Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sende haklısın son dönemde forum ıssızlaştı biraz Canlı anlatım yapmayacaksan özel bir güncelleme yap bari.
    O kesin var oluş sebebimiz bu maç

Nihayet Premier'e çıkmışız. Transferlere denecek söz yok. Cavani, Origi, Bender takıma kalite katmış.
    Manchester maçını merakla bekliyoruz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Nihayet Premier'e çıkmışız. Transferlere denecek söz yok. Cavani, Origi, Bender takıma kalite katmış.
    Manchester maçını merakla bekliyoruz
    Teşekkürler Manu maçı şimdi bitti ekliyorum

Nesil
    2014

5.Hafta

Dufour 5.maçta toplam 4 gol attı hepsinide bize attı.Tamamıyla kısmetsizlik bir oyuncunun ekstra şanslı olması bize 1 puan almamıza neden oldu. Herşeye rağmen 4-1'den maçı 4-4'e getirmekte büyük başarıydı

6.Hafta

Leeds united, süpriz bir şekilde bu maç öncesi ligde 3.sıradaydı ama kadrosuna baktığımızda bunun anlık bir süpriz olduğu bariz belli oluyorudu.

Maça çok iyi başlayan taraf ve hatta baştan sona üstün olan taraf biz olsakta 30. dakika'da yediğimiz bir duran top sonrası 1-0 geriye düştük. Yediğimiz golden sonra çok daha fazla yüklendik ve yıldız oyuncumuz Origi ile 2 gol bulup maçtan 3 puan çıkarmasını bildik. Origi 3 maç 6 gol ile oynuyor

7.Hafta

Yine lige iyi başlayan bir ekip Newcastle zor bir maç olacağını düşünerek kontrollü bir oyunla maça başladık. 10.dakika itibari ile daha fazla yüklenip rakibi boğmaya başladık. Nitekim 20.dakika'da yeni sağ kanat oyuncumuz Henrique bu sezon ilk golünü Newcastle ağlarına bıraktı. Henrique'yi şimdiye kadar şöyle özetleye bilirim.

Bir zamanlar GS'deki Dos Santos gibi bal yapmayan arı gibiydi inş bu gol onun için devamını getirir. 1-0 öne geçtikten sonra Newcastle 61.dakika da eşitliği yakaladı. Baktıkki bugün Origi gol atamayacak yedek golcüm Cavani'yi sahaya sürdüm. Maçı önce 2-1'e getirdik sonrasında peş peşe direkleri dövdk ve son dakikalarda 3. golüde atıp rahat bir maçı zar zor kazanmış olduk.

8.Hafta

İngiltere Bu Maça Kilitlendi!!!

Manchester,Manchester'a Karşı

Premier Lig'de 8.hafta ilginç bir maça sahne olacak. Lider Manchester United, 4.sıradaki F.c. United'ı Old Traffort'ta ağırlayacak Maçı ilginç kılan en büyük unsur ise F.C. United'ın Manchester United'ın 2005 yılında satılmasına tepki olarak bir taraftar grubu tarafından kurulması
    F.C. United, geride kalan 7 haftada 13 puan toplayarak Premier Lige beklenenin çok üstünde bir giriş yaptı. Son 2 yılın Şampiyonu Manchester United ise 18 puanla Liderlik koltuğunda oturuyor.

Bu maçın sonucu ne olursa olsun.Lig tarihinin nutulmaz maçları arasına gireceği kesin. Maç öncesi F.S. United taraftarları web sitelerinden rakiplerine büyük göndermelerde bulundu.

Maç öncesi muhtemel 11'ler ama bizim için muhtemel değil şöyleki bu maç öncesi Milli maç arası vardı. Milli takımlara gitmeyenler 2 hazırlık maçı oynadı.

Maçın İlk 11'leri ( Sven Bender'in 3 haftalık sakatlığı bu maç itibari ile bitti. İlk 18'deki yerini aldı. Aynı şekilde Stanislas'da sakatlıktan döndü )

Maça iki tarafta çok hızlı başladı. Manchester 2 kere kaleyi yokladı golü bulamadı. Biz ilk organize atağımızda
    golü bulduk. Origi Marcelo'nun belini kırıp attığı pasla çaprazdan içeri giren Henrique'yi kaleci ile karşı karşıya bıraktı oda temiz bir vuruşla, Tarihe geçen ilk golü attı.

