANDREW BOYCE 

Spoiler: EDOUARD SCHONEOCKER 

Spoiler: HUGO FERNANDEZ 

Spoiler: JAMES THOMAS 

Spoiler: JİNDRİCH STANEK 

Spoiler: JOHNY HİGHAM 

Spoiler: JUNİOR OGEN 

Spoiler: KEVİN LY 

Spoiler: KHİUS METZ 

Spoiler: PERRY NG 

Eskilerden ziyade bu sezon yeni gelenlerden özellikle Hugo Fernandez, kaleci Stanek, Perry Ng ve Schoneocker'den beklentim büyük, takımı taşıyabilecek oyuncular umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.
    Bu arada Hugo Fernandez için kulüp drektörüne teşekkür etmek lazım, takımda futbol direktörü ve baş gözlemci gibi personellerim olmadığı için adam bulma görevini yöneticilere paylaştırdım oda Hugo'yu buldu getirdi al hocam eti senin kemiği benim dedi eyvallah reis dedik takımımıza kattık Hugo'yu...

Spoiler: SEZON ÖNCESİ LİG GÖRÜNÜMÜ 

Bu sezonda şampiyon olma şansımıza 2.00 oran vererek ligin favorisi gösterilmişiz ilgili kurumlarca, kendilerine övgülerinden dolayı teşekkür ediyor ve kazasız belasız sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyoruz...
    Bu arada Omar Row gene sezona damga vuracak futbolcu olarak belirlenmiş, takımı kurtarsında damgasını kendisine saklasın diyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Penty çok iyi olmuş. Oynatma kararında çok iyi olmuş. Oynadıkça daha çabuk gelişir.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Omar Row'u çok methettiler ancak deneme fırsatı bulamadım, bakalım sende neler yapacak.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Penty çok iyi olmuş. Oynatma kararında çok iyi olmuş. Oynadıkça daha çabuk gelişir.
    Aynen abi bu ligdede oynatmazsak nerde oynatcaz çocuğu
    Omar Row'u çok methettiler ancak deneme fırsatı bulamadım, bakalım sende neler yapacak.
    Geçen sezon 42 maçta 17 gol 38 asistle oynadı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hay maşallah adama şampiyonluk vermişler Şuanda 8. ligde mi oluyosun ?

Hay maşallah adama şampiyonluk vermişler Şuanda 8. ligde mi oluyosun ?
    Valla onu bende karıştırıyorum hala 7.lige denk geliyoruz bölgesel premier ligdeyiz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Premier Lig'e kaç yılda çıkarız acaba ??

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Benim tahminim en az 12 yılı bulur.

Nesil
    2014

En az 3 tane bu ligin üstünde transfer yapmışsın, Şuan senin mücadele ettiğin yer benim ilk başladığım yer 7.lig yani

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Hedef 2024

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun.Rahat bir şampiyonluk bekliyorum hocam.

Benim tahminim en az 12 yılı bulur.
    Hedef 2024
    Gülün siz gülün son gülen ben olucam

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun.Rahat bir şampiyonluk bekliyorum hocam.
    En az 3 tane bu ligin üstünde transfer yapmışsın, Şuan senin mücadele ettiğin yer benim ilk başladığım yer 7.lig yani
    Bu senede rahat bir şampiyonluk olacağı görüşündeyim bende bakalım konferans liglerine çıkınca neler yapıcz...

Bu yılda lige hızlı bir giriş yaptık ilk 10 maçlık periyotta Salford'a karşı 3-3 biten maçta ilk puanımızı kabettik. Oyuncularımız iyi olmasına karşın kalede sıkıntı yaşıyoruz kaleye gelen 3şuttan 1'i mutlaka gol oluyor.. neyse yediğimizden fazlasını attığımız sürece bu liglerde sıkıntı yok bizim için.
    Bu arada Rudi Dawson'u ligin ilk maçında 11'de sahaya sürdüm birde gol attı kerata maçtan sonra teşekkürlerini sundu. 10 hafta boyunca Mich Pety ve Dawson'a maçlarda sürekli yer verdim zaman zaman maçları kaldıramasalarda bizim açımızdan sıkıntı yok, maç kaybederiz ama oyuncu kazanalım yeterki.
    Bu arada geçen yıldan iyi verim aldığımız oyuncularımızdan biri olan Jake Beesley'i tekrar Chesterfield'tan kiralık olarak kadromuza kattık. Sene başındada almak için uğraşmıştm ama satmamışlardı, kiralık listesinde görünce direk kancayı attım ve 6.haftada takıma katıldığı gibi ilk 11'e koydum gollerini sıralamaya başladı...

