Şampiyonluk için tebrikler
Tebrik ederim. Daha önce de dediğim gibi Çok büyük başarı oldu bu
Bu kadar başarı elde ettikten sonra başkanın odasından çıkma benceHerşeyi yaptırabilirsin
Vay be en son recep yaşarın gol istikrarını takdir ediyordum neler dönmüş helal olsun hocam.Daha fazla regen avına çıkmalısın ama.
Kupa'da Selçuk'un 1 maçlık üstün performansı bizi bitirmiş, yoksa baya denk oynamışız
Ömer Ali ve Emre'nin yılı olmuş hocam bu yıl giremedim foruma ama şampiyon olacağını adım gibi biliyordum şimdi Şampiyonlar Ligi çok zevkli olacak , takipteyim![]()
Yeni Başkan takmıyor bizi direktörü ile görüşebiliyorum o da bazen kabul ediyor
Teşekkürler hocam.Bu sefer baya bir regen topladım ama genellikle stoperler geliyor,geleceğin pique sini ramosunu alıyoruz messi sini ronaldosunu alamıyoruzama bunada şükür.
Aynen ya delirtti beni Selçuk.
Teşekkürlerikiside şahaneydi gol kralımız Ömer Ali nin 10 golü penaltıdan.Sadece bir tane penaltı kaçırdı onuda dönen topu tamamlayarak attı
![]()
Şampiyonluk için tebrikler.![]()
TariboWest
Tebrikler hocam çok iyi bitirmişiz![]()
Ölüm grubu mode onEn kötü 3. olur Al ye kalırız, çok sıkıntı değil ilk sezon için
Bu arada taktiğini detaylı paylaşır mısın ? Kendi yaptığım taktikler bir türlü istediğim verimi vermiyor, seninkinden feyiz alayım az![]()
İlk sene STSL'de yaptıklarından sonra Milan'ın da gel git bir takım olduğunu düşünürsek ŞL'de süprize açığız bence
İlk senelerde böyle grupların gelmesi doğal. Olymiakos'un gelmesi sevindirici olmuş![]()
''Kaleciler''
Spoiler: Sinan Bolat
Spoiler: Roland Toure
''Bekler''
Spoiler: Jakub Jugas
Spoiler: Hector Sanchez
Spoiler: Montenegro
Spoiler: Aykut Erdoğan
''Stoperler''
Spoiler: Jang Ki-Chun
Spoiler: Marcelo Philippe
Spoiler: Fazlı Kocabaş
Defansif-Merkez(Ortasaha)
Spoiler: Carlos Garcia
Spoiler: Mascarell
Spoiler: Aytaç Kara
Spoiler: Curro
''Kanatlar''
Spoiler: Pizzi
Spoiler: Ömer Ali
Spoiler: Emre Kılınç
''Forvetler''
Spoiler: Pedersen
Spoiler: Jose Narvaez
Spoiler: Matulevicius
Spoiler: Goran Matijevic
Çok potansiyelli regenler aldık,çok iyilerinide alamadık.Bazı oyuncuları sattım ama ara transfer döneminde gideceklermiş.Emre Kılınç AZ alkmar a gitmek istedi bende daha fazla para veren Kayseriye sattım oda ara transferde gidecek.Regenlerin Pedersen hariç hiç birinde serbest kalma maddesi yok,keşke pedersen de de olmasaydı 21 milyon euro ya serbest kalabilir.
Transferler çok iyiymiş. Özellikle de regenlerin
Transferlerin hepsi harika , Pedersen ve Narvaez bombalar. Arkadaş Tokat'a Devlet senede 30 mn euro'luk yatırım yapmıyor![]()
''Taktiğimiz''
Taktiğimiz toplu hücüm toplu defans anlayışına dayalı bir sistemdir.Dikkat ederseniz oyuncuların rollerini destek görevli verdim böylece daha çok destek oluyorlar,tabiki en önemlisi çok akıcı anlayışı böylece oyuncular heryere gidebiliyor.Aşağıdaki direktifleri destekleyici oyuncu rolleri de verilmiştir. Mesela kanatlarımıza tam saha pres gibi.
Rakibin kanatlarının posizyonuna göre beklerimizin ileri geri gelmesinden başka değişiklik yok.
12 direktif ile oynuyoruz.Eğer rakip kanatsız yani sadece bir bek ile oynuyorsa 4-1-2-1-2 gibi bekleri çıkart talimatını da aktif ediyoruz.
İsteyen olursa linkini paylaşabilirim.Şimdi 4. sezonumuza başlayalım
''Gelecek Maçlar''