Sonuçlar çok iyi. Nazar değmesin. Hocam rica etsem talimatları ve rolleri atabilirmisin ? Deneme düşüncesindeyim![]()
Sonuçlar çok iyi. Nazar değmesin. Hocam rica etsem talimatları ve rolleri atabilirmisin ? Deneme düşüncesindeyim![]()
Nazar değdi sanırım biraz yaLigde çok kötü gidiyoruz. Zirveden epey uzaklaştık. Sorun yaşamaman için talimatları ve rolleri Türkçe veriyorum.
DM ve MC'ler iki yönlü olmalı, soldaki MC biraz daha ofansif olabilir. Sezon öncesi fitness antrenmanı yükleniyorum. Sezonun başlamasıyla birlikte taktik tamamen öğrenilene kadar taktik antrenmanı yaptırıyorum. Taktik öğrenildikten sonra ise sezon boyunca büyük maç küçük maç değiştirmeden hücum antrenmanı yaptırıyorum.
Teşekkürler hocam. Ah o 4.yıldız ah
Eyvallah kardeşim. Konu oyunun diline gelmişken belirteyim FM bana çok şey katmıştır İngilizce açısından, çok şey öğretmiştir. Oyunu senelerdir orijinal dilinde oynadığım için ve Türkçe yapınca oyuncu profillerindeki özelliklerin yeri değiştiği için dil değişikliği yapmak benim için zor oluyor. Elimden geldiğince Türkçe'ye çevire çevire daha detaylı oynamaya çalışırım
3.HAFTA
Süleyman Seba Sezonu olmasaydı yenerdik belki .s Şaka bir yana bu maçla birlikte formsuzluğumuz başlıyor. Oyuncular çabuk yoruluyor. Fizik olarak rezalet durumdayız. Rotasyona zorlanmak canımı sıkıyor.
4.HAFTA
Sıkışık ve zorlu fikstürümüz sırasında böyle kolay bir maçı affetme lüksümüz yoktu. Her maçta böyle oynamalıyız. Her maçını farklı kazanan bir takım görmek istiyorum
DEVLER LİGİ-2.MAÇ
21.02.2008 tarihinde oynanan maçta bizi şekilden şekile sokup 5-1 yenen Bayer Leverkusen'den intikam alma zamanı gelmişti. İntikam zeytinyağlıydı, soğuk yenen bir yemekti. Yemek yeterince soğumuştu. Tam 7 yıl beklemiştik. Şimdi geliyorduk; intikam için!
5.HAFTA
Yorum yok.
6.HAFTA
Evimizde Fener'e yenildik yani şaka gibi birşey bu, söylenecek söz yok. Bu kadar istikrarsız olmamalıyız.
DEVLER LİGİ-3.MAÇ
3 puan alacağımız maçtan 1 puanla ayrılmak...
7.HAFTA
İlaç gibi geldi bu galibiyet.
8.HAFTA
Sıkıntı devam ediyor. Yapacak birşey yok.
LİGDE 8.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU
İkinci yarı başlamadan, süratle zirveye tırmanmamız gerekiyor. Gerekirse Türkiye kupasından vazgeçerim, ligden vazgeçmem. Bu sene şampiyon olacağız!