Spoiler: ÖNE ÇIKAN MAÇLAR 

Spoiler: PUN DURUMU 

Spoiler: OYUNCU VERİLERİ 

Spoiler: JAKE BEESLEY 

Bu sezon kombine satışımızda arttı maşallah... 237 adet kombine sattık 65 bin euro civarında bir gelir elde ettik buradanda. Yıl boyunca verilecek primleride olabildiğince düşük tuttuk zaten ligi forse edeceğiz fazladan israfa gerek yok, gerçi sonradan dank etti FA Cup için yükseltsemiydim diye ama iş işten geçti artık.

FA Cup 2. ön eleme turundaki rakibimiz şehir liglerinden Needham Market oldu, turu kolayca geçeceğimizi düşünüyorum. Bir yandanda geçen yılki kupa hezimeti geliyor aklıma bu yıl rakipleri hafife almak yok...

Nesil
    2014

Senden iyi olduğum tek şey Kombine Taraftar kuruluşu olan bir kulüp olduğumuz için stadın yarısı kombine, FA CUP'ta 3.TUR'a kadar gitme şansın var aslında ama biraz da denk gelmesi lazım % 80 senden çok çok iyi takım gelmiyor 3. Tur'a kadar eğer gelirsen zaten TV gelirinde voleyi vuruyorsun. Ben iki sene kendi takımımdan üst bir takımla 3.Tur'a kadar eşleşmedim ama bu yıl 1. tur'da Bolton geldi. TV gelirim yalan oldu

Senden iyi olduğum tek şey Kombine Taraftar kuruluşu olan bir kulüp olduğumuz için stadın yarısı kombine, FA CUP'ta 3.TUR'a kadar gitme şansın var aslında ama biraz da denk gelmesi lazım % 80 senden çok çok iyi takım gelmiyor 3. Tur'a kadar eğer gelirsen zaten TV gelirinde voleyi vuruyorsun. Ben iki sene kendi takımımdan üst bir takımla 3.Tur'a kadar eşleşmedim ama bu yıl 1. tur'da Bolton geldi. TV gelirim yalan oldu
    Sen taraftardan şanlısın ben başkandan adam kulübün efsaneleri arasında ne istediysem yapıyor tabi mali konular dışında. Zaten konferans liglerinden gelen rakipleri bile zorlayacak hatta yenecek bi sistemimiz var ama sky betlerden gelirlerse duman oluruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aman hocam para kaynağı olan kupaya dikkat et.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.

Primlerin ikisini de düşük tutmak büyük risk. Ben hep denge uyguluyorum. Mesela bu sene Ptt'ye yüksek, Kupaya düşük prim koydum. Oyuncuların moralleri düşmüyor öyle olunca ama düşük verirsen primden mutlu olmadı diye mutsuz oluyor
    Aynı şekilde bu seride dikkatimi çeken bir şey; sezon öncesi kampını çok erken başlatınca oyuncular antrenmanda fazla verim gösteremiyor. Antrenmandan mutsuz seçeneklerinde artış oluyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu ligler bize küçük geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aha bir ikinci diaz daha çıktı. Alooo nerelerdesin güncelleme nerede kaldı.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Alemlerde akıyor Ragnar beyefendi. Ragnar bizi diskoya götür.

Ölmedik henüz buralardayızzz internetle ilgili sıkıntımız var bu aralar o yüzden güncelliyemiyorum kariyeri 1 2 güne tekrar aranıza dönerim sevgili meslektaşlarım, bu arada oyunda biraz ilerledim süprizlerim var

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sürprizleri merak ettim. Umarım kötü sürprizler değildir.

