Parayı mezara götürecen galiba![]()
Parayı mezara götürecen galiba![]()
Spoiler: Luca Maniero
Spoiler: Emre Metin
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Jakub Jugas
Spoiler: Federico Vega
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Magdiel
Spoiler: Zakuani
Spoiler: Fazlı Kocabaş
Spoiler: Kemal Tokak
Spoiler: Atınç Nukan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Bogdanov
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Omar Mascarell
Spoiler: Simon Gillet
Spoiler: Alper Ademoğlu
Spoiler: Orhan Gülle
Spoiler: Şevki Çınar
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Ömer Ali
Spoiler: Arif Avcı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Pitroipa
Spoiler: Emre Kılınç
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Wanderley
Spoiler: Matulevicius
Spoiler: Samed Yesil
Spoiler: Mehmet Akyüz
Spoiler: Artun Akçakın
sen naptın ya latokatı cennete çevirmişsin bütün transferleri beğendim, şimdi o 1000de 1 oranı verenler düşünsün ilk 3 beklentim
Cok guzel , sempatik bir takim kurmusuz UEFA bileti alabiliriz
(Tapatalk)
Asıl sen naptın yaİlk 3 nedir. Transferleri beğenmene sevindim
Raporlarda bir tek Omar a adapte olamayabilir dedi, risk aldım ama alınmayacak gibi de değil şuna baksana
Oyunu kapattım yarın da yolculuk var tam ismini hatırlamıyorum. Hollanda Liginde excelsior takımın da Dribling-hız-hızlanma felan 16 lardaydı.Siyahı bir arkadaş memleketi de aklımda değil ama hollandalı değildi sanırım.Yarın akşam a doğru söylerim inşallah.
Sen bari yapma Alaba, hani küme düşmemeye oynayacaktıkne yapalım işimiz zor ama taraftarı memnun etmek için elimden geleni yapacağım.
Şimdi bu oyuncuları görünce ister istemez beklentiler yükseliyor.![]()
Alper'in opsiyonu vardır umarım, yoksa bile sonraki yıl onu mutlaka al derim. Benim oyunumda 30 mn € civarına M.United'a transfer oldu.
İlk sene yapılabilecek en iyi transferleri yapmışsın. Mascarelli'yi oldukça beğendim
Tamam o zaman taraftarımızı isteğini yerine getirmeye çalışacağım
Alper in opsiyonu yok, Son senesiydi Atınç ve Emre Metin i BJK den aldığım gibi onuda alacaktım ama Lig başlayınca Anderlect sözleşmesini uzattı maalesef.
Teşekkür ederim hocam![]()
Güzel kadro kurmuşuz ve en az 1 puan almayı başarıyoruz gibi.Hoş 1 puan aldığımız maçlarda da üstün olan taraf biziz ya neyse
Yine de yenilmedikten sonra ben ilk sene için bir sıkıntı göremiyorum![]()
Kadroyu beğenmeyen birtek ben miyimBaşkan Kelvin'e bir bak istersen Portodaki maaşı da çok değil ben Samsunspora aldım ligde bildiğin Neymar etkisi yarattı adam
Rakiplerin alayını ezmişiz efsnae bir başlangıç
Çok iyi gidiyoruz gruptan elimizi kolumuzu sallıya sallıya çıkarız![]()
Teşekkürler.Taktiklerimde çok akıcı bir stili benimsemeye başladım böyle olunca dizilişin fazla önemi kalmadı çünkü çok akıcı stil ile takım toplu hücum ve toplu defans yapıyor.Böylelikle taktik sayımızda azalma oldu ve taktiklerimde ki farklılıklar ortadan kalktı.Bu yüzden rotasyonu yeterince yapamadım risk almak da istemedim STSL deyiz.Sonuç olarak bir çok oyuncu sızlanmaya başladı forma şansı bulamadıkları için Kupa da tamamen yedek oyuncularla oynayacağım.
![]()
Gruba bakya bu kadarda şans olmazki ilk elden büyük takım olmuşuzLige zaten selam duruyoruz
![]()
Süper Lig takımlarını iyi Tokatlamışız![]()
Gençler Kramarici almış büyük transfer yapmış.Tokat yönetimi uyuma rakiplerimiz sansasyonel transferler yapıyorlar lütfen![]()
Başkan gitmesin ya iyi para veriyordu