Kariyerini inceledim helal olsun PTT'de büyük iş başarmışsın yavaş yavaş büyür Avrupa'dan kupa getirirsin.
Kariyerini inceledim helal olsun PTT'de büyük iş başarmışsın yavaş yavaş büyür Avrupa'dan kupa getirirsin.
Müthiş gidiyoruz helal olsun.
tokat almış başını gitmiş ya la![]()
Herkese seninki gibi bir Başkan lazım. Cidden o Başkan kulübü 3-5 seneye çağ atlatır. Tabi senin önderliğinde![]()
İnşallah hocam.TeşekkürlerSağol dostumMaşallah diyelim hocamAynen öyle hocam bu başkan bir harika, Her istediğimi de yapmıyor,kendisi sürprizler yapıyor banaMesela oyuncu izleme ağını geliştirmesini o kadar istemiştim kabul etmemişti. Sonra transfer günü açılır açılmaz kendi kendine genişletti, adam işin uzmanı
![]()
Magdiel'in profili iyiymiş baya , Ömer Ali'de yararlı olur.
Kesinlikle fizik ve teknik olarak çok çok iyi zihinsel abanıldınmı uzun yıllar sol beki korur
Magdiel gayet iyi olmuş , yaşı da 20. İnşallah geliştirir kendini.
Magdiel iyi imiş. Kişisel özellikleri nasıl ? Sakatlanma eğilimi falan yoksa uzun zaman işini görebilir.
Bende öyle düşünüyorum ama uzun yıllar korur mu belli olmaz daha iyisini bulursam gözünün yaşına bakmam.Takımımda tek torpilli adam Recep YaşarTeşekkürler fizik ve teknik açıdan fazla gelişmez ama zihinseli geliştirecek mi göreceğiz.Sakatlanma eğilimi yok hocam. Profesyonel ve Hırslı bir arkadaş, kötü özellikleri ise Önemli maçları sevmeyen,bencil ve aşırıya kaçan hareketleri olabilirmiş.
Sonuç olarak bunların fazla etkisi olmaz,maçta gözüme girerse iyi oynarsa kalır,kötü oynarsa gider.
''PTT 1.Lig | 21.Hafta''
''Ziraat Türkiye Kupası Grup H | 6.Maç
Ballı bir kura çektik
''PTT 1.Lig | 22.Hafta''
''PTT 1.Lig | 23.Hafta''
Belalımız Osmanlıspor. Gruplarda iyi kurtulmuşuz bundan.
''Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur''
''PTT 1.Lig | 24.Hafta''
Adanaspora bu kadar atmak istemezdim. Ömer Ali kendini göstermek istedi.
''PTT 1.Lig | 25.Hafta''
Maçı iyi çevirdik.Ömer Ali nin işi zor,rakibi Arif Avcı çok formda.
Hocam Tokata neler olmuş öyle.Sol bek de sol açık da iyi.Magdiel-Emre Kılınç ikilisi otobana çevirir orayı
Sol kanadın tapusunu almışsın götürür onlar seni artık, ara sıra tökezlesekte ligde puan farkını koruyoruz ztkda ortada bi maç olucak gbi başakşehir karşısında
Kariyerin bende heves yaptırdı bende açtım Türkiye Liginden kariyerBojang iyi gözüküyordu ama hadi bakalım yeni bulduğun forvetler kim merak ettim
iyi yapmışsın hocam. Bojang hazırlık maçlarında en performansı gösteren isimdi ama resmi maçlarda olmadı bir türlü.Diğer rakiplerinin üstün performansı etkili olmuş olabilir.Bojang ı kimse almayınca,yeni bulduklarımıda alamadım. Hemming,Afobe,Abdoul Karim Sylla-Omar Wade bunlar vardı birde Arjantinli Castillejos vardı gözlemci gönderemediğimden denemeye aldım,almışken birde hazırlık maçı yapmıştık vurduğu gol oldu Hattrick yaptı.
![]()
Hocam STSL hayırlı olsun , Başakşehir geçilmeyecek takım değil![]()
Omar Wade Lilledeki Omar herhalde.STSL'de iş yapardı o genç arkadaş
Altyapıyı mı geliştiriyor ne yapıyor acaba
İçim çok ama çok acıyor.
Arif varken neden Ömer Ali ye forma verdin ki
Sen şu kariyerini bana ver de Ömer i altyapıya atıp kalecilik çalıştırayım.![]()
büyük bir sürpriz dedik de o kadar da demedik.
Alt yapıyı ben istemiyorum zaten boşa para,sen de küçük düşünmüşsün hocam
Valla hocam Arif de Ömer Ali den farksız. Sorun sizin defansta getirmişler TSden Abdullah karmil ile Caner osmanpaşayı napsın bizimkiler atmak istemesek te atıyoruz![]()
;O Abdullah yokmu beni zaten Adana kariyerlerimde deli ediyordu. Şimdi mentorluk için ne akla hizmetse Dardanele aldım. Gene bir halta yaramıyor. Sezon sonunda sözleşme yenilemeyeceğim. Nere giderse gitsin.
Maş. 10 M Avro para vermiş. Başkanın hedefleri büyük anlaşılan.
Müthiş,10 milyon Euroya Avrupa'dan iyi oyuncular alabiliriz,şimdiden transferlerde kolay gelsin hocam![]()