Sürprizleri merak ettim. Umarım kötü sürprizler değildir.
    Yok abi bizim için iyide rakipler için nasıl olur bilemem

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.
    Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Primlerin ikisini de düşük tutmak büyük risk. Ben hep denge uyguluyorum. Mesela bu sene Ptt'ye yüksek, Kupaya düşük prim koydum. Oyuncuların moralleri düşmüyor öyle olunca ama düşük verirsen primden mutlu olmadı diye mutsuz oluyor
    Aynı şekilde bu seride dikkatimi çeken bir şey; sezon öncesi kampını çok erken başlatınca oyuncular antrenmanda fazla verim gösteremiyor. Antrenmandan mutsuz seçeneklerinde artış oluyor
    Bu ligler bize küçük geliyor
    Aha bir ikinci diaz daha çıktı. Alooo nerelerdesin güncelleme nerede kaldı.
    Alemlerde akıyor Ragnar beyefendi. Ragnar bizi diskoya götür.
    İnternet problemleri nedeniyle daha öncede söylediğim gibi biraz aksattık kariyeri, netin yokluğunda ben biraz ilerledim 3 sezon kadar Naptık nettik hepsini paylaşalım kaldığımız yerden devam edelim...

Spoiler: 2015-16 SEZONU MAÇ SONUÇLARI 

Spoiler: 2015-16 SEZONU PUAN DURUMU 

Spoiler: 2015-16 SEZONU TRANSFERLERİ 

Kariyerimizdeki 2.sezonumuzda da Kuzey Premier Ligini şampiyon olarak tamamladık. Gene puandada gollerde de rekorlar kırdık, şampiyonluğu garantileyince maçları ara sıra asistana oynattım 5 mağlubiyetide kendisi aldı yoksa namağlup şampiyon olabilirdik.
    Transferlerimize değinecek olursak o yıl ve gelecek için Perry NG, Metz, Stanek, Whitmore, Boyce, Schoenecker, Jake Beesley gibi oyuncuları kiralık veya bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık. Bunlardan bir kaçı hala kadromuzda takım için ter döküyorlar...
    Ligin dışında FA Cupa gelecek olursak 3. eleme turunda elendik gene fazla bir gelir elde edemedik.

Spoiler: 2016-17 SEZONU MAÇ SONUÇLARI 

Spoiler: 2016-17 SEZONU PUAN DURUMU 

Spoiler: 2016-17 SEZONU TRANSFERLERİ 

3.sezonumuzda alt liglere nazaran biraz daha dişli takımların olduğu Kuzey Vanarama Ligine çıktık, burada da rüzgarımızdan hiç birşey kaybetmeden fırtına gibi estik 30puana yakın bir fark açarak ligde farkımızıda ortaya koyduk.
    Ligde fırtına gibi essekte kupa maçlarında gene bi nane yiyemedik...
    Transferlerde; Max Watkins gibi süper bir regeni kadromuza kattık. Sheffield United'ın altyapısından çıkmış ve boştaydı, aldığımız yıl fazla olmasada 4.sezonda ligde fırtına gibi esti 32 gol atarak gol kralı oldu. Diğer transferlere değinecek olursak Junior Ogen, Beesley, Ng gibi geçen yıldan kiralık olan oyuncuları gene kiralık olarak kadromuza kattık ve mümkün olan en iyi verimi almaya çalıştık.