İlk golü bulduktan sonra biz 2 kere Origi ile mutlak şansı değerlendiremedik. Manchester beraberlik golünü bulmadan önce Falcao ile çok önemli ir fırsatı gole çeviremedi. ilk yarının bitiminedoğru bizi defansa hapsettiler. En nihayetinde Falcao yine sahneye çıktı bu kez yakaladığı fırsatı kendisi yerine Lamela'ya verdi o da boş ağlara topu bıraktı 1-1

Maçın 2. yarısına küçük bir taktiksel değişiklik ve bir oyncu değişikliği ile girdik. Alman orta saham Boader'in yerine Bender'i aldım. Daha 2.yarı başlar başlamaz 1 dakika içinde Manchester 2 net pozisyona girdi. 2.sini gole çevirdi. Yediğimiz ilk golün aynısı yine pası veren Falcao golü atan Bruma

90+2'de Cavani boş kaleye rahat bir pozisyonda yandan gelen orta da kafa vuruşunu tribünlere gönderdi.

Sağlık olsun be hocam.. Daha çok karşılaşacağız ileride Man U'yla

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Manchester United de çok formdaymış bir de deplasmanda yapmışız 2-1 lik skor kötü değil hatta iyi bile diyebiliriz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sağlık olsun be hocam.. Daha çok karşılaşacağız ileride Man U'yla
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Manchester United de çok formdaymış bir de deplasmanda yapmışız 2-1 lik skor kötü değil hatta iyi bile diyebiliriz
    Valla bende skora çok sevindim açıkçası Maç öncesi bi 4-5 yemeyi bekliyordum. Oyuncularda hissetti zaar

Nesil
    2014

9.Hafta

Zorlu Eveton deplasmanı da maçın ilk yarısı muazzam bir fiziki mücadele ile geçti. İki takımın oyuncularıda yerden kalkmadı diyebilirim. Şükür sakatlık yaşamadık İlk yarısını 1-0 önde kapadığımız maçta Everton 2.yarının hemen başında eitliği yakalasada Origi tam 4 golle bize harika bir galibiyet hediye etti. Son golünde asistini yaptı

10.Hafta

Tottenham maçı 11'inde tanıdık bir isim sezon başında 15 mn€'ya sattığımız. Kieron Dobson vardı. Dobson
    geride kalan 9 haftada 5 kez 11'de çıkmış gol atamamış maç öncesi valla içimden dedim kesin ilk golünü bize atar. Şimdiye kadar yediğim gollerin %80'i rakip takım oyuncuların ilk golleri oldu.

Maça gelcek olursak yüklen talimatı ile maça başladık. İlk 10 dakika da maçı 2-0'a getirdik. Sonrasında Tottenham geri dönmek için çok fırsta yakalasada sonuçlandıramdı Formda golcümüz Origi bu maçı da boş geçmedi. 7 maç 12 golle Premier Lig'de gol krallığında ilk sırada

Totenham maçından önce Everton maçının yıldızlarından Mcfadden antrenmanda sakatlandı bizi OOS bölgesinde yedeksiz bıraktı. Devre arası bütçeye göre oraya bir yıldız patlata biliriz.

Gözlemlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi gözlemlerimizde bir oyuncu bulduk ( Medvedev ) fakat gözlemcim oyuncu hakkında çok az bir bilgi getirince gözlemciyi oyuncuyu tekrar izlemsini istedik bu kez maçta izleyip öyle rapor verecek şuan için düşündüğüm iki bölge var 1.si OOS 2.si Sol Açık

İzlettiğimiz oyuncu

Q.P.R maçı öncesi yönetimden harika jest Yönetim değilde Genel Müdür yada Taraftarlar diyelim

11.Hafta

Kupa'da yedeklerimizin kevgire çevirdiği Q.P.R'ı As takımımız da zorlanmadan geçti.

Yönetime baksen ya Futbolumuzdan memnun değilmiş

Watford'la ölümüne tırmalıyoruz

Karl Marginson, Origi inanılmaz !!!

F.C. United Of Manchester'ın bomba transferi Origi, oyandığı futbolla,attığı gollerle taraftarını büyülemeye devam ediyor.
    Son olarak Q.P.R maçını da boş geçmeyen yıldız golcü 8.maçında 13.golünü atarak gol krallığında iddaalı olduğunu gösterdi.

Menejer Karl Marginson, Origi için o sadece bir forvet değil daha fazla hem hücum da hem takım halinde defans yaparken katkısı muazzam, 6 pas içinde bitiriciliği kadar ceza sahısına topla birlikte girdiğinde driblingi yada son pasları harika izlemek keyif veriyor dedi.

3.Tur

iki takımında yedek çıktığı maçta bizde Cavani rakipte de Kevin De Bryune öne çıkan isimlerdi. Daha önce 3 kez karşılaştığımız Liverpool'u ilk kez bu maçta yenmeyi başardık.

4.Tur

Maç için söylenecek bişey yok yedeklerimiz ezdi geçti Sonraki Tur rakibimiz M.United

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde kazanmış olabilirler ama Kupa'da yeneceğiz inş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar yine şahane, Watford da çok iyi gidiyor

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Süpersin reis Man.United maçı sağlık olsun

Nesil
    2014

Ligde kazanmış olabilirler ama Kupa'da yeneceğiz inş
    Valla pek umudum yok yedek çıkıcaz muhtemelen onlarda yedek çıkacak bakıcaz

Maçlar yine şahane, Watford da çok iyi gidiyor
    Watford'un başarılı olmasını çok istiyorum valla

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Süpersin reis Man.United maçı sağlık olsun
    Teşekkür ederim

Nesil
    2014

12.Hafta

Origi Milli takımdan kondisyonu çok düşük gelmesine rağmen Swensea maçının 11'ine koymdum. Ligde Kral olmasını çok istiyorum. Oda ilk yarı golü buldu ve bu maçıda boş geçmedi. Diğer golcüm Cavani, ihtiyaç halinde kırılacak cam gibi ne zaman ihtiyacım olsa mutlaka bize gol buldu. 45.Dakika'da Origi yerine oyuna girdi zorlu deplasmanda 2 golde Cavani bıraktı.

Antrenman tesisimizi 9.yılımızda 2.kez geliştirme başarısı gösterdik artık para olduğuna göre her yıl geliştireceğiz de neden parama göre geliştiremiyorum. Param var huzurum yok basıp parası neyse en iyi tesisi yapmak daha mantıklı bence

13.Hafta

Westham maçı aşağıdaki istatistiklerin aksine yani izlediğim kadarıyla Westham'ın üstünlüğüyle geçti hatta attığımız 3.gol dışındakiler bile duran topdu. 9 mutlak şansı hiç anlamdım hatta ilk şutumuzu 19.dakika da çektik Her neyse maç 85 .dakikadan sonra aşırı hız kazandı bir o kalede bir bu kalede ya 2-2 bitecek yada 3-1 gol geleeği kesin gibiydi.

Nitekim Westham 10 kişi ile geldiği kornerde en uçta bıraktığımız en hızlı oyuncumuza yetişemeyince golü biz bulduk ama maçın hakkı bence beraberlikti.

14.Hafta

Ligin mutlak küme düşme adayı N.Forrest karşısında öldük öldük dirildik. Aslında Origi biraz gününde olsa çok rahat bir maç geçirebilirdik sanırım oyuncuya kendim nazar değdirdim

15.Hafta

Westham maçından itibaren futbolumuzda ciddi bir düşül var.Kazanıyoruz ama saç baş yolarak.

Zurna'nın zırt dediği yere geldik

Ooo fikstür op'ymiş, gazan mübarek olsun

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Ooo fikstür op'ymiş, gazan mübarek olsun
    Bir de sakatlıklar girdi çok kötü oldu Sağolasın

16.Hafta

2.OOS'da gitti taktik'de değişikliğe gidicez

MOURINHO YİNE YENEMEDİ !!!

iki takım ilk kez geçen sene FA CUP yarı finalinde karşılıp F.C. United, tarihi bir hezimetle Chelsea'yi 4-0 gibi bir skorla
    eleyip FA CUP'ta Finale çıkmıştı. O maçta Mourinho maç öncesi ve sonrası yaptığı veya yapmadığı
    açıklamalarla çok konuşulmuştu. Mourinho yine F.C. United için benzer ifadeler kullandı ve yine yenemedi.

F.C. United Menejeri Karl Marginson maç sonu yaptığı açıklamarda '' Chelsea gibi bir deplasmana gelirken 3 puanı düşünerek gelmek bizim seviyemiz için iş bilmezlik olurdu. İstediğimiz kolay lokma olmadığımızı göstermekti. Maça o amaçla başlamıştık fakat daha maçın 3. dakikasında mevkisinde alternatifi olmayan Vermijl sakatlığı planlarımızı bozdu.

Chelsea beklendiği gibi çok baskılı başladı bizim gibi onların planlarıda 40 dakika da 10 kişi kalmalarında bozuldu.Maçın 2.yarısında oyuna ortak olmak istiyorduk sonuçta rakip 10 kişi kalmıştı. Nitekim golü beklerken 2.kez kaleimizde golü gördük.

65.dakikadan sonra taktiğimizde önemli değişiklikler yaptık ve buradan beklemediğimiz 1 puanı aldık' diye konuştu.

Chelsea'ye 87.dakika da attığımız harika gol.. Görüntülerde gözüken pas 15-16 sanırım ama o paslardan önce defansda 3-5 kendi arasında paslaşıyordu. Çok fazla uzun olacağı için orayı kestim... Bu gol hazırlanışı itibari ile kusursuzdu.

Aşağıdaki linkten golü izleyebilir siniz

http://i.imgur.com/YTuvWm6.gifv

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Biz bu lige de fazlayız ama yükselecek lig kalmadı

United ile kapışacağız anlaşılan diğer takımlar kesmiyor bizi...

Nesil
    2014

Biz bu lige de fazlayız ama yükselecek lig kalmadı

United ile kapışacağız anlaşılan diğer takımlar kesmiyor bizi...
    Yok yarınki güncellemede görürsün asıl yüzümüzü 3'er 4'er koymaya başladılar o fikstürde

Premier'e Sonunda Gelmişiz Tebrikler. Yalnız Biz Premier'e Manchester'e Yenilmek İçin Gelmedik, Bu Kötü Olmuş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hızlı koşan atın diye bir söz var karşiim

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Premier'e Sonunda Gelmişiz Tebrikler. Yalnız Biz Premier'e Manchester'e Yenilmek İçin Gelmedik, Bu Kötü Olmuş
    Daha ilk seneden kafa tutmak çok zor ya
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Hızlı koşan atın diye bir söz var karşiim
    Aynen öyle oldu Ama 2 OOS'un uzun süreli sakatlığıda buna çok etkili oldu

Nesil
    2014

Çeyrek Final

17.Hafta

Capital Çeyrek Final'e 2 takımda yedek çıktı. United'ın yedekleri bizi dümdüz etti. City maçında baya ezildik ama 2 OOS'umuzun uzun süreli sakatlığında bir B planımız olması gerekiyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam fikstür çok zormuş,Sakatlıklarında etkisi olmuş.Yine de ilk senemiz olmasından dolayı sonuçlar gayet iyi. Eğer çok akıcı anlayış ile toplu hücum-toplu savunma yapıyorsan(istatistiklerden öyle bir sonuç çıkardım) OOS yi geriye çekersen taktiğinde fazla sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2014

Hocam fikstür çok zormuş,Sakatlıklarında etkisi olmuş.Yine de ilk senemiz olmasından dolayı sonuçlar gayet iyi. Eğer çok akıcı anlayış ile toplu hücum-toplu savunma yapıyorsan(istatistiklerden öyle bir sonuç çıkardım) OOS yi geriye çekersen taktiğinde fazla sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
    Aslında 3 maç dediğin şekilde yaptım bu kez topu ileride tutamadık. Neyse devre arası transfer dönemine girdik. Transferi mecburi yapıcaz o bölgeye orta saha bitik

Nesil
    2014

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

Orta sahamız komple çöktü. Alman oyuncumuz Boader ile tam 4 senelik yeni sözleşme imzalıyordum ki bu sakatlıkla oyuncuyu sezon sonu serbest bırakacağız. Miguel ise ligin şuan asist kralı oyuncu bizde kiralık yoğun aralık-ocak ayı maç fikstürümüzde 3 hafta çok uzun bir süre

Bu fikstürden anca 2 beraberlik çıkartabildik. Norvich maçı çok talihsiz bri maçtı bir tek ona üzüldüm.

ARA TRANSFER DÖNEMİ

2023 yılının ilk transferi SASCHA oyuncu listedeydi bizde aldık. 1-2 orta saha daha mutlaka alıcaz yada kiralıycaz. Sascha'nın maliyeti 4,9 mn €

Spoiler: Profil 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam Horvath çok iyiymiş. Yeni ortasahalarla toparlarız maçları. Bu arada Sunumun-Grafikler çok güzel gözüküyor Photoshop dan iyi anlıyosun heralde

Bak Yahu Yine Fark Yemişsin Manchester'den

Bir Maç Daha Yenilirsen Ultimatomu Ben Verecem Kovdirecem Seni

Nesil
    2014

Hocam Horvath çok iyiymiş. Yeni ortasahalarla toparlarız maçları. Bu arada Sunumun-Grafikler çok güzel gözüküyor Photoshop dan iyi anlıyosun heralde
    Photoshop'ta çok yeniyim aslın 1,5 -2 ay olmadı başlayalı youtube'ta ve forumda bir iki şey öğrendim idare ediyoz Teşekkürler yorumun için

Bak Yahu Yine Fark Yemişsin Manchester'den

Bir Maç Daha Yenilirsen Ultimatomu Ben Verecem Kovdirecem Seni
    Abi sonraki seneden itibaren onlara kafa tutacak kadro kurabilirim ama şu var. Onlarla 2. maçımız içeride belki orada bir galibiyet alırız

Nesil
    2014

21.Hafta

6 maç sonra sonra ilk galibiyetimiz.

CAVANİ,ORİGİ'DEN SONRA 3.KEZ FORMA SATIŞI PATLATTIK.

Nem'e 2.kez kiralık teklif yolladık. İlkinde opsiyon olmadığı için sanırım kabul etmedi. 2.teklifte satın alma opsiyonlu teklif yolladık. Oyuncu geçmişte Shaktar'dan Juventus'a orada 2 sezon oynadıktan sonra Roma'ya 5 sezon'da Roma'da oynadıktan sonra PSG'ye ve kariyerinin en keskin düşüşü burada başlıyor

PSG her daim kaliteli transfer yapan bir takım olduğu için kim bilir. Nem'in kaç tane üst düzey alternatifi vardır. Oyuncu geçmiş dönemde çok sakatlanmamış biraz profil düşmüş oda PSG'de çok forma şansı bulamamış o nedenle biraz profili düşmüş yinede bize 12 ay boyunca çok büyük katkıda bulunacaktır.

Spoiler: Nem Profil 

2.Transferimiz ise Alvarez onun hikayeside şöyle, malumunuz 2 oos sakattı uzun süreli olarak, yana döne Oos ararken Alvarez'in temsilcisi oyuncuyu bize önerdi. Zihinsel olarak çok düşük ama maliyeti çok yüksek olmadığı için en kötü sezon sonu iyi bir fiyata satarım diye aldım Bonservisi 6 mn Euro

Spoiler: Alvarez Profil 

Last edited by Barak : 22.Şubat.2015 at 19:41

Alvarez Fizik Olarak Kendini Güzel Geliştirmiş Ama Mentali Çok Kötü Bu Yönünü Geliştirebilirsen Güzel Para Eder.

Nesil
    2014

Alvarez Fizik Olarak Kendini Güzel Geliştirmiş Ama Mentali Çok Kötü Bu Yönünü Geliştirebilirsen Güzel Para Eder.
    Sıkıntılı bir anımda olmasa almazdım açıkçası o bölge için alınacak oyuncu kesinlikle oyun zekası olan bir oyuncu olmalıydı. Ama zaman sıkıntımız vardı. Hatta hiç oyuncu bulamamıştım tesadüfen kendi menejeri önerdi. Antrenman'da da genel olarak zihinsel yükleniyorum bakalım geliştirir umarım kendini

Yeni transferlerden sonra Watford 11'imiz

Spoiler: Full Takım Rapru 

Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri