Atl. Madrid 12 milyon euro ile sözleşme imzaladı. Ama bizim Tokat'ın hocası correa istemezük dedi.Pinho'nun potansiyel nasıl bilmiyorum ama harika duruyor.
Atl. Madrid 12 milyon euro ile sözleşme imzaladı. Ama bizim Tokat'ın hocası correa istemezük dedi.Pinho'nun potansiyel nasıl bilmiyorum ama harika duruyor.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Pinho'nun maaşallahı varmış
Curro'yu al bari![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 6.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 20.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 21.Hafta''
Tamamen yedek çıktığımız maç çekişmeli geçti.
''Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu 1.Ayak''
Erken gelen golden sonra fark için saldırdık ama ters tepti.Deplasmanlara gereken önemi vermiyorum Barça ve Milan dan sonra artık ders olsun bu bize.Evimizde inşallah yeneriz
''Spor Toto Süper Lig | 22.Hafta''
''Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur''
''Spor Toto Süper Lig | 23.Hafta''
İlk Mağlubiyetimizide aldık hayırlı olsun
''Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Ayak''
Türkiyede Kırılmadık rekor kalmadı kendi rekorlarımızı kırıyoruz
''Spor Toto Süper Lig | 24.Hafta''
Yine ŞL maçı öncesi yedek çıktık.
''Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu 2.Ayak''
Sol bek imiz Freitas cezalı, sarı kart sınırında olduğu için önceki maç bilerek kart görmesi sağlamaya çalıştım çünkü ileri de daha önemli maçlar olabilir.
Maçtan önce şans vermiyorladı bize ama ben fark beliyordum kalecileri Diego farkı engelledi.
Ligde gidişat iyi kupada pek farkı yok. Ligde evinde berabere kaldığın başakşehiri deplasmanda kupada devirmişsin.
Deplasmanlara biraz kontrollü çıksan nasıl olur. Şl de çeyrek final h.o
muhteşem gidiyorsun helal olsun...
yabancı kuralı nasıl oluyor 2.sezon süper ligde ve ptt 1.ligde onu öğrenebilir miyim?
Barça maçı öncesi büyük kayıp olmuş. Barça yine tokatlar orası ayrıdaİşte bahanen oldu
''Spor Toto Süper Lig | 25.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 26.Hafta''
''Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Ayak''
''Spor Toto Süper Lig | 27.Hafta''
Bu federasyon da ŞL maçları öncesi büyük takımları koymuş fikstüre...
Messi de halen yaşlanmandı.Suarez ve Alba nın yokluğu avantaj sağlayacak.
Pizzinin yerine Pinho görev yapacak.Zayıf noktaları savunma ama Süle çok iyi.
Ortasahadaki 3 lü çok teknik ve pasör oyuncular olduklarından Adem in yerine daha iyi top kapan zuculuni ve gökhan oynuyor.
Oyuncuları gaza getirdik.
Muhteşem bir takım oyunu ile 1-0 öne geçtik. Sonra kontra ya çektim taktiği.Defans toplu ve daha geride olunca yine penaltı yaptırdılar.GS maçında da aynı şekilde 2 penaltı olmuştu.Ben yine Kontrollü ye geçtim.İlk yarı geçmek bilmedi Barçanın saldırılarından ilk yarı bir gol atlattığımıza sevindim. 2. Yarı kontrol bizdeydi ve 2 gol daha attık.Son dk da gol yemeseydik iyi olacaktı ama deplasmanda bu skor da şahane .
Ligde gidişat iyi kupada pek farkı yok. şl barça çelme takmanı umut ediyom.
hocam senden bir şey istesem... ADS kadrosu ve durumu nedir?
Edit: mesajı güncellemeden önce açmıştım. Devirmişiz süper oldu.
ADANA DEMİRSPOR
[/B]Spoiler: ADS
Ali Hikmet Hocam.Başlarında Muhsin Ertuğral var. Oyunun başından beri PTT 1.lig in orta sıralarında dolaşıp durmuş.
''Spor Toto Süper Lig | 28.Hafta''
ŞL Maçı öncesi puan kayıbı yaşamak çok faydalı oluyor.Maçtan sonra öyle bir kızıyorum takım fena ateşleniyor,gaza geliyorlarNe güzel bahane buldum yine
Geçen maç işe yarayan tarifeyi yine uyguladık.
Konuşmaları motivasyonu 20 olan yardımcıma yaptırıyorum bende birşeyler öğrenmiş oluyorum
Yine çok heyecanlı bir maç oldu.Lucas Piazon genel olarak çok ön plana çıkmıyor ama büyük maçlarda süper oynuyor.1 gol 1 asist ile maçın yıldızı oldu.Rakip frikiklerinden sonra kontraya kalkarak Pedersen 2 tane net pozisyon buldu. 1 ini atabildi.
Sonuç olarak bu sefer geçtik Barça yı beee
Yanlış hatırlamıyorsam seni bıraktığımda Barça ile kapışıyordun.Şimdi geldim hala Barca
Bu sefer almışız anahtarlarını gibi ama evde ne olacak bakalım
Edit:Ben yazarken bitirmişiz![]()
steam : aytekin79
Vay helal olsunDarısı başıma
3-2 lik maçtan sonra dedim kesin 2 maçta vermiştir turu ama geçmişsinTebrikler
![]()
''Spor Toto Süper Lig | 29.Hafta''
En Kilit oyuncum oynayamayacak inşallah sorun çıkmaz.
''Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1.Ayak''
''Spor Toto Süper Lig | 30.Hafta''
Vay canına fena para veri yeni yönetim.
''Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Ayak''
Uzun zaman sonra İlk defa böyle bir dizilime karşı yapacağım için yardımcı danıştım ortasaha ve hücumlarına rahat nefes aldırmamız gerekiyordu.
İlk önce Kontrollü başladık rakip üzerimize geldik standart ondan sonra da kontra ya kadar düştük.Direktiflerlede oynama yaptık son lig maçımızda denemiştim istatistiklerde benziyor.
Dk. 85 e gelirken ortalık iyice karıştı
Artık deplasmanda yenilmiyoruz bu çok güzel bir gelişme oldu.Jank ki chun 3 tane net pozisyon buldu serbest vuruşlarda orta kafadan ama istatistikler neden böyle gösteriyor anlamış değilim
''Spor Toto Süper Lig | 31.Hafta''
''Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Ayak''
İleri 3 lü ye yedek olarak sadece 19 yaş altından aldığım Semih var.Sinan ve Pinho sakat.
Ne konuştuk ama
Dk. 70 e kadar 1 biz attık 1 onlar ve 3-2 oldu skor 3-3 olmasına müsade etmek istemedim ve böyle çıkmayı uygun gördüm.
Deplasmanda 2-1 yenmiştik evimizde de 4-3 yendik ve Final e çıktık