Spoiler: 2017-18 SEZONU MAÇ SONUÇLARI 

Spoiler: 2017-18 SEZONU PUAN DURUMU 

Spoiler: 2017-18 SEZONU TRANSFERLERİ 

4. sezonumuzda Premier Lige git gide yaklaştığımızı artık takımlar iyice hissettirmeye başladı ve nitekim kariyer boyunca en fazla zevk aldığımız lig burası oldu. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürdü, 46.haftada rakibimizi yenince son maçta şampiyonluğumuzu ilan ettik ve sonunda Sky Bet liglerine ulaşmayı başardık. 2018-19 sezonunda Sky Bet Lig 2'de mücadele edeceğiz.
    Son 10 maç kala aldığımız mağlubiyetlerle 4. sıraya kadar geriledik ama rakiplerimiz bu fırsatı değerlendiremedi onlarda puan kayıpları yaşayınca mağlup olduğumuz maçlar göze çarpmadı. Bu sezon kalemizde inanılmaz fazla gol gördük malesef... 46 maçta 76 gol yedik maç başı 1.5 gol yeme ortalamasıyla oynadık nerdeyse, zor yırttık ama en zevk aldığım sezon oldu...
    Transferlere gelelim yine; Jack Barmby gibi bu lige fazla bir oyuncuyu kadromuza kattık ve inanılmaz katkı verdi. Gene daha önceden kiralık olarak formamızı giyen Ly, Stanek gibi oyuncularımızı bonservis ödemeden kadromuza kattık onlardanda gayet memnun kaldım. Devre arasında Murdoch takviyesi yaptık forvetimize, fazla verim alamasakta kritik goller atarak şampiyonluğu getirdi bize...

Spoiler: MALİ DURUM/GELİR 

Spoiler: MALİ DURUM/GİDER 

Parayı bulduk ya başkana ısrar ısrar biyere kadar dedi sonunda 4. sezon başında prof olduk. Hem altyapıya, hemde antrenman sistemi için bizim için çok iyi oldu. İtibarımızda paralel olarak arttığı için daha iyi oyuncular alabildik.
    Liglerin kuralları gereği stadımızda yavaş yavaş büyüyor.. seyirci ortalamamız hala istediğim düzeyde değil, geçen yıl ortalama 1500 kişiye maçlarımızı oynadık, en azından 2500 3000'e çıkarırsak mali anlamdada büyük katkısı olacak bizim için.

Çok fazla uzatmadan bu sezonada ufak bir giriş yapalım, kadromuza yeni kattığımız oyuncularla başlayalım.
    Alt yapımızdan geçen yıl çıkan Andy'i 1 milyona Crystal'e gönderdik bütçemiz için muazzam bir gelir oldu, transfer kullanım yüzdesinide %35 olarak belirlemiştik transfer bütçemize 350 bin euro girdi bende direk maaş olarak kullandım bunu yani Andy'nin gidişi işimizi çok fazla gördü.
    Gelen arkadaşların kimi kadro derinliği oluşturması, kimide direk 11 oyuncusu olarak takımımıza katıldı. Jermaine Gittens, Elijah Adebayo, Lombaxe ve kalecimiz Olav Dalen'den çok fazla katkı bekliyorum. Geçen yıl takımda kiralık olan Murdoch'un tapusunuda bedavaya aldık. 4 sezondur sağ kanadımızı emanet ettiğim Junior Ogen'i uzun uğraşlar sonunda kadroya katamadık onun yernde Lombaxe ve Gittensi sağ açık olarak değerlendiricez...

Spoiler: TRANSFER GEÇMİŞİ 

Spoiler: CURTİS MAİN 

Spoiler: DANİEL BARLASER 

Spoiler: ELİJAH ADEBAYO 

Spoiler: FRASER MURDOCH 

Spoiler: JERMAİNE GİTTENS 

Spoiler: KRİSTİAN BROGGER 

Spoiler: LASTE DOMBAXE 

Spoiler: OLAV DALEN 

Last edited by RagnarLothbrok : 11.Şubat.2015 at 04:51

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kuzeyin Oğlu resmen yerle bir etmiş İngiliz alt liglerini Bu ara Fraser Murdoch'u Barak kullanıyor FC United kariyerinde , adam tam bir gol makinesi

Nesil
    2014

Vaayy adamım Mördak'ı almışsın Adebayo'yu da bir dönem kiralamıştım ama çok oynatmadım Mördak'ın bende profili daha iyiydi

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam alt ligleri böyle paylaşman çok iyi olmuş.Şahane gidiyoruz ama işler gittikçe zorlaşıyor. Oyuncular,klübün prof olması hayırlı uğurlu olsun

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri